:asigim:nursenam doğru söylüyon belki gece girmedim ondadır dediğin gibi yani heheheh:roflol: bu arada gittim geldim ama bilg açıktı görenler sizleri unutmadım yanii amannnnnnnnnnn keyfim yerine geldsi bea sefiyommm sizleriiiii beyaff:asigim::1hug:
Tursari kız okurken yazim dedim şimdi aklıma geldi kocanın getirmesini niye bekliyon sen alsana lavmanı kaydirigubbakcemile ben benimkine bi sorsana varmı demiştim kaç gün önceden sen çık sor al dedi bende kendim aldım :dilcikar: tenezzül etmedim ona :dilcikar:
Gelebildin nihayet :1closedeyes: açım ve agresifim ve de kompleksliyim :1closedeyes:
ya niye aç bırakıyon kendini kısımm fındık fıstık ye onlar serbest bide kayısı falan yee doldur karkını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
son dört günününde bile başlanıyormuş kıslarrrrr ben buna çok sevindim ayyy valla süpperrrrr neyse ben bu kozmik beden temziliğini yapacam kesin :jeyyar:
Son 4 günü bekleme len yarın başla akşam yaparsın lavmanı tabi geldiyse -tatlicadiarzu- marankinin sitesindekinide oku lavmanında uygulama tarifi var orda onuda mutlaka oku
artık gidiyom ben mirmirmirmir ablacım tursarm öptüm sizi koomacan :1hug: iyi geceler
mirmirmirmirmirmirmirmir
bende geldiiim
abooo bu bedn temizliği insanıo tavukmu yapıyor nedir :1shok: ne uykusu kız bu saatte :roflol: ayy Allah beni kahretmesin yaff kendşm yazıyom kendim gülüyom:roflol:
ay sorma bi baş ağrısı ...saat 6 da biraz uzanayım dedim yeni kalktımhoşgeldin cimcimem nasılsın bakem :1hug:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile dün gece hiç uyumadım yaa :çok üzgünüm:
ay sorma bi baş ağrısı ...saat 6 da biraz uzanayım dedim yeni kalktım
kız bonusum...gece gene burdayım gibi görünüyo...uykun kaçarsa beklerim:)))))))))
ablişkom gelmiş....ses versene gülüm....:1hug:a.s.