aslında canım çok sıkkın neden bilmiyorum:çok üzgünüm: bugün aslında kosmik bedn temizliğine başlıcaktım lavman seti gelmedi malesef canım hiçbişey yapmak istemiyor hava çok güzel ama dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor sataşacak adam arıyom sanki kocama sen suçlusun diyom bişeyi beceripte getiremedin dedim :roflol: HALBUKİ BAHANE YANİ CANIM SIKKIN NİYEYSE :çok üzgünüm:
doğru söylüyorsun canım yaa şimdi dışarı çıkıp şöyle bir hava alayım en azından markete gideyim barimmm sositososito alışveriş herzaman bir kadının en iyi arkadaşıdır :jeyyar::jeyyar:sositosositokiz kesin esofman veya pijama var üstünde. sac bas bi yerde..
genelde ben öle durumlarda senin gibi hissediyorum ..
kalk üstünü basini toparla.kendine gel .. sonrada cik azcik disarda yürü
hoşbuldum canım teşekkürler dediklerine uymaya çalıştım ama sarma biraz fazla kaçtı fakat ekmek yemedim akşam bakayım ne yapcam çorba salata yerim üç beş te sarma saat7 önce yemege dikkat ediyorum arkasındanda iki fincan yeşil çay işte bu bakalım haftaya kaç eksilcem....görüşürüz
vaalla diet yemeği kaynayan suyun içine yumurtaları tek tek kırıyom sonra süzgeçle alıyom sarımsaklı yoğurdun içine atıyonm öle yiyorum yağ falan yapmıyom üstüne deneyebilirsincılbır ne olaki seçil ver bakım tarifini hele
bu ara kızlar resimler güzelde bir tanede boydan çekinsydiniz keşkee
süper valla fark çok aklıma bi şarkı geldi ceza nın seninle benim aramda kocaman bi fark var
aradaki 1500 farki söleyin :)
istedigim kiloya ulasamadim arkadasimin dügününe ama bu da bisi..
en azindan adam akilli güzel bir elbise giyebiliorum :teytey:
[
90 kg ve 71 kg
aslında canım çok sıkkın neden bilmiyorum:çok üzgünüm: bugün aslında kosmik bedn temizliğine başlıcaktım lavman seti gelmedi malesef canım hiçbişey yapmak istemiyor hava çok güzel ama dışarı çıkmak bile içimden gelmiyor sataşacak adam arıyom sanki kocama sen suçlusun diyom bişeyi beceripte getiremedin dedim :roflol: HALBUKİ BAHANE YANİ CANIM SIKKIN NİYEYSE :çok üzgünüm:
canım benimde bugün üzerimde bi tembellik var ama bakalım ne zaman biticek stepperda tepineyim dedim 2 saattir aynı şeyi diyorum ama aklımdanda yatmak geçiyor:):)CADIARZU
iyi yapmış nursena eferim kaptın benden bendenkaydirigubbakcemile3
eee bugün varmı yine mekik yarışması
meraba arkadaşlarbizde pikniğegitmiştik hava çok güzeldi göğüs ızgara yedim biraz fazla oldu ama:1closedeyes: