Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tursari kız ablama mahcup oldum valla biz çok eğleniyoz demiştim...hiçbiriniz yosunuz bacım...

ohoooooo topik abla kardeş muhabbetine dönmüş benim ablam yokki ben aplayım çağırayım bende aplamı yaf bende kendimi davet ediyom :roflol:

topikimim cadısı yok sunuz needeyim....

kız buse bu defa son kararın demi gitmicen:)))))))))))))))

hiiiiii eltime gidiyorum burdan oraya yuruycem ........

sen bana demistinki abla gel uye ol bak cok eglenceli diye ben senle msnde de konusuyodum boyle....

isim var sokaklara vurucam kendimi lülülülülülü yedim kafayi bugun hatta ben sali gunu pazarada gidicem simdi karar verdim hihoyyyt

isim var sokaklara vurucam kendimi lülülülülülü yedim kafayi bugun hatta ben sali gunu pazarada gidicem simdi karar verdim hihoyyyt

gidelim gidelim...beni de götüüüüür....bende gelmek istiyorum...bana ordan bi sürü kıyafetler al...laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3hihoyyyt-tatlicadiarzu-:lepi:

Yettim kızlar ancak oluyo oku oku bitmiyo vallahi:bbo:
bu arada ben bu iksiri denemeye başlıyorum kızlar faydası olursa sizlerlede paylaışrım
Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak

Yettim kızlar ancak oluyo oku oku bitmiyo vallahi:bbo:
bu arada ben bu iksiri denemeye başlıyorum kızlar faydası olursa sizlerlede paylaışrım
Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak
ben yapıyorum onu...ilk hafta baya etki ediyo sonra da biraz yavaşlıyo etkisi ama sakın bırakma..çok faydalı...

Tamam karar verdim artık yazmayın -tatlicadiarzu- Ne bu böyle ya oku oku bitmedi, bir fırça attık yazmıyonuz diye sizinde yazasınız tutmuş anam oyyy gözlerim döndü valla -tatlicadiarzu-

kızım seni de memnun edemiyoruz be...bi kara ver...ne yaptın çocuğu plates topunun üstüne mi yatırdın uyanmasın diye:))))))))))))))

Bu arada o kadar çok cevap vereceğim yazı gördüm ki ama uğraşacak takatım kalmadı okumaktan. Bu arada kerkese selamlar ola.... Yaw oğlana bir haller oldu yatıyo yarım saat arayla ağlayarak kalkıyo beni istiyo anladığım kadarıyla kolumda yatınca problem yok offff çıldırdım yine.Bir ona koş,bir gel burayı oku yazık bana yawww....

bak secil de gelmiş...

geldim geldim şeker

kızlar ben dövsenize lütfen bakın yalvarıyom gündüzleri çok normalim yediklerim süper spor dersen o varrr bi yürüyüş yapam dedim arkadaşıma rastladım illa bana gel dedi ve ben patates kızartması 2 tane biber kızartması azıcık tavuk ve makarna yedim üstünede sütlü irmik tatlısı of ye ye ye dedi bi başladım sonu gelmedi dövün beni lütfennnnnnnnnnnnnnn:eek::eek::eek::eek:

sister ablacığım salı pazarına bende gelicem kardeşin olarak:):):):):dance::dance:

Yok kızım 1 haftadır pilates topunda uytmuyom ondan dengesi bozuldu herhal kaydirigubbakcemile3 Kızıma sinirlendim indirdim topun havasını. Kız da koltukta oturmuyoki topun üstünde sürekli, kıçın koltuğa değsin yeter artık dedim çektim tıpayı kaydirigubbakcemile2 Offf neyse benim sana diyeceklerim var cimcimoş.

geldim geldim şeker

kızlar ben dövsenize lütfen bakın yalvarıyom gündüzleri çok normalim yediklerim süper spor dersen o varrr bi yürüyüş yapam dedim arkadaşıma rastladım illa bana gel dedi ve ben patates kızartması 2 tane biber kızartması azıcık tavuk ve makarna yedim üstünede sütlü irmik tatlısı of ye ye ye dedi bi başladım sonu gelmedi dövün beni lütfennnnnnnnnnnnnnn:eek::eek::eek::eek:

sister ablacığım salı pazarına bende gelicem kardeşin olarak:):):):):dance::dance:

:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:yok sana pazar sen cezalısın

Yok kızım 1 haftadır pilates topunda uytmuyom ondan dengesi bozuldu herhal kaydirigubbakcemile3 Kızıma sinirlendim indirdim topun havasını. Kız da koltukta oturmuyoki topun üstünde sürekli, kıçın koltuğa değsin yeter artık dedim çektim tıpayı kaydirigubbakcemile2 Offf neyse benim sana diyeceklerim var cimcimoş.

de bakiim bacım dinliyorum...

X