Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:asigim:nursenam doğru söylüyon belki gece girmedim ondadır dediğin gibi yani heheheh:roflol: bu arada gittim geldim ama bilg açıktı görenler sizleri unutmadım yanii amannnnnnnnnnn keyfim yerine geldsi bea sefiyommm sizleriiiii beyaff:asigim::1hug:

Siz gelene kadar lem ohoo :1closedeyes: ben gidiyorum dün gecede uyumadım bu gece güzelce dinleneyim mirmirmirmirmirmirmirmir

:asigim:nursenam doğru söylüyon belki gece girmedim ondadır dediğin gibi yani heheheh:roflol: bu arada gittim geldim ama bilg açıktı görenler sizleri unutmadım yanii amannnnnnnnnnn keyfim yerine geldsi bea sefiyommm sizleriiiii beyaff:asigim::1hug:

Gelebildin nihayet :1closedeyes: açım ve agresifim ve de kompleksliyim :1closedeyes:

Tursari kız okurken yazim dedim şimdi aklıma geldi kocanın getirmesini niye bekliyon sen alsana lavmanı kaydirigubbakcemile ben benimkine bi sorsana varmı demiştim kaç gün önceden sen çık sor al dedi bende kendim aldım :dilcikar: tenezzül etmedim ona :dilcikar:

aman o turşunu getiriceği yoktu zaten ben birine ekşimek olsun diye ona suçu atıyorum ben ona bir hafta önce bide nerden alabileceğini söyledim oda bulamadım deyip duruyordu salatalık bende netten sipariş verdim vermez olaydım bir haftadır tedarik etmeye çalışıyorlar cinsler ayyyyyyyy küfür edesim geldi yaaaaaaaa:eek:klava::eek:klava:

Bonuscum tsk ederim kusuruma bakma cocuklari doyurdum kizi yatirdim ancak gordum mesajini...hosbuldum sagol......

Gelebildin nihayet :1closedeyes: açım ve agresifim ve de kompleksliyim :1closedeyes:

ya niye aç bırakıyon kendini kısımm fındık fıstık ye onlar serbest bide kayısı falan yee doldur karkını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

son dört günününde bile başlanıyormuş kıslarrrrr ben buna çok sevindim ayyy valla süpperrrrr neyse ben bu kozmik beden temziliğini yapacam kesin :jeyyar:

ya niye aç bırakıyon kendini kısımm fındık fıstık ye onlar serbest bide kayısı falan yee doldur karkını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Fındık fıstığım yok senağlama yarın çıkıp alcam zaten bu saatten sonrada bişey yememek lazım mümkünse sıcak suya elma sirekesi koyup içicen kan yağları için iğğğ :dilcikar:

son dört günününde bile başlanıyormuş kıslarrrrr ben buna çok sevindim ayyy valla süpperrrrr neyse ben bu kozmik beden temziliğini yapacam kesin :jeyyar:

Son 4 günü bekleme len yarın başla akşam yaparsın lavmanı tabi geldiyse -tatlicadiarzu- marankinin sitesindekinide oku lavmanında uygulama tarifi var orda onuda mutlaka oku

Son 4 günü bekleme len yarın başla akşam yaparsın lavmanı tabi geldiyse -tatlicadiarzu- marankinin sitesindekinide oku lavmanında uygulama tarifi var orda onuda mutlaka oku

yok yaw son dört günü beklemicemde lavman yokya yarında pazar aksine bakalım nolucak pazartesiye kaldı ama ben bi yolunu bulmazsam tabi :jeyyar:

artık gidiyom ben mirmirmirmir ablacım tursarm öptüm sizi koomacan :1hug: iyi geceler

mirmirmirmirmirmirmirmir

artık gidiyom ben mirmirmirmir ablacım tursarm öptüm sizi koomacan :1hug: iyi geceler

mirmirmirmirmirmirmirmir

abooo bu bedn temizliği insanıo tavukmu yapıyor nedir :1shok: ne uykusu kız bu saatte :roflol: ayy Allah beni kahretmesin yaff kendşm yazıyom kendim gülüyom:roflol:

abooo bu bedn temizliği insanıo tavukmu yapıyor nedir :1shok: ne uykusu kız bu saatte :roflol: ayy Allah beni kahretmesin yaff kendşm yazıyom kendim gülüyom:roflol:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile dün gece hiç uyumadım yaa :çok üzgünüm:

ay sorma bi baş ağrısı ...saat 6 da biraz uzanayım dedim yeni kalktım

kız bonusum...gece gene burdayım gibi görünüyo...uykun kaçarsa beklerim:)))))))))

Kız uyku tutmasada pc başında durma yat yatınca gelir uykun kaydirigubbakcemile3 bende çeneyi bırakıp gidemedim hee sositososito

X