hiiiiii eltime gidiyorum burdan oraya yuruycem ........
sen bana demistinki abla gel uye ol bak cok eglenceli diye ben senle msnde de konusuyodum boyle....
isim var sokaklara vurucam kendimi lülülülülülü yedim kafayi bugun hatta ben sali gunu pazarada gidicem simdi karar verdim hihoyyyt
ben yapıyorum onu...ilk hafta baya etki ediyo sonra da biraz yavaşlıyo etkisi ama sakın bırakma..çok faydalı...Yettim kızlar ancak oluyo oku oku bitmiyo vallahi:bbo:
bu arada ben bu iksiri denemeye başlıyorum kızlar faydası olursa sizlerlede paylaışrım
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak
gidelim gidelim...beni de götüüüüür....bende gelmek istiyorum...bana ordan bi sürü kıyafetler al...laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3hihoyyyt-tatlicadiarzu-:lepi:
gelllllllllllllllllllllllllllllllll de ben neden aliyorum sana CADIARZU
ben yapıyorum onu...ilk hafta baya etki ediyo sonra da biraz yavaşlıyo etkisi ama sakın bırakma..çok faydalı...
bak secil de gelmiş...
geldim geldim şeker
kızlar ben dövsenize lütfen bakın yalvarıyom gündüzleri çok normalim yediklerim süper spor dersen o varrr bi yürüyüş yapam dedim arkadaşıma rastladım illa bana gel dedi ve ben patates kızartması 2 tane biber kızartması azıcık tavuk ve makarna yedim üstünede sütlü irmik tatlısı of ye ye ye dedi bi başladım sonu gelmedi dövün beni lütfennnnnnnnnnnnnnn
sister ablacığım salı pazarına bende gelicem kardeşin olarak:):):):):dance::dance:
Yok kızım 1 haftadır pilates topunda uytmuyom ondan dengesi bozuldu herhal kaydirigubbakcemile3 Kızıma sinirlendim indirdim topun havasını. Kız da koltukta oturmuyoki topun üstünde sürekli, kıçın koltuğa değsin yeter artık dedim çektim tıpayı kaydirigubbakcemile2 Offf neyse benim sana diyeceklerim var cimcimoş.