aminnn inşallah ama yapılmayacak bişey deil benki yataktan kalkmazdım uyku hastası az uyuyorum:):):) herkes yaparrrrr burda hep birlikte tığ gibi olmasakta en azından şiş gibi olucaz başta:):):)
merhabalar=) ben 95 kıloyum 21 yasındayım30.03.2009 tarıhınde dıyete basladım. ve aynı zamanda yapabıldıgım kadarda yuruyus spor vs. yapıyorum agustos ayının sonuna kadar 20 kılo vermek ıstıyorum. öğrencı oldugum ve sehır dısında okudugum ıcın cok zor oluyor ama bana yardımcı olabılcek olan sızlerle bırlıkte sanırım bunu aşabılırız =) hihoyyyt
secilcim bende sevmem uykuyu insallah soyledigin gibi olucak hadi bakalim ..:)))
bir bekar olarak soruyorummmmmmm bende evlenince bşeyler kırıcakmıyım yaaaaa çok merak ettimmmm:):):):):)
benimde hedefim zayif gunlerden kalma birsuru kiyafetim var cok sevdigim tekrar onlarin icine girebilmek ..... baslangic olarak gecen hafta bol kiyafetlerimin hepsini attim onlari gorunce morali daha da bozuluyo insanin simdi eskilerden 2-3 tane asmak lazim dolaba baktikca gaza gelmek icin :)))
secilcim 3-5 senede bir desarj olmak icin iyi bir yontem ama kirdiklarina dikkat edicen sonradan tuh demiycegin seyleri hedefle
kizlar bana simdilik musade oglan evde o girecek bilg. 1 saat sonra falan yine gelirim tanistigimiza cok sevindim ..... artik devamli gorusuruz ......
kizlar ya… bilen varmi??? Regl in ikinci günündede kilo fazla olurmu???
Bide tam tariflerini verin yaaa, lahana suyunu nasil yapiyorsunuz??? sirkeli balli su nasil yapiliyor, bide sogan suyu nasil oluyor. Tarif edin ne oluuuuuuurrrrrr. ay bu hafta kendimi tutmam laziiiiim yaaa
bana cevap veren yokmuuuuu senağlama[/QUOTyarım litre suda 5-6 büyük beyaz lahana yaprağını kaynatıyosun sabah ve akşam içiyosun hergün taze yapıcaksın bugün yaptığını yarın içeyim die düşünme
benim bala alerjim olduğundan sadece 1 bardak suya 2 çorba kaşığı sirke koyup içiyom sabah akşam bide keten tohumu sabah 1 tatlı kaşığı akşam 1 tatlı kaşığı aktardan toz halinde aldım ağzıma aldıktan sonra bol su ile yutuyorum lahanayı şöyle yapıcaksın 5 gün içicen 3 gün ara vericeksin sonra 5 gün daha içiceksin pro.ibrahim saraçoğlu lahana kürü die netten arat daha net bilgi bulursn cnm