Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm kızlarr cok ozledım hepinizi yogunum bu sıralar.. okucam walla kımler sormus benı :)))) kıskanırım heeee :))))

kg aynı bende bı tık yok 86.1 im (

ama rejım yapmadım bu hafta almadıgıma sukur..

günaydin hanimlar,bugün hic iyi degilim cok feci midem agriyo kilomu bildirip cikicam. 109,1 kilo vermem durdu galiba görüsürüzü kizlar

canımmmm gecmıs olsunn
felakettır mıde agrısı...

bu arada butun herkesın problemı aynı hemen hemen bu hafta genelımız ya almıs ya vermemıs mı ya

İNŞALLAH BNEDE ŞEKERSİZ İÇERİM AMA ACI GELİYO TADI ALIŞCAZ HERAL BENİM Bİ ARKADAŞIM KARANFİLİ ÇAYIN ALT SUYUNA KOYUYOR BİDE KÖK TARÇIN GÜZEL OLUYODA GENEDE BAZEN NORMALÇAY İSTİYO İNSAN AYIPTIR SÖLEMESİ BENİM EV BAHÇELİ EEE SEMAVERİDE YAKTIMMI GELDE BİTİRME DEMLİĞİ :içelim:
devam et canım tebrikler valla bugün iyi haber senden yani almamışınkilo

Yaww sayfayı açık unutup gitmişim geldim şimdi ama geri gidiyorum.Gelirim yine bir ara.Mucckkk

CİMCİME'cim sana da butunnn emeklerın ıcın Allah razı olsun ellerine sağlık

kolay degıl bızle ugrasmak :)))

optummmmmmmmmmmmmmmm

kızlar siteye giremedim ya açılmadı sayfa bi türlü...neyse hazırladım listeyi ama çoğu kişi kilosunu bildirmemiş....offffffffff needcem ben şimdi

walla kımse bana bısey yazmıo hıc hep bole :)
darılcam artık...

benım cıkmam lazım optum herkesı

walla kımse bana bısey yazmıo hıc hep bole :)
darılcam artık...

benım cıkmam lazım optum herkesı
çıtırım olur mu okudum da listeyle uğraşıyorum sağolun...

daha anca kalkmıştır bizim hatunlar anca bildirirler kilolarını:tomato:
anacm hepimiz 2 den önce burdayız bak....bizim canımız yok mu...valla 3 e kadar beklerim...yazmayan kendi bilir...mazareti olmayanı silicem...

Yaaa kızlar soğan suyu içen varmı onu denemk istiyorum bu hafta.
Bu hafta hedefim en az bir kilo vermek inşallah:Saruboceq:

kızlar bende çayı şekersiz içemeyenlerdenim azda olsa şeker kullanıyorum
ama biraz önce bi arkadaş karafilden bahsetmş
pek sevmesemde karanfili denedim ve çok güzel oluyo valla
sırf size sölemek iççin bak filmimi yarıda kestim topige girdim kiymetimi bilimm a.s.

ay geç kaldım ama ben kilomu bildirip kaçayım barimm 90.9 biraz az vermişim ama verdim yaa:dance: öpüldünüz kızlarrrrrr:1hug:a.s.

:jeyyar:benim kaçmam lazım kızlarrrrrrr bugün eşim evde dışarı çıkcazzza.s.akşama kaçmayın biyere gelcemmm

bu arada kim birinci merak ettim hee baktımda listeye bu hafta biraz biz değilde liste zayıflamış:roflol: kilo vermek yerine alanlar gördüm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…