günaydin hanimlar,bugün hic iyi degilim cok feci midem agriyo kilomu bildirip cikicam. 109,1 kilo vermem durdu galiba görüsürüzü kizlar
kızlar merhaba a.s.
bugün sabah biraz kepekli yufka ekmeğiyle nihayet menemen yedim cokacimcoook
bol çay.çayımı belki 10 yıldır şekersiz içiyorum.alışınca gerek duyulmuyo.eskiden inanın 2 ölcek atardım.şimdi 1 cay kaşıgı atsam bal gibi oluyo.gecen doktor söylemişti 1 fincan cayınızı koyun içine 6-7 karanfil atın ve için diye.15 dk sonra üstünüzdeki enerjiye hafızanızdaki kuvvete..vs inanamıycaksınız diye..işte bende fincanıma atıyorum karanfili hem cok hoş kokuyo hemde bir demlik cay güüüp diye bitiyo.tavsiye ederim.karanfili her seferinde degiştirmiyorum dibinde kalıyo üstüne bittikçe çayımı ilave ediyorum.deneyin özellikle kokulu cay sevenler harika...bu arada tadlandırıcı kullanmayın bence gercekten insan şekersize alışıyo ilk önce saman gibi geliyo tadı ama sora bağımlı oluyosunuz.
benim eşim bile artık şekersiz içiyo...nası olsa ömür boyu kilo almaya elverişli bünyemiz var her zaman tadlandırıcıyı nerde bulcanız ...bir iki alışın şekersizeklava:
devam et canım tebrikler valla bugün iyi haber senden yani almamışınkilokıslaaaaaaar harikayım kilo vermişimmmmm :teytey:
kilomu söylüyorum 90 vallahada billahada
çok mutluyum ya bu haftada kilo veremeseydim ümidimi kaybedecektim galiba
bu sabah yediklerimide yasayım 2 adet eti form 1 adet domates 2 çatal beyaz peynir 4 adet zeytin ve 2 bardak çay tek şekerli içtim
simdilik bu kadar canlar öptüm hepinisi hihoyyyt
kızlar siteye giremedim ya açılmadı sayfa bi türlü...neyse hazırladım listeyi ama çoğu kişi kilosunu bildirmemiş....offffffffff needcem ben şimdi
çıtırım olur mu okudum da listeyle uğraşıyorum sağolun...walla kımse bana bısey yazmıo hıc hep bole :)
darılcam artık...
benım cıkmam lazım optum herkesı
anacm hepimiz 2 den önce burdayız bak....bizim canımız yok mu...valla 3 e kadar beklerim...yazmayan kendi bilir...mazareti olmayanı silicem...daha anca kalkmıştır bizim hatunlar anca bildirirler kilolarını:tomato:
Ben niye yokum listede
yoksa beni almıyomusunuzsenağlama