- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
tesekkürler secil cim ve cimcime cim. Önce su lahana suyundan basliyayim bakalimm kaydirigubbakcemile5 insallah faydasini görürüm kizlar yaaa.
rica ederim canım...a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkürler secil cim ve cimcime cim. Önce su lahana suyundan basliyayim bakalimm kaydirigubbakcemile5 insallah faydasini görürüm kizlar yaaa.
kız seni yolucam...leyn kafamda saç kalmadı...sen ne kadar çok hırpalıyosun deni delüüü...insan accık sevgi gösterir...sen habire yol ohh valla ne ala memleketkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok sana torpilnaniknanikOooooooooo hoşgelmişin,sefa getirmişn ablam benim kaydirigubbakcemile3 Cimcimemin ablası benimde ablam kaydirigubbakcemile3 Abla yaw cimcimem tablalı delü sen ne delüsüsün?:roflol: Ne fırlattın enişteye eskiden?kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana başarılar mucckkk....
Ahanda valla ilgilendim ablanla onun için bana torpil geç, 3 kilo eksik yaz beni, birinci yap kaydirigubbakcemile3:roflol:
canim benimkinde yanlislik var, ben gecen hafta, 109.2 idim bugün 109.1 100 gr vermisim 600gr yaziyo listedea.s.
gülüm bi yandan da listeyle uğraşıyorum...ondan yazamıyorum:))))))))niye kimse birsey yazmiyorrr artik yaaaaa
huuuuuu
ordasiniiiiizzzz biliyoruuumm hihoyyyt
seLam kıslaaaaar bugün çok mutluyum kilo verebilmiş olmaktan dolayı nabıyosunuz bakalım :)
1-asirenkler----nur1835:hooray::hooray:
2-cedric:lepi:
3-bebelerima.s.
tebrik ederim arkadaşlara.s.
kız delüüüü..oku sen oku...hihoyyyt:jeyyar:
cimcimecim, merhaba canim. ben simcik geldim. ben bu hafta 700 gr vermisim canim. neyse hic yoktan iyidir. kaydirigubbakcemile3
ben listeye giremedim degisikligi cimcimos. sen musait olunca girersen sevinirim canimcim. Şeniz
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.. sanırım sitenin en ağırı benim 96 kiloyum ve zayıflayamıyorum.. hadi bana bir el verin
1, ve 2.3.'yü tebrik ediyorum bravo kızlar kaçtım ben akşama görüşürüz mucckkk