Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nie yazmıyosunuz sonra kızıyosunuz yazılmıyor hiç die anlamadım ben bu işi

daha çok kiloyu merak ederiz biz:):) ne yersin ne içersin duyduğuma göre süper yemek yaparmışsın:):):)

ha ha ha dogruya esas konu kilo 96 kiloyum 4 sene once 68 dim o zamanlar yurt disindaydim buraya gelince yemekler 5 caylari bu hale geldim galiba :))) yemeklerimde oyle cok guzel degil kim dediyse abartmis canim

Cimcimem kız kafa kalmadı bende bu hafta,iyice salakladım.Kendimi söyledim elif80'i unuttum. Yaz canımcım elif80'in kilosu aynı 100 kg. öpüldün.

selam kizlaaarrr,
naber… insallah listeyi kapatmamisti cimcime cigim. ya ben ancak firsat buldum icerdeyimde ama önce yazdiklarinizi okudum hep. anca bitirdimmm. kilom maalesef 105.9 senağlama ya ben cok iradesizim yaaaa. allahtan bi bahanem daha var. regl im varya.

kizlar ya reglin ikinci günündede kilo fazla olurmu ???????????

ha ha ha dogruya esas konu kilo 96 kiloyum 4 sene once 68 dim o zamanlar yurt disindaydim buraya gelince yemekler 5 caylari bu hale geldim galiba :))) yemeklerimde oyle cok guzel degil kim dediyse abartmis canim

valla öyle bizler keyfimize düşkünüz 5 çaylarıda güzel olur yani:):) bence verirsin ben verdiğime göre herkes verebilir ben buna inanıyom:):):1hug:

slm kizlar nasilsiniz ?

Oooooooooo hoşgelmişin,sefa getirmişn ablam benim kaydirigubbakcemile3 Cimcimemin ablası benimde ablam kaydirigubbakcemile3 Abla yaw cimcimem tablalı delü sen ne delüsüsün?:roflol: Ne fırlattın enişteye eskiden?kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana başarılar mucckkk....

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaar bu benim ablammmm...onuda soktum listeye.. yalnız bırakmayın kız ben gelene kadar...

Ahanda valla ilgilendim ablanla onun için bana torpil geç, 3 kilo eksik yaz beni, birinci yap kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar nie yazmıyosunuz sonra kızıyosunuz yazılmıyor hiç die anlamadım ben bu işi

Yazdım ben valla aha yazıyom benden sorumluluk gitti. kaydirigubbakcemile3

ewt cimcimeden duydum oldukca azimlisin masallah...darisi basimiza ne diyim

aminnn inşallah ama yapılmayacak bişey deil benki yataktan kalkmazdım uyku hastası az uyuyorum:):):) herkes yaparrrrr burda hep birlikte tığ gibi olmasakta en azından şiş gibi olucaz başta:):):)

bak bak torpil istiyo kıs bana torpil geçmesi daha kolay 300 gram verdim ya yanına 1 sıfır fazladan ekliyvericek:):):) hele bi yazmasaydın bu sefer ben yolucaktım saçınıkaydirigubbakcemile

tesekkurler busecim eh delinin ablasida deli olur tabii haklisin :))))) hosbuldum firlatilanlara gelince bilumum cam objeler diyelim tesekkurler ....

pafim sogan suyunun tadi igrenc benden soylemesi ben 1 bardak ictim aksama kadar migdem mahvoldu :a015:

elma sirkesi kadar kötü deildir herhaldeeeee yaw lahana suyu içsenize ben çok faydasını gördümm hem o kadarda iğrenç deil kesinliklede faydası varrrr

yalnız ben bu olayı çok sevdim topik aynı zamanda regliye yakalandııı bidaki ay başı kim çekicek bakalım bu sefer buse başlattı hepimiz arkadan ilerledik:):):) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…