- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
slm kizlar nasilsiniz ?
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaar bu benim ablammmm...onuda soktum listeye.. yalnız bırakmayın kız ben gelene kadar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar nasilsiniz ?
güzelim bu geçen haftanın listesi...sen bu haftadakindesin
slm kizlar nasilsiniz ?
slm cnm hg seçil bennnn sen nasılsın
slm secilcim iyiyim israrlara dayanamadim geldim iste :)
hoşgeldinnn ne güzel yaa geliceksin tabikide:):)
bahsetsene kendinden bize:)
35 yasindayim 17 senelik evliyim oglum 15 kizim 8yasinda calismiyorum....baska siz sorun ben soyliyim :))
daha çok kiloyu merak ederiz biz:):) ne yersin ne içersin duyduğuma göre süper yemek yaparmışsın:):):)
ha ha ha dogruya esas konu kilo 96 kiloyum 4 sene once 68 dim o zamanlar yurt disindaydim buraya gelince yemekler 5 caylari bu hale geldim galiba :))) yemeklerimde oyle cok guzel degil kim dediyse abartmis canim
valla öyle bizler keyfimize düşkünüz 5 çaylarıda güzel olur yani:):) bence verirsin ben verdiğime göre herkes verebilir ben buna inanıyom:):):1hug:
slm kizlar nasilsiniz ?
kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaar bu benim ablammmm...onuda soktum listeye.. yalnız bırakmayın kız ben gelene kadar...
kızlar nie yazmıyosunuz sonra kızıyosunuz yazılmıyor hiç die anlamadım ben bu işi
ewt cimcimeden duydum oldukca azimlisin masallah...darisi basimiza ne diyim
Yaaa kızlar soğan suyu içen varmı onu denemk istiyorum bu hafta.
Bu hafta hedefim en az bir kilo vermek inşallah:Saruboceq:
Oooooooooo hoşgelmişin,sefa getirmişn ablam benim kaydirigubbakcemile3 Cimcimemin ablası benimde ablam kaydirigubbakcemile3 Abla yaw cimcimem tablalı delü sen ne delüsüsün?:roflol: Ne fırlattın enişteye eskiden?kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana başarılar mucckkk....
Ahanda valla ilgilendim ablanla onun için bana torpil geç, 3 kilo eksik yaz beni, birinci yap kaydirigubbakcemile3:roflol:
Yazdım ben valla aha yazıyom benden sorumluluk gitti. kaydirigubbakcemile3
Oooooooooo hoşgelmişin,sefa getirmişn ablam benim kaydirigubbakcemile3 Cimcimemin ablası benimde ablam kaydirigubbakcemile3 Abla yaw cimcimem tablalı delü sen ne delüsüsün?:roflol: Ne fırlattın enişteye eskiden?kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana başarılar mucckkk....
Ahanda valla ilgilendim ablanla onun için bana torpil geç, 3 kilo eksik yaz beni, birinci yap kaydirigubbakcemile3:roflol:
Yazdım ben valla aha yazıyom benden sorumluluk gitti. kaydirigubbakcemile3
pafim sogan suyunun tadi igrenc benden soylemesi ben 1 bardak ictim aksama kadar migdem mahvoldu :a015:
selam kizlaaarrr,
naber… insallah listeyi kapatmamisti cimcime cigim. ya ben ancak firsat buldum icerdeyimde ama önce yazdiklarinizi okudum hep. anca bitirdimmm. kilom maalesef 105.9 senağlama ya ben cok iradesizim yaaaa. allahtan bi bahanem daha var. regl im varya.
kizlar ya reglin ikinci günündede kilo fazla olurmu ???????????