Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1. arkadaşlarıma kocaman tbrklerrrrrrrr
2. ve 3. lerede tbrklerrrrrrr
harikasınız kızlar aynen devam:):):) öptüm sizi

eline saglik canim. tesekkur ederiz.. :1hug: a.s.

huzun artik gelmiyo mu topige? hic goremedim de

Yaaa kızlar soğan suyu içen varmı onu denemk istiyorum bu hafta.
Bu hafta hedefim en az bir kilo vermek inşallah:Saruboceq:
soğan suyu cildede faydalı diye duydum amma mide sorunu yapıyomuş midene güveniyosan iç canım benim

ay geç kaldım ama ben kilomu bildirip kaçayım barimm 90.9 biraz az vermişim ama verdim yaa:dance: öpüldünüz kızlarrrrrr:1hug:a.s.

kız kaçma gel herşeyden yememizlazım dedin bak kilo bilem veremedik şaka biyana tebrikler arkadaş vermişin ya ona bak

slm kizlar nasilsiniz ?

slm hoş geldin arkadaş inşallah veririz hep beraber

reglide ben acyip şişiyom yüzüklerimden anlıyorum 2 kilo rahat farkediyo haftaya belli olur sıkma canını

hoş geldin canım sen bize göre yani ev hanımlarına göre daha şanslısın hareket fazla yapıyosundur her gün bizle paylaş vericez canım kiloları merak etme

bir bekar olarak soruyorummmmmmm bende evlenince bşeyler kırıcakmıyım yaaaaa çok merak ettimmmm:):):):):)
seçil bişey kırmazsan kendi kalbin kırılıyo ben içime atarım onun için ne varsa kır rahatla yoksa giden kilolar sıkıntını yemekten cıkartıp geri gelir allah korusun

sirkel, suyu ben haftalık yapıyorum 4 kaşık elma sirkesine 4 bardak su 2 kaşık bal karıştır her yemekten sonra iç bi müddet sonra beklediği için tatlanıyo okadar iğrençliği kalmıyo bence dene

canim benimkinde yanlislik var, ben gecen hafta, 109.2 idim bugün 109.1 100 gr vermisim 600gr yaziyo listedea.s.
demekki vücudunda şişlik var allah söletmiş üzülme oda olur haftaya canım

[1-asirenkler----nur1835:hooray::hooray:

2-cedric:lepi:

3-bebelerima.s.

tebrik ederim arkadaşlara.s.[/CENTER][/COLOR][/I][/FONT]
tebrik ederim arkadaşlar cimcimecim ellerine sağlık

yeni gelenlere ve ablacığıma hoşgeldin diyerek yeni listemizi sumaktan onur duyarım bacuuularrrrr
herkeze başarılar
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.. sanırım sitenin en ağırı benim 96 kiloyum ve zayıflayamıyorum.. hadi bana bir el verin
hoş geldin bende senle aynı başladım burda kendime geldim valla destekle herşey düzeliyo veremem ben zannederrdim çünkü doğduğumdan beri hiç kilo vermedim hep aldım arkadaşlar sayesinde başarıcam inşallah:hooray:

kız terzi bayan mı olcak :):sm_cool:şaka bi yana işe girmene çok sevindim inşallah durumunuz düzelir kendi evinizze taşınırsınız

arkadaşlar öğle yediğim yemeği söyleyeyim 5 biledun bilemedun 6 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran 1dlim kepekli ekmek sonra dışarıda dolandık kızımla tempolu deildi amma olsun yürüdük birazcık eve geldim açım açç sonra ne yiyem dedim kocamn bi sandeviç yapayım ulan bugün cuma nasıl olsa haftaya çok var dedimmi hayır demedim çünkü azmedeceğim hemen bi nescafe yanınada 3 galeta ohhhhh doydum be yavvv akşama da ıspanak pişirdim yoğurtlar yerim oldu bitti gitti aman hey gurban olduğumun topiği benada kilo verdiriyon ya helal beeeeeeeeeee:teytey:

canlarımmm kilo veren bayanlarrrrr tebriklerrrrrr özellikle ilk üçe girenlerr. a.s.nuesenam halaa dediğimin arkasındanyım hyerşeyden yiyelimki yediğimizde vücudumuz bundan bidaha gelmicek bunu saklıyalım demesin :roflol: ben reg döneminde verdim yarım kilo naberrr:roflol: genelde boğazımızı tutamıyoruz yaa aman iştahım açıldı aman halaa şişlik var diye bahanelerimiz varya:roflol: bu bir örnek bana demekki regl dönemindede şişliğe rağmen kilo verilebiliyormuş yerimseniben cimcimem bu arada ellerine sağlık emeğine sağlık canımm haftaya bomba gibi düşecem inşallah topiğe reglimde yarın bitiyor inşallah. şimdiden ilan ediyorum bu haftanın birincisi ben olcam:dance::hoorayyada en azından ilk üçe gircem inşallah) olmazsam döfün benii klava:

bu arada unuttum cimcimenin aplası Aplaa hoşgeldin aplaa aramıza :asigim::1hug:a.s.

kız desene ben dolapta magnumu boşa saklıyomm o zaman önümüz yaz bundan daha gelir nasıl olsa desin vücudummm şaka kız şaka yermiyimmmm 6 kiloyu verene kadar göbeğim çatladı( çatlayana kadar bide erise ama neyse)

bonus seçil tursriii okuya okuya hatim ettiniz ayolll sabahtan berii okuyonuz öpüyorum sizi mini mini 1 ler çalışkan 2 lerdelikafadulden açık hava çarptı acayip soğuk espiri yapiyemm muhahahhhaaaa

ya kızalr bu arada ben bayaa inceldim kilo olarak fazla fark etmedi ama bu hafta bayaa bi yağ kaybı olmuş bende bendeki tartı yağ ve su oranınıda ölcüyor su oranımı dengeledim ( bol su içiyorum ya) yağ oranımda düşmüş:teytey: ilk aldığımda %49.1 di şimdi ise %46.3 su oranı yükseldiği için galiba normal tartıya yansımadı süpperrrrrrrrr yaaaaaaaaa bu orana göre hesaplarsan daha çok yağdan gitmiş kilolar. iki gün önce anneme gittim annemki çok gelir malesef bu konuda üstüme ve kolay kolay ikna olmaz senağlama o bile söyledi sen ne güzel kilo vermişsin diye kendi elli kilo var yok bu arada teyzem çok sevindi beni görünce sevincinden uçtu resmen kadın karşımda (teyzem dediğime bakmayın otuz yaşında ben yaş var aramızdakaydirigubbakcemile3)bende tabi çokk motive oldum./(türk filminden kesitlerde sıra kaydirigubbakcemile3)Nevet beni sizleeeeeerrrrrrrrr zayıflattınız sizin sayenizde varım sağolun sağolun sağolun:lepi::lepi:

kız terzi bayan mı olcak :):sm_cool:şaka bi yana işe girmene çok sevindim inşallah durumunuz düzelir kendi evinizze taşınırsınız[/QUOTE .!.:
canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama terzi espirisini anlayamadım ben yaaa fisfisfis

canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama terzi espirisini anlayamadım ben yaaa fisfisfis

eşime dijital terzi alcam demişsin sen o yüzden o esspriyi yaptı canımcım kaydirigubbakcemile3ama şimdi daha komik oldu hee kaydirigubbakcemile3 bu arada sen nasılsın işin hayırlı olsun canım a.s.bu arada ne iş yapıyordun sen yaf :uhm:

ayy düzelttim sonradan farkettim ne safım yaaa:) ön muhasebe canım.veee çok iyiyim çünkü artık tüm gün kaynanamla oturmiycaaam...

rica ederim ne demek topik cadım benim...yoktun bugün pek sessizdi ortalık..
bu arada unuttum cimcimenin aplası Aplaa hoşgeldin aplaa aramıza :asigim::1hug:a.s.
ablamıda aldım yarışmya :))))))))
ayy düzelttim sonradan farkettim ne safım yaaa:) ön muhasebe canım.veee çok iyiyim çünkü artık tüm gün kaynanamla oturmiycaaam...
çok sevindim güzelim...hayırlı olsun...

hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmm beraber zayıflarız :))

sana yazmadan duramıyom sende şeytan tüyü var :jeyyar:beraber zayıflıcaz yaaa tabiki :1hug:gerçi ben kimseye yazmadan durnaıyom herhalde çenemmi nedüşük benim yaffkaydirigubbakcemile3eeeee tabi cadılar geveze olurrr hhhhhhheeeeeeeeeehhhhhhhheeeeeeee

kaydirigubbakcemile2 asirenkler sen sızlanıp durmuyormuydun be kilo veremiyom diye senağlama demekki oluyormuş ümitsizler asirenlere bakın o çok sızlanıyordu ama bu hafta bir değil tam iki kilo verdi hepiniz onun gibi olablirsiniz büyük başarı canımsengözlerimebaksanab bundan sonra zayıflayamıyorum demezsim herhalde yerimseniben

asirenler yanlışsam düzelt beni canımfisfisfis gidip bulayım o sızlanaı bende Çok üzgünüm çoookhehehe:lepi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…