Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

secilcim saol bitanem ..
yok yok daha bi 10 kilo fazlalik varrr :))) haftaya kankimin dügünü var .. giyecegim kiyafetide giyip bi cekincem sizee...
hayalimde daha ince olmak vardi ama bunada sükür tabikii 20 kiloo ne demekk :dance:

alüüüü günaydınnnnn nasılsınız kilomu bildiremm kızlar çok verememişim ama bunada şükür 88,500 yarım kilo anca gitmiş o kadar kaçamak yaparsam olcağı bu tüüüü bana ah ulan ahhh kızıyom kendime valllahi:jeyyar:

ben elma sirkesi icmeye basladim sabah uyaninca bide aksam yatmaya gecince iyiymis bi deniyorum bakalim :)

kızlar bende malesefki yarım kilo vermişim ve 92.5 oldum.Bu hafta hergün gezmedeydim evdeykende misafirim vardı ben almadığıma şükrediyorum.Bu önümüzdeki hafta daha dikkatli olcam inşallah...

kızlar süpersinizzzzzzzzzzzzz:):):) cedric tbrklerrr tatlımmm hadi bakalım bu hafta ilk 3 te kimler olucak ben olmayacağım kesinde:):):)

maşallah nur 2 kilo vermişş

bendee 500 grm almışım 109.
bende bu hafta sonu bekliyorum reglimi
sabah bir kase çorba içtim
öglende günüm

hayatım nur zati zayıf normal yani 70 kiloyla 100 kilo arasında fark olur en azından hareketlerimiz bile deişiyo ben kilo verdikce daha hareket lerim canlandı devamlı uyurdum şimdi uyku gelmiyo bence sende vermişsindir regli acayip fark ediyo nerden baksan haftaya 2 ,3 kilo vermiş çıkarsın merak etme tabi dikkate edersen şakkıdı

ben elma sirkesi icmeye basladim sabah uyaninca bide aksam yatmaya gecince iyiymis bi deniyorum bakalim :)

elma sirkesine ben ilk hafta başlamıştım sonra buraktım böbrek ağrısı yaptı bu hafta geri başlıyorummm çok yararlıymış sirkeli suya biraz balda katarsan bal yağları yakıyomuş bu eski osmanlıda davetlerden sonra ikram edilirmiş konuklara demekki var bi hikmetiiCADIARZU

kızlar bende malesefki yarım kilo vermişim ve 92.5 oldum.Bu hafta hergün gezmedeydim evdeykende misafirim vardı ben almadığıma şükrediyorum.Bu önümüzdeki hafta daha dikkatli olcam inşallah...

sende bendensin ah bu günler gezmeler olmasa tığ gibi oluruzda bakma işte allahım bide bendeki bu iştah olmasa mutfakta 24 saat dur pasta börek yap deseler yaparım hiç üşenmem ama artık girmiyorum mutfağa yemek yapıp ortalığı toplayıp aynen kaçıyorumm durdukca onu bunu derken bi dünya atıştırıyommm:eek:klava:

Evet ya bu iştahları ne yapcaz nursena.
Aynen bende mutfakta kaça kaça iş yapıyorum yoksaaaaaaaa

sabah yediğimi yazayım arkadaşlar 1dilm kepek ekmek menmen (canım çekmişti yaptım)yumurtasız tarafından yedim biraz peynr marul domates 3 zeytin 2 bardak 1 şekerli çay götürdüm içemiyom şekersiz bende az çay içiyom buraksan demliği bitircemde sırf şeker yüzünden içmiyorum vallahiiii

Günaydın millet öpüyorum sizi, cimcimem yaz beni tam tamına 1 kilo almışımmmmmmmmmmmm cokacimcoook Yani 82 kg.'yum.Bu hafta gerçekten gireceğim düzene. Üzülmedim çünkü hakettim.

Bir menemen furyasıdır esti ben de birazdan ekmeksiz kaşarlı menemen yicemmmm.Birde kahvemi içeceğim ama şekerli. Tatlandırıcı alayım bari böyle olmayacak.

sabah yediğimi yazayım arkadaşlar 1dilm kepek ekmek menmen (canım çekmişti yaptım)yumurtasız tarafından yedim biraz peynr marul domates 3 zeytin 2 bardak 1 şekerli çay götürdüm içemiyom şekersiz bende az çay içiyom buraksan demliği bitircemde sırf şeker yüzünden içmiyorum vallahiiii

Kız aynı anda aynı şeylerden bahsetmişiz menemen ve şeker kaydirigubbakcemile3 Çayımı şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum bende.Tatlandırıcı alalım bari.kaydirigubbakcemile3

Kız aynı anda aynı şeylerden bahsetmişiz menemen ve şeker kaydirigubbakcemile3 Çayımı şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum bende.Tatlandırıcı alalım bari.kaydirigubbakcemile3

valla aldırayım kocama bari yapamıyom şekersiz ben ya kız menemeni kaşarsız yapsanda kepek ekmeği yesen olmuyomu yada lor peynir koy bacımm sonra kocaman K OLUR:sm_cool:

valla aldırayım kocama bari yapamıyom şekersiz ben ya kız menemeni kaşarsız yapsanda kepek ekmeği yesen olmuyomu yada lor peynir koy bacımm sonra kocaman K OLUR:sm_cool:

Öyle yapayım demi. Kaşarsız yapayım ekmekle yiyeyim. Ok sağol öpüldün. Yiyeyimde neticeyi bildireyim.kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba a.s.

bugün sabah biraz kepekli yufka ekmeğiyle nihayet menemen yedim cokacimcoook
bol çay.çayımı belki 10 yıldır şekersiz içiyorum.alışınca gerek duyulmuyo.eskiden inanın 2 ölcek atardım.şimdi 1 cay kaşıgı atsam bal gibi oluyo.gecen doktor söylemişti 1 fincan cayınızı koyun içine 6-7 karanfil atın ve için diye.15 dk sonra üstünüzdeki enerjiye hafızanızdaki kuvvete..vs inanamıycaksınız diye..işte bende fincanıma atıyorum karanfili hem cok hoş kokuyo hemde bir demlik cay güüüp diye bitiyo.tavsiye ederim.karanfili her seferinde degiştirmiyorum dibinde kalıyo üstüne bittikçe çayımı ilave ediyorum.deneyin özellikle kokulu cay sevenler harika...bu arada tadlandırıcı kullanmayın bence gercekten insan şekersize alışıyo ilk önce saman gibi geliyo tadı ama sora bağımlı oluyosunuz.
benim eşim bile artık şekersiz içiyo...nası olsa ömür boyu kilo almaya elverişli bünyemiz var her zaman tadlandırıcıyı nerde bulcanız ...bir iki alışın şekersize :eek:klava:

bu arda tabiki bol kacamaklı hareketi az bi haftadan sora kilom aynı...
ALLAHtan almamışım şükürler olsunnn:Saruboceq:
bu hafta umud ediyorum daha iyi ve daha destekli olucak :lepi:
kilom 83 yerimde saydımmkötükedihüso

günaydin hanimlar,bugün hic iyi degilim cok feci midem agriyo kilomu bildirip cikicam. 109,1 kilo vermem durdu galiba görüsürüzü kizlar

kıslaaaaaaar harikayım kilo vermişimmmmm :teytey:
kilomu söylüyorum 90 vallahada billahada
çok mutluyum ya bu haftada kilo veremeseydim ümidimi kaybedecektim galiba

bu sabah yediklerimide yasayım 2 adet eti form 1 adet domates 2 çatal beyaz peynir 4 adet zeytin ve 2 bardak çay tek şekerli içtim

simdilik bu kadar canlar öptüm hepinisi hihoyyyt

Son düzenleme:
kıslaaaaaaar harikayım kilo vermişimmmmm :teytey:
kilomu söylüyorum 90 vallahada billahada
çok mutluyum ya bu haftada kilo veremeseydim ümidimi kaybedecektim galiba

bu sabah yediklerimide yasayım 2 adet eti form 1 adet domates 2 çatal beyaz peynir 4 adet zeytin ve 2 bardak çay tek şekerli içtim

simdilik bu kadar canlar öptüm hepinisi hihoyyyt

Tebrikler canım benim çok güzel gidiyosun,üğmidini kaybetme yoksa benim gibi aldığın kilonun bildirimini yaparsınkaydirigubbakcemile3

X