- 14 Kasım 2007
- 13.324
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah nur 2 kilo vermişş
bendee 500 grm almışım 109.
bende bu hafta sonu bekliyorum reglimi
sabah bir kase çorba içtim
öglende günüm
ben elma sirkesi icmeye basladim sabah uyaninca bide aksam yatmaya gecince iyiymis bi deniyorum bakalim :)
kızlar bende malesefki yarım kilo vermişim ve 92.5 oldum.Bu hafta hergün gezmedeydim evdeykende misafirim vardı ben almadığıma şükrediyorum.Bu önümüzdeki hafta daha dikkatli olcam inşallah...
sabah yediğimi yazayım arkadaşlar 1dilm kepek ekmek menmen (canım çekmişti yaptım)yumurtasız tarafından yedim biraz peynr marul domates 3 zeytin 2 bardak 1 şekerli çay götürdüm içemiyom şekersiz bende az çay içiyom buraksan demliği bitircemde sırf şeker yüzünden içmiyorum vallahiiii
Kız aynı anda aynı şeylerden bahsetmişiz menemen ve şeker kaydirigubbakcemile3 Çayımı şekersiz içiyorumda kahveyi içemiyorum bende.Tatlandırıcı alalım bari.kaydirigubbakcemile3
buse bi sen bi ben varız kız napsak uyandırsakmı gidip uyuyanları :)
valla aldırayım kocama bari yapamıyom şekersiz ben ya kız menemeni kaşarsız yapsanda kepek ekmeği yesen olmuyomu yada lor peynir koy bacımm sonra kocaman K OLUR:sm_cool:
Öyle yapayım demi. Kaşarsız yapayım ekmekle yiyeyim. Ok sağol öpüldün. Yiyeyimde neticeyi bildireyim.kaydirigubbakcemile3
kıslaaaaaaar harikayım kilo vermişimmmmm :teytey:
kilomu söylüyorum 90 vallahada billahada
çok mutluyum ya bu haftada kilo veremeseydim ümidimi kaybedecektim galiba
bu sabah yediklerimide yasayım 2 adet eti form 1 adet domates 2 çatal beyaz peynir 4 adet zeytin ve 2 bardak çay tek şekerli içtim
simdilik bu kadar canlar öptüm hepinisi hihoyyyt