slm kizlar ben burdayim :teytey: bu gün neler yedim sabah 1kepekli ekmek,kahve,peynir, ölen lahana salatasi sirkeli yedim ölüyordum mide ilaci aldim iyilesdim aksama acikmadim delikafadulden sade portakal yedim simdide acim ama su iciyom bol bol kizlar regl döneminde tatli istemesi felan sade beyinde bitiyor benimde canim ISTIYORDU önceden ama bu regl de yemedim bu hafta cok vermedim ama 1kil o olcak insallah hersey beyinde bitiyor sekerimmmmm cokacimcoook
durmam cnm insallah haziranda hotelle gitcem bikinimi giymem icin devammmmmmmmmmm hihoyyyt:enbuyukkk:
süpper canım bravaaa bravaa devam durmak yok:sm_cool::enbuyukkk:
İyi geceler canımın içi rüyanda yine beni görkaydirigubbakcemile3
Evet evet ben boşuna yırtmıyom bir taraflarımı hele bi denk geleyim bakem sorarım onlara. Sende gitme başka topiklere adamı hasta etme kaydirigubbakcemile3 Sanane kaynanasıyla,kocasıyla derdi olanlardan bir derdim var bölümünde gezdiğini görmiyim kaydirigubbakcemile3 İstediğin dertse ben varım yavrum bir dertleşirim seninle kes sesini dersin valla:roflol: Hadi bende kaçtım ama yarın gece burdayım.Bekliyorum çatlak kiremitleri kaydirigubbakcemile3 Muccckkksss byyyy
selam ben bu siteyle yeni tanıştım ben de dün itibariyle diyete başladım umarım aynı azimle devam ederim. spor yapmaya vaktim olmuyo öğrenciyim kpssye hazırlanıyorum. bana da yardım edin gaz verin gamyoncuiremsu şimdi 97.8 kiloyum uuuffff
selam ben bu siteyle yeni tanıştım ben de dün itibariyle diyete başladım umarım aynı azimle devam ederim. spor yapmaya vaktim olmuyo öğrenciyim kpssye hazırlanıyorum. bana da yardım edin gaz verin gamyoncuiremsu şimdi 97.8 kiloyum uuuffff
askıto harika zayıflamışsın canım
ben yeni başladım diyete sen en çok neye dikkat ettin kilo verirken bizimle paylaşırmısın
valla süpersin inşallah bizde zayıflarız valla azmetmek çok güzel
askito kiiiizzzzz anaaam kaciremmi seni kizz bana kacarmisin:jeyyar: yavriim masallah harikasin beaaa benim hedef kilom 65-70 desene ben senin gibi olcam alllaahhhh :teytey: