:):):) oh be şöyle sesin çıksın :):):)hihoyyyt
hala evde diilim..beni yok yazmayin yoklamada valla kul tablasi firlatrim hepinize:))))))))))))))
busem bugun bol bol seni andik guzelim...keske sizde olabilseydiniz((((((((((
herkesin msjini okudum ama cvplar yarin yazarim...hepinizi opuyoruuuum
alooooo kizlaaaarrrrr,
yarin mi bildiriyorduk kilomuzu
alooooo kizlaaaarrrrr,
yarin mi bildiriyorduk kilomuzu
selam kizlar,
valla benide almislar oklavanin altina... Kizlar yalniz ben gündüzleri isyerinden giriyorum sürekli icerdeyim firsat buldukca da sayfayi acip okuyorum bir gece önce yazdiklarinizi... masallah cene bol sizde yawww
oku oku bitmiyor...
sik sik ta giremiyorum patronlar gidip geliyor. Bir yakalansam varyaaaaa.... yandim. valla kovulurum herhal -tatlicadiarzu- aksamlari niye girmiyorsun diyeceksinizzzz... evet kizlar aksamlarida yemektir e camasirdir, bulasik ve cocugun dersleri, cocugu yatirmak derken aksam oluyor ve bende yigilip kaliyorum artikinnn...
ama bak simdi yazdim isteeee
yediklerimi yazmassam ben senağlama
vallah billah kizlar, 35 kilo vereyimmm sırnaşık şey bende regl oldum yaaa, bende yedikce yiyesim geliyor
ama yinede kilo mu bildirecem... yarin bildiriyorduk dimi????
kıs kötü konuşurmuyuz bizzzzzz aaaaaaaaaa:):):)
valla kötü konuşmadık dilara yarın bildiricez kiloyu muhtemelen ben almış olucambende bilmiyom süpriz olucak yaw topikce regl dönemi yaşıyoz ne güzelll:)::)
yanlışlık yoktur umarım ...firarilere bakmak lazım hakkaten girmiyolarmı .yada burayamı ugramıyolar
kızlar ben datıyom ii geceler sabah görüşürüzzz:):):)
kızlar ben datıyom ii geceler sabah görüşürüzzz:):):)
iyi geceler canımmmm
buse valla bende bakıcam özlikle bi kaç kişi var onlara bakalım nerde geziyolar :mymeka: