Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:):):) oh be şöyle sesin çıksın :):):)hihoyyyt

:roflol:kaydirigubbakcemile3 Deliler sizi naptınız, ne konuştunuz,iyi mi, kötümü, kulağımı siz mi çınlattınız söyleyin bakem kaydirigubbakcemile3

kıs kötü konuşurmuyuz bizzzzzz aaaaaaaaaa:):):)
valla kötü konuşmadık dilara yarın bildiricez kiloyu muhtemelen ben almış olucam bende bilmiyom süpriz olucak yaw topikce regl dönemi yaşıyoz ne güzelll:)::)

bak işte isteyince oluyo bunun gibi gec de olsa günün özetini çıkar yok sayılma oklavayı yime emiiiiklava:

kiz yok kiz sabah tarilmak daha iyi
en iyisi tuvaletini de yapcan icin bombos oluyor kaydirigubbakcemile3

Hakikaten he toplu regl dönemi ne güzel kaydirigubbakcemile3 Ben yarına kesin ama kesin kilo almış olurum korkumdan çıkmıyorum tartıya falan zaten :tomato::icecream:

ıxsirim al bakem yoklamayı hüzünümde gelmiş.Ahanda bu millet oklavayı yemeden kafaya gelmiyomuş kaydirigubbakcemile3

ben cikayim kizlar ya
gec oldu valla... yarin görüsürüzzzzzz
iyi gecelerrr fistiklaaarrr

BUGÜNKÜ YOKLAMA

nursena hihoyyyt

tursari kaydirigubbakcemile5

cimcime :lepi:

asirenkler :teytey:

buse :1hug:

bebelerim :dance:

mutluyuz (gözümden kaçmış yakaladım mucukkks)

bonus Şeniz

citol a.s.

nur1835 :teytey:

hüzün Şeniz

aşikito :içelim:

secil :asigim:

zeynepcan21 :sm_cool:

dilara

zanzu kötükedihüso

rubi kötükedihüso

herbal kötükedihüso

elif kötükedihüso

cedric kötükedihüso

ankara455 kötükedihüso

serpilgk kötükedihüso

kalemtraş kötükedihüso

arven75 kötükedihüso

asmi kötükedihüso

zeynep 2630 kötükedihüso

ninanur kötükedihüso

tavaris kötükedihüso

Son düzenleme:
yanlışlık yoktur umarım ...firarilere bakmak lazım hakkaten girmiyolarmı .yada burayamı ugramıyolar

ooooo kızlar efferim size bu saatte topikin maşallahı var valla ohoh ne güzel falla

yanlışlık yoktur umarım ...firarilere bakmak lazım hakkaten girmiyolarmı .yada burayamı ugramıyolar

Doğru söylüyon toprimmm dur sen ben napıcam onlara. Kızlar korkun benden bütün topikleri gezip kontrol yapıcam,birinizi göreyim başka yerde saçından çeke çeke buraya getirip kafasını kırcamkaydirigubbakcemileklava: Bir gece ansızın gelebilirim kaydirigubbakcemile3 Hadi bakem yarın başlıyo kontrollerim ayvayı yediniz....

kızlar ben datıyom ii geceler sabah görüşürüzzz:):):)

İyi geceler canımın içi rüyanda yine beni görkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canımmmm

buse valla bende bakıcam özlikle bi kaç kişi var onlara bakalım nerde geziyolar :mymeka:

Evet evet ben boşuna yırtmıyom bir taraflarımı hele bi denk geleyim bakem sorarım onlara. Sende gitme başka topiklere adamı hasta etme kaydirigubbakcemile3 Sanane kaynanasıyla,kocasıyla derdi olanlardan bir derdim var bölümünde gezdiğini görmiyim kaydirigubbakcemile3 İstediğin dertse ben varım yavrum bir dertleşirim seninle kes sesini dersin valla:roflol: Hadi bende kaçtım ama yarın gece burdayım.Bekliyorum çatlak kiremitleri kaydirigubbakcemile3 Muccckkksss byyyy

slm kizlar ben burdayim :teytey: bu gün neler yedim sabah 1kepekli ekmek,kahve,peynir, ölen lahana salatasi sirkeli yedim ölüyordum mide ilaci aldim iyilesdim aksama acikmadim delikafadulden sade portakal yedim simdide acim ama su iciyom bol bol kizlar regl döneminde tatli istemesi felan sade beyinde bitiyor benimde canim ISTIYORDU önceden ama bu regl de yemedim bu hafta cok vermedim ama 1kil o olcak insallah hersey beyinde bitiyor sekerimmmmm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…