Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ixsir ben 2 gündür coştum ya
valla cozuttum iyice yedikce yiyesim geldi adam gibi ortaya yemek okysam yicem benimki gir çık atıştır valla patlıcammmm yyaaaaa

ixsir ben 2 gündür coştum ya
valla cozuttum iyice yedikce yiyesim geldi adam gibi ortaya yemek okysam yicem benimki gir çık atıştır valla patlıcammmm yyaaaaa

inan bende o vaziyetteyim.sırf o yüzden yediklerimi paylaşmıyodum.bugün topigin delisinden tekmili yiyince iyi kötü ne olursa olsun yazcam dedim.neyse bizde bu hafta metopolizmayı aldattık.haftaya tokatlayıp veririz inşALLAH :Saruboceq:

nursena secil
gördüm sizi sobe sobe.(cimcime gibi)cevap verin uleeeeeeeeeeen

tatlım pardon içerdeydim sabahtan beri evde yoktum onlarada görüneyim dedim abartmadık valla bol bol çay içtik:):) yalanım varsa 20 kilo verem:):):) şak bi yana gerçekten abartmadık

valla kızlar bu böyle olmayacak biz gene yediklerimizi paylaşalım ben bu hafta azıttım kesin fazla çıkıcam:):):) ama sporumu yaptım bakalım ne çıkıcak ay merak ediyom reglide gününü buldu yaaa:S:S

neyse ben kaçıyorum sonra gelirim dünkü gibim dalga geçmeyin gene kocişe meyve getircemmmm kurtlar vadisini izliyoda kendi alamz zaten illa beni kaldırcak ben söylendimmide hayatım senin zayıflaman için diyo kalori sarf edeyim diye ah ulan ahhh bende senden daha zayıf olmammı görürüsün o zaman kötükedihüso

gece acıkıyomusunuz ne yiyosunuz acıkınca ben bezen dayanamıyom

VALLA GECEYİ BİLMEM AMA şimdi eşim bana kendine ve oğlana birer kase şamfıstıklı cevizli kaymaklı cardoor dondurma hazırlamış..afiyetle yutuyorumm. battı balık yan gider..bence bana yeterrr yazma diceniz.yazmamam daha hayırlı cünkü .....durdurcam kendimi ama nasıl.hele bi yarın tartılıyımda :1shok:

afiyet olsun cnm ama yaramasın yarından itibaren kontrolü elimize alalım en iisi busee küstükmü kıs yazmıcanmı

Manyaksınız kızım siz adamı çatlatırsınız kaydirigubbakcemile3 Tutamadınızmı ordan birkaç şişkonun kolundan, oturtsaydınız yanınıza bizim yerimize koysaydınız hepimiz bir aradaymış gibi:roflol: Bu arada bende regl olunca öyle oluyorum yani tatlı falan değil sürekli bişeyler yeme isteği. Bugün reglimin son günü o yüzden bugünde sapıttım ve lahmacun yedim 2 tane. Kızlar herkese söylüyorum.Yarından itibaren tekrar düzene giriyoruz ve toparlanıyoruz tamam mı?

bak 10 dk cevap beklemişim gidiyom...dönünce okurumm.busem işte banada oluyo ama napiim başka konularamı dalınıyo..arka sayfalarmı okunuyo iletişim geç oluyo..

Bahane yok bahane yok klava: Zaten bugün forumda kk da problem var ondan o, diğerlerini mazeret kabul etmiyomkötükedihüsokaydirigubbakcemile3

Yaz tabi kız adamı hasta etme bak bende 2 tane lahmacun yedim işte benneyaptımki

şimdilik bende kaçıyorum gece yarısı gelirim yoklama almaya byy

Evet ixsirim sen sınıf başkanısın ve yoklama görevi senin görevini aksatma kaydirigubbakcemile3 Konuşanları,konuşmayanları,gelenleri,gelmeyenleri yazacan tahtaya :roflol: Hadi bende kaçtım gelirim bir ara muccck herkese:1hug:kaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar arkadaslar...
ben yıne dogru duzgun gıremıyorum malesef..
bu hafta bılg kursumun sınavı var, ona calısıyorum bı yandan...
okuyacak da bı dolu sayfa bırıkmıs walla, cok ısım var cokkkkk...

ben kılomu bıldırım gıdeyım bu arada..
gecen hafta 105.800 dum, aslında bu hafta kılo vermıstım ama, duun sabah regl oldum!
sımdı tartı da vermemıs gorunuyorum malesef...
bu hafta sabıtım yanı...

hala evde diilim..beni yok yazmayin yoklamada valla kul tablasi firlatrim hepinize:))))))))))))))

busem bugun bol bol seni andik guzelim...keske sizde olabilseydiniz((((((((((

herkesin msjini okudum ama cvplar yarin yazarim...hepinizi opuyoruuuum

aloooo kızlar ne bu yaa herkes cozurtmuş şşşş silkelemiyeyim sizi nölüyörüz bakemklava: bundan sonra herkes yediğini yazsın lütfen ne yediyse hemde noktasına kadar (ben hariç :roflol: derrrrrrmişim)valla toparlayın kızlar kendinizi.:sm_cool: yaza az kaldı tamamiyle bahar sarhoşluğuna veriyorum hadi bakalım :1hug: valla yaw hercuma bu hafta son diyoruz ama sonu gelmiyor ne hikmetse :roflol: aldırmayım elime merdaneyi hepinizin yağlarını eritirim heeeklava:hadihadi yaza az kaldı:dance:

:dilcikar::dilcikar: bizsiz çay içersiniz hee boğazınızdan geçti yani rahat rahat öylemi :mymeka: hadi bakalım bundan sonra topiği aksatında göreyim görürsünüz o zaman cadıyı:mymeka:klava:roflol:)

selam kizlar,

valla benide almislar oklavanin altina... Kizlar yalniz ben gündüzleri isyerinden giriyorum sürekli icerdeyim firsat buldukca da sayfayi acip okuyorum bir gece önce yazdiklarinizi... masallah cene bol sizde yawww
oku oku bitmiyor...
sik sik ta giremiyorum patronlar gidip geliyor. Bir yakalansam varyaaaaa.... yandim. valla kovulurum herhal -tatlicadiarzu- aksamlari niye girmiyorsun diyeceksinizzzz... evet kizlar aksamlarida yemektir e camasirdir, bulasik ve cocugun dersleri, cocugu yatirmak derken aksam oluyor ve bende yigilip kaliyorum artikinnn...

ama bak simdi yazdim isteeee
yediklerimi yazmassam ben senağlama
vallah billah kizlar, 35 kilo vereyimmm sırnaşık şey bende regl oldum yaaa, bende yedikce yiyesim geliyor
ama yinede kilo mu bildirecem... yarin bildiriyorduk dimi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…