- 21 Aralık 2008
- 969
- 6
hah oldu
nasılsın ixsir
yoklama yokmu
bugün
oh be biri duydu sesimi
var var olmaz olurmu...24 de gelirken yoluycam yoklamayı..biliyosun 24 den 24 de
gerci yarın çok olur.millet cuma doluşuyo .bida uğramıyo yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah oldu
nasılsın ixsir
yoklama yokmu
bugün
ixsir ben 2 gündür coştum ya
valla cozuttum iyice yedikce yiyesim geldi adam gibi ortaya yemek okysam yicem benimki gir çık atıştır valla patlıcammmm yyaaaaa
nursena secil
gördüm sizi sobe sobe.(cimcime gibi)cevap verin uleeeeeeeeeeen
gece acıkıyomusunuz ne yiyosunuz acıkınca ben bezen dayanamıyom
gece acıkıyomusunuz ne yiyosunuz acıkınca ben bezen dayanamıyom
kızlar bu arada ben bu hafta tartıya çıkmaktan korkuyodum yarın nasıl çıkıcam bilmiyom dün gece regly oldum meğer kendimi tutamam bundanmış sizde regly dönemi yeme isteğiniz artıyomu derdim tatlı falan deil ama ne bulsam yemek istiyom offff bu sefer erken yakalandım reglide bakalım yarın sonuç ne olucak
bak 10 dk cevap beklemişim gidiyom...dönünce okurumm.busem işte banada oluyo ama napiim başka konularamı dalınıyo..arka sayfalarmı okunuyo iletişim geç oluyo..
inan bende o vaziyetteyim.sırf o yüzden yediklerimi paylaşmıyodum.bugün topigin delisinden tekmili yiyince iyi kötü ne olursa olsun yazcam dedim.neyse bizde bu hafta metopolizmayı aldattık.haftaya tokatlayıp veririz inşALLAH :Saruboceq:
şimdilik bende kaçıyorum gece yarısı gelirim yoklama almaya byy
Manyaksınız kızım siz adamı çatlatırsınız kaydirigubbakcemile3 Tutamadınızmı ordan birkaç şişkonun kolundan, oturtsaydınız yanınıza bizim yerimize koysaydınız hepimiz bir aradaymış gibi:roflol: Bu arada bende regl olunca öyle oluyorum yani tatlı falan değil sürekli bişeyler yeme isteği. Bugün reglimin son günü o yüzden bugünde sapıttım ve lahmacun yedim 2 tane. Kızlar herkese söylüyorum.Yarından itibaren tekrar düzene giriyoruz ve toparlanıyoruz tamam mı?
:):):) oh be şöyle sesin çıksın :):):)hihoyyyt
hala evde diilim..beni yok yazmayin yoklamada valla kul tablasi firlatrim hepinize:))))))))))))))
busem bugun bol bol seni andik guzelim...keske sizde olabilseydiniz((((((((((
herkesin msjini okudum ama cvplar yarin yazarim...hepinizi opuyoruuuum