Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öptüm busem bi biz varız galiba yaff ya bu arada citol mutluyuzun bacaklarına laf atmış kaymak maymak falan bende görmedim resimleri kaçırdım merak ediyom:jeyyar:

Yok be benim bildiğim aşkito etekli resimlerini koymuşdu ona söylemiştir. Mutluyuz resim koymadı ki.Şimdilik kaçtım ben cadım. Fırsat bulursam gelirim :1hug::teytey:

kızlar ne savaşı anamadım ben buarada 475 . sayfada aşkştonun resmşne bacak yorumu yapıldı mutluyuzda alıntı yapıp yorum yazmıştı onu silmeye uğraştık karışıklık var bugün cumanın sitresi heral galiba zannederseem

ben bugün coşdum yedim valla yediklerimi yazamıyom bileeeesenağlama

kızlar önce yazam sonra okuyayım msjları herkese slmmmmm

ben bugün cimcimem ile buluştum süper bi gün geçirdik:):):):)

aynı mesaj 4 kere gitmiş bugün var bi şeyler düzeltmeye çalıştım nasılsın seçilcim

tatlım ben cvp hakkımı kullanayım:):):)

genelde mutlaka cvp veriyorum bazen sayfa açıkken içeri gidip orda kalabiliyorum ve msjları sonradan görüyorum ama hergün mutlaka paylaşımım oluyor bikaç hafta zaten canım sıkkındı genede bunu belli etmemeye çalıştım msn muhabbetine gelince msnden ne yedik ne yaptık yazıyomusunuz bilmiyorum ama en azından ben o tür yazışmaları yapmıyorum ilk msn verdiğimizde yapmıştık o kadar ama bazen topikte göremediğimi msnde bulup nerdesin die sorabiliyorum

bence kopukluk deil canım eski tayfadan ixsir ben çitol cimcime ve sen mutlaka paylaşım yazılarınız hergün oluyorrr tatlım benim sen istersende biz paylaşım yapmazmıyızzzzzz

ben anlatam hemen cimcime ile sabah buluştuk üsküdar ohhhhh denize karşı çayımızı içtik sonra bol bol yürüyüş mağazalara baktık kıyafet denedk hatta alışveriş bile yaptık akşam 6 ya kadar beraberdik:):) bana süper geldi ilk defa görüştük karanfille beklicektik :):):) resimler onda ama kendisi evde yok sizinle paylaşıcaz:):):dance:

kızlar bu arada ben bu hafta tartıya çıkmaktan korkuyodum yarın nasıl çıkıcam bilmiyom dün gece regly oldum meğer kendimi tutamam bundanmış sizde regly dönemi yeme isteğiniz artıyomu derdim tatlı falan deil ama ne bulsam yemek istiyom offff bu sefer erken yakalandım reglide bakalım yarın sonuç ne olucak

canım valla kıskandım.keşke bende olsaydım orada.ne güzel etmişiniz...

ben yarın için korkuyorum :1ninca:
bugün sabah kileri yazmıştım.öglende 1 tabak tavuklu makarna ...akşamda 7 adet ızgara köfte yedim çoştum yaniii.şimdide salep azıttım azıtım bugün kafamçokkarıştı

valla ben her gün yazıyodum yediklerimi ama azıtınca hiç yazmıyodum örnek teşkil ederim diye..şimdi örnek se örnek almayıverin yazıcam..cezamı kesersiniz kötükedihüso

canım valla benimde artıyo.zaten her zaman artmış haldede -tatlicadiarzu-
belkide bugünkü azıtmam benimde ondandır gerci daha 16 gün var ama olsun CADIARZU maksat suç yüklemek regile

canım valla benimde artıyo.zaten her zaman artmış haldede -tatlicadiarzu-
belkide bugünkü azıtmam benimde ondandır gerci daha 16 gün var ama olsun CADIARZU maksat suç yüklemek regile

tatlım benim olmama 1 hafta kala harbi azıtıyom ben anladım bunu yarın fazla çıkarsa çıkayım napıym yaaa ama biter bitmezzzz hergün ne yedim içtim gene yazıcam buse haklı sanırım kaçırıyoruz ondan yazmıyoruz eskiye dönüş ilan ediyorummmmmmmm

kabul edenlerrrrrrrrrrrrrrrr:):):):dance:

secil itiraf et bakalım cimcimoşla buluştunuzda bişeyler yuttunuzmu..haaa..ne yediniz..ne aldınız...cay ne cayıydıı ...cokmu sordum ne..anlat işte ayrıntılı yawww..

bak 10 dk cevap beklemişim gidiyom...dönünce okurumm.busem işte banada oluyo ama napiim başka konularamı dalınıyo..arka sayfalarmı okunuyo iletişim geç oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…