hoşgeldin seçilcim.listeyi ben ve herbal tutuyoruz.bu haftaki listeye yazamam ama cuma günü sabahtan bana tam kilonu bildirirsen hemen yazarım.bu arada cumaya kadar bizimle paylaşımda bulun mutlaka.ne yedin ne yaptın.hoşgeldin aramıza.bide kendine klo çizelgesi yaparsan ii olur gelişmeleri hem senin hem bizim görmemiz açısındana.s.
hoşbulduk arkadaşlar cuma günü tartılıp size bildiriyorum:):)
bn size kendimden bahsedeyim bende çocukluktan beri kilolu biriyim aynı zamanda zayıf halimi çok merak eden biriyim:):)inşallah görücem ailde ırsiyetimiz var ablam ve ben şuan tedavi görüyoruz aynı şekilde kardeşimde tedaviye başladı
sadece irsiyetten çok sanırım yeme alışkanlıklarımız etkili
mayıs 2008 tarihinde doktora gittim kilo görmekten çok korkuyodum korkmaktada haklı çıktım çünkü tam olarak 128 kilo çıktım
masa başı çalışmam hareketsiz kalmam ve boğazıma dikkat etmemem ve bazı sorunlar yaşamam ki psikoloji çok önemli çoğu kişi iştahtan kesilirken ben baya kilo alanlardanım
9ayda bana 27 kilo olarak döndü aynı zamanda bu zamana kadar çok şey denedim bu sefer olucak biliyorum diyetten her sıkıldığımda bu sitede yazılan başarı öykülerini okuyorum ve bende yapabilirim diyorum
gelelim mayıs ayından bu güne ne kadar kilo verdiğime mayıs ayında 128 küsür çıkıyodumcuma günü 106,2 çıktım ve benden mutlusun yok:):) pantalonların şalvar gibi oluyo artık, sık sık onları giyip ayaya bakıyoruım ve acaip mutlu oluyorumm
neler yaptığıma gelince kahvaltımı yarım yağlı peynir tercihi ile başladım ve sucuk salam gibi ürünleri hayatımdan çıkardım evet yediğimde oldu ama kendimi cezalandırmasınıda bildim:):) lahana kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar birde 5i bir arada çayı içiyorum herakşam 1 bardak sütümü eksik etmiyorum ve 1 elmam ve 1 portakalımda eksik olmuyo ama şunu diyeyim benki oturup 1 ekmeği bitiren ben şuan 1 dilim kepek ekmeğini bitiremiyorum hergün spor yapmaya çalışıyorum hava soğuk olmasından dolayı ter atmakta zorlanıyorum 1 haftadır denediğim yöntemle acaip ter attım strec filmi dizlerimden başlıyarak göğüs altına kadar sardım hareket yaptım 45 dakika 500 yarım mekik kesinlikle 450 de kesmek yok die yasak ekledim kendime
bugün ne yediğime gelince peynir 1 haşlanmış yumurta biraz salatalık daha fazlasını yiyemiyorum içtiğim çay ve su midemi yeterince dolduruyo kahve içtim akşam dışarda arkadaşlarla buluştuk yarım simit yedim umarım pişman olmam ama çok güzeldi:):):)
benden bu kadar cuma gününden itibaren bendeee aranızdayımmmm benide alın aranızaaaa bende zayıflamak istiyorum bu arada yazdıklarım aramızda kalsın daha kilomu bilen yok:):):):)::roflol: