iyiyim güzelim sağol sen nasılsına.s.
ayrıca şunu da söylliyim bu gün dayanamayıp tartıldım .. cumaya en az 2 kilo vermiş olarak karşınızdayım. inşallah
Kızlar akşam yemeğim 4 kaşık yoğurtlu makarna ve salata. Ama neyin hayaliyle yaşıyorum biliyomusunuz 1 ay'ım bittiği gün kendimi sevdiğim bir tatlıyla yada yaş pastayla ödüllendireceğim tabiki abartıya kaçmadan. Siz arada kaçamaklar yapıyorsunuz galiba yapmayın arkadaşlar sıkın dişinizi tatlı ihtiyacınızı meyvelerden karşılayın benimki gibi ayda bir ödüllendirin kendinizi. Benki çikolata manyağı, yaş pasta manyağı,çerez ve cips manyağı hiç bişey yemeden durabiliyorum. Benim birde 8 yaşında kızım var ve karşımda ne tatlılar, ne cipsler yiyor, benim diyette olduğumu unutup banada veriyor, ama almıyorum. İşte o zaman hem içim gidiyor yediklerine, hemde ona hayır dediğim için mutlu oluyorum.Görüşürüz yine eşim işte çocukları yatırınca gelirim yine buraya öpüldünüz by
kızlar ben kilo çizelgesi hazırladım ama kullanıcı panelline baktım bu imza bölümü nerde buraya nasıl eklenti yapıcam
bende zor bulmuştum saklamışlar sanki ama şöle tarif edeyim
kullanıcı panali
profil düzenle ( işte burda sayfayı en aşşagıya indirr)
kişisel bilgiler düzenle
kan grubu
çocuk sayısı
kilo dugum çizelgesi
klay gelsinn
kızlar herkese slmlarrr yeni geldim bu aradaboyumu yazmaya unutmulum 1,67
arkadaşlar çok mutluyummmmm 2 aydır görmediğim bir arkadaşıma gittim bugün ve beni gördü acaip güzel sözler söyledi çok güzel zayıfladığımı ve pes etmem gerektiğini ayrıca ona daha önceden söylediğimden kahvaltı tam benim için hazırlanmıştı:):) eve yeni geldim ve acaip acım kendime lahana salatası yaptım yoğurtla onu yiyecem bugün sporumu yapamadım 500 mekik nazar değdi sanırım:):):)(tabikide şaka:) ama 1 vasıtaya binmeyerek yürüyüşle telafisini yaptım şimdi lahana mamamı yemeye gidiyom gelirim birasdan:):)
günaydın kızlarr
dün spor yüzünden baya bi rahatsızlandım akşam giremedim o yüzden.belimi incitmişim birazcık.ama iyiyim şimdi...sabah 1 yumurtayla peynir domates ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim şimdi de çayımı içiyorum...heralde spor yapamam bugün.yarın inşallah
herbal ım arada olur öyle şeyler çok öptüm seni
seçilcim çok güzel aynen böyle devam et canım
buse cim bende aynı şeyi bekliyorum 4 gözle 95 e indiğim gün eşime dicem beni yemeğe çıkarsın...perde pilavı yemeye götürsün...
citolcum yediklerinin 3 ü de karbohidrat ağırlıklı ben senin yerinde olsam bir dahaki sefere 1 kaşık daha pilav yerim ama ekmek yemem
.akşam karbonhidrat ağırlıklı yemek yememeye dikkatedelim arkadaşlar hepimize söylüyorum
öğlen menümüde yazıcam öptüm hepinizi
iyi akşamlar kızlar bende akşan yemegi ne dogru baya açıktım patates yemegi ve plav yapmıştım
ya kızlar ben varya hayatta plav yapmayı becerememm mirmirmirmir ama öyle bir yapmışımkii harika olmuş küçük bi tabak yemek iki dilim kepek ekmekk 9-10 kaşık plav ( yemeklerde sıvı yag kullanıyorum ve az kullanıyorum kızlar eskiden bol tereyaglı yapardım) iki üç dal yeşil sogan
iyi doydum ama az işlerim var bulaşık felan onları halledim kesin bugun nivea bady cd sinden hareketleri yapıcam lahana yagınıda sürcemm hihoyyyt
yok güzelim ondan diil .ben zaten ay başından beri düzenli yürüyüş ve spor yapıyorum.dün kahvaltıya misafirim vardı azıcık kaçırdım yemek olayını aslıda çok da diil ama ..yani extra da 1 dilim çavdar ekmeğiyle 2-3- kaşık reçel yedim.akşam biraz da aerobik yapayım dedim.ters bi hareker yaptım heralde...oooooooooof of.bugün de yürüyüş yapsam mı acaba diye düşünüyorum halaben dedim ama cimcimee bu yürüyüşü ilk hafta 15 er dakka sonra ki hafta yarım saat sonrada düzenli 45 dakka diye ilk günden sen çok yürüdün ama cnm nese dikkat et ham san eger bacaklarında agrır ayaklarındaa