Slm kızlar koşu bandım geldi sonunda ve ben onun kurulumuyla uğraştım yeni oturabildim.Düzenli olarak yarın başlayacağım yürümeye. kendime mini bir spor salonu yaptım zaten. koşu bandım, twist shape'im(later steper) , pilates topum, televizyonum (aerobic yapmak ve yürürken izlemek için), mekik çekme aletim, twister'im (belim için) ve selülüt kemerim(masaj) her gün hepsinden yapacağım inşallah. Bende alıp alıp kullanmayanlardanım. Ama artık kullanacağım. Akşam yemeğindede koca bir tabak brokoli yedim 2 dilim kepek ekmeği ile. Brokolinin bir zararı yoktur herhalde?..
işte en büyük yanlışşşşşş
neden yarınnn yürüsene 15 dakkaaa kaydirigubbakcemile5
benim koşu bandım soguk yerdee ondan yürüyemiyorum
cimcime evet canım fiyatı biraz yüksek ama inan beni anladığına eminim çünkü hepimiz bu sıkıntıdan şikayetçiyiz, bunalıma girmeye başlamıştım işe gitmek bana zulüm haline geliyordu (gerçi halada geliyor 109 kiloyum) 5 yaşındaki oğlum bile karnımı görünce anne sen yinemi hamilesin karnın ve po... çok büyük diyordu. Ayrıca çalışan bir bayan olmama rağmen eşimden şimdiye kadar hiç bu kadar büyük talebim (taleplerim) olmamıştı. Düşündüm ve sonra dedimki bu dünyaya bir defa gelecem (30 yaşındayım) yaşlanacam (allah ömür verirse) bu yaşları bir daha yaşayamayacağım. İstediğim gibi giyinmek kendimi sevmek ve sabah yatağımdan mutlu uyanmak istiyorum, çocuklarımın benden utanmasını istemiyorum ve her şeyden önemlisi eşimin bana yine eski günlerdeki gibi hayranlıkla bakmasını istiyorum. dedim ve parası ne olursa olsun düşüncesiyle böyle bir şeye başladım ve inan şuan mutluyum. Neden biliyormusun kendim için birşey yaptığıma inanıyorum ve bu bana kilo vermeden bile önce huzur veriyor.
Durun ben bi yürüyüm geleyim bekleyin delikafadulden
Ok cimcimem doğru söylüyorsun bende spor salonuna gidiyormuş gibi günlere yaymayı düşünüyorum. Ama hergün 1 saat mutlaka yürüyeceğim, diğerlerinide gün gün yapayım.Elif nasılsın canım sen neler yedin bakalım naniknanik
cimcimecim canım benim seni kesinlikle yanlış anlamadım. Sadece dertleşiyorum sizlerle amaçda bu değilmi sıkıntılarımızı paylaşmak, birbirimizi tanımadan güzel dostluklar kurmak..İnanın sizlerin yazılarını okudukça rahatlıyorum çünkü birbirimizle aynı frekanslarda buluşuyoruz ve birbirimizin dilini anlayabiliyoruz asıl ben seni kırmak istemem şeker..hızlı kilo konusundada haklısın bu benide tedirgin ediyor ama dediğim gibi sağlığım el verdiği müddetçe devam etmeyi düşünüyorum.
Yaptım elifim hadi bir sigara içelim cepten görüşelim
Selam kızlar öncelikle çitolüm çok sevindim inan kendim vermişim gibi çok sevindim. Darısı başımıza ben 87 gösteriyodum 2-3 gündür geri 88 gösteriyorum. ve tıkıldım kaldım ya... suyu azalttım ondanmı acaba şiştimmi bilmiyorum. koşu bandımda gelmedi hala offf bir rehabet var üzerimde moralim bozuluyor. 4 günde 3 kiloyu verince sevindiydim takıldım şimdi. Bu arada iksir sende hoşgeldin yaşadığın yer gerçekten eskişehirmi yada sen eskişehirlimisin yoksa görev icabımı oradasınız bilgi verirsen sevinirim ben kendim eskişehirliyimde hemşerimiyiz yani a.s.
canim benim bende erken menepozdayim bende aynen senin gibi cok güc kilo veriyorum ama pes etmek yok ha gayret veremeyiz diye bisey yok azim lazim...ben normalde diyete basladiktan iki üc gün sonra birakirdim yada unuturdum diyet yaptigimi , ama simdi burasi beni acayip motive ediyo ve cok mutlu oluyorum insan dahada bir azimleniyo hirslaniyo basaracagiz kizlar :lepi:
allah iyiliğini versin emi.. güldürdün beni valla..
bu arada merak ettim polis eşimisin??