Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hihoyyythihoyyytbende katılmak istiyorum bu yarışmayaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

sizleri çok güzel takip ediyorum, kendim çok fazla katılamasamda yazdıklarınızı okumak bile bana gaz vermeye yetiyor.

ben size dün neler yaptığımı anlatayım bari ..

sabah saat 07 1 saat yürüyüş

saat 09.00 çeyrek karışık tost çay kahvaltı

saat 12.30 2 yumurta domates ve lor peynirli omlet yanına 2 dilim normal ekmek az yoğurt

satt 17.30 1/2 paket çubuk kraker

saat 19.00 1 tas mercimek çorba yanına 1/2 pide ekmek, 2 kaşık pilav ve 1 porsyon adana ayrıca 1 bardak da gazlı içeceklerden içtim.

saat 21.00 de de 1 muz yanına 1 bardak süt..

ayrıca şunu da söylliyim bu gün dayanamayıp tartıldım .. cumaya en az 2 kilo vermiş olarak karşınızdayım. inşallah

hihoyyythihoyyytbende katılmak istiyorum bu yarışmayaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin elam

yarışma için cuma günü bana kilonu bildirirsen eklerim listeye..biraz kendinden bahsedersen nasıl kilo aldın boyun kaç kilon kaç..çok seviniriz.bide son bişey kilo çizelgesi yaparsan kendine takibi kolay olur..tekrar hoşgeldin

13 şubat-20 şubat arası

herbal:…………90,7--

cimcime81:……101,2--

BUSE26:………87--

citol:……………115,3--

bebelerim:………106--

rubi:…………….97--

xhüzünx:………..119--

dilenciii:…………97--

listeyi unutmayalımhihoyyyt

merhaba bende size katilabilirmiyimmmm benim durum cok acil :KK43: martin sonuna kadar 15-20kilo vermem lazim nisamin olacak hay rezil olacamm yaa benide alin aranizaaa böyle bari bi destek güc eglenceli oluyor hep beraber 1.57boyundayim 18yasindayim ve 95kiloyum :KK43:

kıslarrrkaydirigubbakcemile2anca geldim.ama yine kise yok.kahvaltımı yaptım.tost biraz peynir ve cay.sabah kalkar kalkmaz 2 su bardağı kocaman su içtim.arkasından bitki cayımı üçü bi arada demledim.birazdan içine limon sıkıp içeçem.pisikolojik olarak kendimi incelmiş hissediyorum yaaa.bu arada hiç hareket yapmıyorum.bugün inşlh şu mekik işini deniycem.halının üstünde bi yuvarlanıp yer hareketleri yapam bari böle olmıycak,benim oglanın uyuması lazım yoksa üstüme cıkar yatan birini görünce dayanamıyo boğuşmak istiyo.sacım başım didiliyo.daha ev süpürecem .akşama yemek yok,işler bitsin dönerim.inşlh olursunuz by by-tatlicadiarzu-

selam kızlar sabah erkenden alış verişe çıktıgım için bir dilim kepek kmegine biraz peynir koydum ve onu yedim
yeni ewe geldim sizleri okudum ama fena acıktım kahvaltı türü hazırladım kendime domates salatalık biber ve peynir iki dilimde ekmek aldım yanınabi yiym onuda gözümün önü açılsınn....

merhaba bende size katilabilirmiyimmmm benim durum cok acil :KK43: martin sonuna kadar 15-20kilo vermem lazim nisamin olacak hay rezil olacamm yaa benide alin aranizaaa böyle bari bi destek güc eglenceli oluyor hep beraber 1.57boyundayim 18yasindayim ve 95kiloyum :KK43:

tamam canım cumaya kadar yemeklerine dikkat edip yürüyüş yap.yaşın gereği metabolizman hızlı çalışır zaten kendini şartlama 15-20 diye eğer spor yaparsan ve yediklerine dikkat edersen 10 kilo bile versen daha fazla vermişsin gibi durur.bana cuma günü sabahtan kilonu bildir listeye ekliycem senidea.s.

ya kzlar bende spor yapmak istiyorum en azindan yürüyüs,ama kosu bandim yok disarda da yürümek istemiyorum...bende actim mezdekeyi oohh göbecikler atiyorum:dance:

Kızlar az az önce eşim bebişime baktı, bende tam 1 saat yürüdüm (6 km yürümüşüm) ve tam tamına 375 kaloriyi yaktım cayır cayır kaydirigubbakcemile2 Sonra 20 mekik çektim, birazda twister'a bindim ve duşumu aldım. sabah 2 dilim kepek ekmeği, 1/2 domates, 1 dilim beyaz peynir, 1 yumurta yedim. Duştan sonrada 1 portakal, 1/2 elma yedim. Yürürken kan ter içinde kaldım sırılsıklam oldu kıyafetlerim ve bu esnada 1 lt su içmişim. Sauna eşofmanıyla yürümeyi düşünüyordum ama gerek yokmuş ben zaten sucuk gibi oldum. Şimdilik öpüyorum sizi bebişime bakayım kızımda okuldan gelecek 2 saat sonra anca akşama yazarım. bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin diyorum byyyyy :teytey: Bu arada hüzünx alacak durumunuz varsa tavsiye ederim koşu bandından çok memnun kaldım adresini vereyimde bak hem kaliteli hem ucuz diğerlerine göre ve çok fonksiyonlu.

http://www.hepsiburada.com/altis-sd...px?categoryid=19249&productid=sporaltissd5000 buraya bak canım

as1cCyE0g410030MTIwZHwwMDA4OTk2ZHxDYW5pbSBvZ2x1bSA.gif

Son düzenleme:
canim sorunda o ya uygun biseyler bakiyorum insallah bulursam alicam bulana kadarda aha böyle kivirmaya devamkaydirigubbakcemile2

sen nerelerdesin güzelim yaaa.bence sayımızın biraz daha artmasını bekleyelim derim canım az kişiyiz.bide aynı topikte 2 grup zor olur gibime gelio ama siz bilirsiniz tabi..

selam cimcimem nasilsin canimcim? hihoyyyt mesajlari okudum, bence iyiye gidiyoruz hepimiz insallah. :sm_cool: tamam sayi biraz artinca yine bakariz. biraz heyecan olur. kaydirigubbakcemile3

ben de biraz regl dolayisiyla sislik var ama bakalim cumaya ne diycek tarti.. :eek:

bugun kahvaltimi iyi yapamadim, telase ile evden ayrilinca. 3 adet kraker ince bi dilim kasar peyniri.

huzunum merhaba canim a.s. bence yuruyus bandi olmasa da baska seyler yapilabilir,

mesela kultur fizik hareketleri. internetten ya da youtube dan bir arastirsana canimcim, cunku once isinma hareketleri sonra kultur fizik hareketleri sonra da gevseme yapilmasi lazim.

onceden yuruyus bandi mi varmis canimcim. malum ekonomik kriz felan. su an elininizde yoksa, kendinizi escagizlarini da zorlamaya gerek yok. biz gecen cok iyi bi indirim olmustu, o zaman almistik.

ama kesinlikle yuruyus bandi yok diye spor yok olmaz dimi canim yaa.

bizim kultur fizik hareketlerimiz de hem de butun vucudu calistiran. sabah bunlarla gune baslamak ne iyi olur. hem zinde, saglikli, hem de metabolizma hizlanacagi icin kilo yakmaya yarayacak insallah.

hadi huzunum bi arastiriver. bize de yaz kaydirigubbakcemile5

canim baktim simdi yapan icin güzel hareketler ama benim icin biraz uzak benim yaparken SIKILImamam gerek ben daha önce fitnesse de gittim ama düzenli gitmedim cünki SIKILIDIM .. kendimce biseyler yapcam artikin bakalim:nazar:

selam cimcimem nasilsin canimcim? hihoyyyt mesajlari okudum, bence iyiye gidiyoruz hepimiz insallah. :sm_cool: tamam sayi biraz artinca yine bakariz. biraz heyecan olur. kaydirigubbakcemile3

ben de biraz regl dolayisiyla sislik var ama bakalim cumaya ne diycek tarti.. :eek:

bugun kahvaltimi iyi yapamadim, telase ile evden ayrilinca. 3 adet kraker ince bi dilim kasar peyniri.

iyiyim güzelim sağol sen nasılsına.s.

X