Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyythihoyyytbende katılmak istiyorum bu yarışmayaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayrıca şunu da söylliyim bu gün dayanamayıp tartıldım .. cumaya en az 2 kilo vermiş olarak karşınızdayım. inşallah
merhaba bende size katilabilirmiyimmmm benim durum cok acil martin sonuna kadar 15-20kilo vermem lazim nisamin olacak hay rezil olacamm yaa benide alin aranizaaa böyle bari bi destek güc eglenceli oluyor hep beraber 1.57boyundayim 18yasindayim ve 95kiloyum
sen nerelerdesin güzelim yaaa.bence sayımızın biraz daha artmasını bekleyelim derim canım az kişiyiz.bide aynı topikte 2 grup zor olur gibime gelio ama siz bilirsiniz tabi..
huzun kiz 118 olcan mi merak ediyorum cuma sabahina? yerimseniben
iyi etmişsin güzelim en iyiysi vallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:ya kzlar bende spor yapmak istiyorum en azindan yürüyüs,ama kosu bandim yok disarda da yürümek istemiyorum...bende actim mezdekeyi oohh göbecikler atiyorum:dance:
selam cimcimem nasilsin canimcim? hihoyyyt mesajlari okudum, bence iyiye gidiyoruz hepimiz insallah. :sm_cool: tamam sayi biraz artinca yine bakariz. biraz heyecan olur. kaydirigubbakcemile3
ben de biraz regl dolayisiyla sislik var ama bakalim cumaya ne diycek tarti..
bugun kahvaltimi iyi yapamadim, telase ile evden ayrilinca. 3 adet kraker ince bi dilim kasar peyniri.