Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar koşu bandım geldi sonunda ve ben onun kurulumuyla uğraştım yeni oturabildim.Düzenli olarak yarın başlayacağım yürümeye. kendime mini bir spor salonu yaptım zaten. koşu bandım, twist shape'im(later steper) , pilates topum, televizyonum (aerobic yapmak ve yürürken izlemek için), mekik çekme aletim, twister'im (belim için) ve selülüt kemerim(masaj) her gün hepsinden yapacağım inşallah. Bende alıp alıp kullanmayanlardanım. Ama artık kullanacağım. Akşam yemeğindede koca bir tabak brokoli yedim 2 dilim kepek ekmeği ile. Brokolinin bir zararı yoktur herhalde?..

işte en büyük yanlışşşşşş

neden yarınnn yürüsene 15 dakkaaa kaydirigubbakcemile5

benim koşu bandım soguk yerdee ondan yürüyemiyorum

cimcime evet canım fiyatı biraz yüksek ama inan beni anladığına eminim çünkü hepimiz bu sıkıntıdan şikayetçiyiz, bunalıma girmeye başlamıştım işe gitmek bana zulüm haline geliyordu (gerçi halada geliyor 109 kiloyum) 5 yaşındaki oğlum bile karnımı görünce anne sen yinemi hamilesin karnın ve po... çok büyük diyordu. Ayrıca çalışan bir bayan olmama rağmen eşimden şimdiye kadar hiç bu kadar büyük talebim (taleplerim) olmamıştı. Düşündüm ve sonra dedimki bu dünyaya bir defa gelecem (30 yaşındayım) yaşlanacam (allah ömür verirse) bu yaşları bir daha yaşayamayacağım. İstediğim gibi giyinmek kendimi sevmek ve sabah yatağımdan mutlu uyanmak istiyorum, çocuklarımın benden utanmasını istemiyorum ve her şeyden önemlisi eşimin bana yine eski günlerdeki gibi hayranlıkla bakmasını istiyorum. dedim ve parası ne olursa olsun düşüncesiyle böyle bir şeye başladım ve inan şuan mutluyum. Neden biliyormusun kendim için birşey yaptığıma inanıyorum ve bu bana kilo vermeden bile önce huzur veriyor.

işte en büyük yanlışşşşşş

neden yarınnn yürüsene 15 dakkaaa kaydirigubbakcemile5

benim koşu bandım soguk yerdee ondan yürüyemiyorum

doğru söylüyosun ama belki çocukları uyuyodur da ondan yapamıyodur..bende olsa şimdi çoluk çocuk da yok.ooooooooooh 1 saat yürürdüm

cimcime evet canım fiyatı biraz yüksek ama inan beni anladığına eminim çünkü hepimiz bu sıkıntıdan şikayetçiyiz, bunalıma girmeye başlamıştım işe gitmek bana zulüm haline geliyordu (gerçi halada geliyor 109 kiloyum) 5 yaşındaki oğlum bile karnımı görünce anne sen yinemi hamilesin karnın ve po... çok büyük diyordu. Ayrıca çalışan bir bayan olmama rağmen eşimden şimdiye kadar hiç bu kadar büyük talebim (taleplerim) olmamıştı. Düşündüm ve sonra dedimki bu dünyaya bir defa gelecem (30 yaşındayım) yaşlanacam (allah ömür verirse) bu yaşları bir daha yaşayamayacağım. İstediğim gibi giyinmek kendimi sevmek ve sabah yatağımdan mutlu uyanmak istiyorum, çocuklarımın benden utanmasını istemiyorum ve her şeyden önemlisi eşimin bana yine eski günlerdeki gibi hayranlıkla bakmasını istiyorum. dedim ve parası ne olursa olsun düşüncesiyle böyle bir şeye başladım ve inan şuan mutluyum. Neden biliyormusun kendim için birşey yaptığıma inanıyorum ve bu bana kilo vermeden bile önce huzur veriyor.

seni o kadar ii anlıyorum ki.bir mağzaya gidip birşey beğeni de alamamak.ve ya girdiğin mağza elemanlarının bu beden de yok demesi.çok zor bende yaşıyorum bunları .benim demek istediğim 3 ayda 30 kilo çok fazla.sağlığına bir zararı olmasın.ve ya bırakınca geri alma..yoksa insan kendi için bişeyler yapmalı bu konuda sana katılıyorum.umarım beni yanlış anlamamışsındır:1hug:a.s.

Sizimi kırcam kızlar 15 dakika yürüyeyim bari. Ne bileyim hani diyetlerde bile hep yarın başlarım muhabbeti vardır ya bunuda öyle hissettim. Yarın başlarım dedim :eek: Şimdi deneme sürüşümü yapayım yarında tam gaz gideyim o zaman.

Ok cimcimem doğru söylüyorsun bende spor salonuna gidiyormuş gibi günlere yaymayı düşünüyorum. Ama hergün 1 saat mutlaka yürüyeceğim, diğerlerinide gün gün yapayım.Elif nasılsın canım sen neler yedin bakalım naniknanik

kızlarr birincisi 90 kilo üstü kişilerin helede spor hayatı aktif olmayan kişilerin birden günde 1 saat yürümeli yanlışş bir arakadşımın spor hocası belirtmişti
örnegin ilk hafta 15 dakika sonraki hafta 20 dakika haftada 5 er dakkaa arttırarak daha saglıklı demiş bilginiz olsun birden yüklenem derim

cimcimecim canım benim seni kesinlikle yanlış anlamadım. Sadece dertleşiyorum sizlerle amaçda bu değilmi sıkıntılarımızı paylaşmak, birbirimizi tanımadan güzel dostluklar kurmak..İnanın sizlerin yazılarını okudukça rahatlıyorum çünkü birbirimizle aynı frekanslarda buluşuyoruz ve birbirimizin dilini anlayabiliyoruz asıl ben seni kırmak istemem şeker..hızlı kilo konusundada haklısın bu benide tedirgin ediyor ama dediğim gibi sağlığım el verdiği müddetçe devam etmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• $FOTO BERKE01.jpg
    $FOTO BERKE01.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 45
Geldim kızlar 8 dk yürüdüm hızlı tempoda tam tamına 50 kalori yaktım.ter boşaldı. 1 saat yürüsem ne olacak tahmin bile edemiyorum o zaman. Off yoruldum valla ham ya vücut :bbo:

cimcimecim canım benim seni kesinlikle yanlış anlamadım. Sadece dertleşiyorum sizlerle amaçda bu değilmi sıkıntılarımızı paylaşmak, birbirimizi tanımadan güzel dostluklar kurmak..İnanın sizlerin yazılarını okudukça rahatlıyorum çünkü birbirimizle aynı frekanslarda buluşuyoruz ve birbirimizin dilini anlayabiliyoruz asıl ben seni kırmak istemem şeker..hızlı kilo konusundada haklısın bu benide tedirgin ediyor ama dediğim gibi sağlığım el verdiği müddetçe devam etmeyi düşünüyorum.

ay bu nasıl bişey böyle..maşşallah Allah bağışlasın..tam yemelik çerez gibi...:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben artık çıkıyorum gidip eşimle ilgileneyim biraz da..öpüyorum sizi yarın görüşürüz.a.s.

Selam kızlar öncelikle çitolüm çok sevindim inan kendim vermişim gibi çok sevindim. Darısı başımıza ben 87 gösteriyodum 2-3 gündür geri 88 gösteriyorum. ve tıkıldım kaldım ya... suyu azalttım ondanmı acaba şiştimmi bilmiyorum. koşu bandımda gelmedi hala offf bir rehabet var üzerimde moralim bozuluyor. 4 günde 3 kiloyu verince sevindiydim takıldım şimdi. Bu arada iksir sende hoşgeldin yaşadığın yer gerçekten eskişehirmi yada sen eskişehirlimisin yoksa görev icabımı oradasınız bilgi verirsen sevinirim ben kendim eskişehirliyimde hemşerimiyiz yani a.s.

as1cCyE0g410030MTIwZHwwMDA4OTk2ZHxDYW5pbSBvZ2x1bSA.gif

canım kusura bakma yeni gördüm kacırmışım yazını.hoşbulduk.eskişehirliyim.orada yaşıyodum ama 6 aydan beri orada digilim eşimin tayini nedeniyle.ama eni sonu orası esese yerleşicez.şubat tatilinde ordaydım.ailem orada yaşıyo.sende ordasın dimi.neresindesin.evet hemşeiyiz canım cooook sevindim topraam:1hug:

canim benim bende erken menepozdayim bende aynen senin gibi cok güc kilo veriyorum ama pes etmek yok ha gayret veremeyiz diye bisey yok azim lazim...ben normalde diyete basladiktan iki üc gün sonra birakirdim yada unuturdum diyet yaptigimi , ama simdi burasi beni acayip motive ediyo ve cok mutlu oluyorum insan dahada bir azimleniyo hirslaniyo basaracagiz kizlar :lepi:

allah iyiliğini versin emi.. güldürdün beni valla..

bu arada merak ettim polis eşimisin??

başarırız inşallah.gercekten burda motive oluyorummm asker eşiyim canım...

iyi geceler kızlar bende yatıyorum hepinizi öptüm

sporda yapmadım

bu ara harbal iyice kayıpp noldu nerdesin kızzz saat farkı var diye sııyrılmaa yaz ciciş bizee

X