herkese slm bayanlar bende sizler gibi ağır toplardanım yarışmalarınıza katışmadım ama geçen mayıs ayından beri bu siteyi takip ediyorum ve bende yarışmaya katılmak istiyorummmmmbilgileri kime yazmam gerekiyor benideee aranızaaa alınnnnnn
ixsir cim bu cuma senide ekliyorum listeye.bana tam kilonu cuma günü söylersin canım ok
tamam canımsöyliycem.belki 1 kilo vermişte olurum:Saruboceq akşama pirinçli ıspanak yaptım normalde üstüne sarımsaklı yogurt en üstede kıırmızı biberli tereyagını cos diye döküp yerdimcokacimcoooksadece ama sade yoğurt kullanıcam. akşam cay yanında da büskivi cerez............yok yok yok
iyi akşamlar kızlar yemegimi yedim iki dilim kepek ekmeklee sanki çok yemiş gibiyim eşime soruyorm nasıl yedim diye midemin ucuna yetmez senin yediklerin diyohihoyyyt ama ben öle hissetmiyorum sanki çok yedim midem dolu bi taraftanda aç gibiyim bu gün bi tuhaflık var bende,,
güya spor yapacaktım baya bi önce lahana yagı almıştım kullanmamıştım hiçç ( o yüzden kiloluyum ben alırım ama kullanmamm ne olursa olsunnn ) offf bi bardak bi çay içim bakım belki kendime gelirim
bu ara bir avuç çekirdek ve elma yedim
cimcimem cuma gelmeden degişmek istemiyorum bakalım o zamana kadar ne olacak tuhaflıgımda biraz o yüzden 12 şubattan bu tarafa nasıl gider 4 kilo tmm normal yedigimin 4 te 1 ni yiyorum ama bilmiyorum cnm ya hele bi cuma olsun o zaman tartılıp degiştircem benneyaptımki
canım arkadaşım rahat ol.doktor söylemişti bana 1-2 hafta hızlı verirsin korkma diye rahat ol.sen yediklerine dikkat edersen niye fazla çıkasın.hımm belkidee dogrudur bir korkumda cuma günü tartıldıgımda 111.3 den fazla gelmeye korkuyorum ya yanlış tartıyosa kantar ya bende n kaynaklanıyosaa offf
paranoyak oldum iiceee
Slm kızlar koşu bandım geldi sonunda ve ben onun kurulumuyla uğraştım yeni oturabildim.Düzenli olarak yarın başlayacağım yürümeye. kendime mini bir spor salonu yaptım zaten. koşu bandım, twist shape'im(later steper) , pilates topum, televizyonum (aerobic yapmak ve yürürken izlemek için), mekik çekme aletim, twister'im (belim için) ve selülüt kemerim(masaj) her gün hepsinden yapacağım inşallah. Bende alıp alıp kullanmayanlardanım. Ama artık kullanacağım. Akşam yemeğindede koca bir tabak brokoli yedim 2 dilim kepek ekmeği ile. Brokolinin bir zararı yoktur herhalde?..
elifcim çok sevindim senin adına umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın.yalnız kafama birşey takıldı 3 ay gibi bir sürede 30-35 kilo bana biraz fazla geldi.bide Allah korusun sağlığından olma.bide bırakınca gerisin geri alma o kiloları.anladığım kadarıyla biraz ücreti yüksek bi yöntem.hepinize merhabalar kızlar biraz geçde olsa cevabı yazıyorum, çocuklardan ve işten anca fırsat buldum. En son 6 günde 6 kilo verdim demiştim. Benim gittiğim doktor medikal estetik ve güzellik uzmanı bana uyguladığı program ise yeme alışkanlığımı tamamen değiştiren bir işlem. Benim kilo almama neden olan gıdaları tespit ediyor ve o gıdaları vücuduma frekanslar uygulayarak yememi engelliyor. Başta doktor anlatınca banada çok saçma gelmişti ama inanın benim gibi ekmeğe çooooook düşkün olan bir insan beyninden o gıdayı çıkartabildiyse ve çok kısa bir sürede bu kadar kilo verebildiysem bu gerçek. Tabi bunun yanı sıra bana haftalık değişen diyet listeleri veriyor aynı zamanda yine haftada bir kez detoks uyguluyor ve vücudumu zararlı toksinlerden arındırıyor aynı zamanda da yine bu detoksla zayıflamama yardımcı oluyor. Tabi bu arada 3 ayda da 30-35 kilo kaybını garantiliyor. Şunuda belirteyim bu 1 hafta içinde hiç spor yapmadım evden işe işten eve... Doktorum spor yaparsam kilo kaybımın daha fazla olacağını söylüyor ama ben henüz bu işe başlayamadım (inşallah başlayacağım naniknanik)