Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin seçilcim.listeyi ben ve herbal tutuyoruz.bu haftaki listeye yazamam ama cuma günü sabahtan bana tam kilonu bildirirsen hemen yazarım.bu arada cumaya kadar bizimle paylaşımda bulun mutlaka.ne yedin ne yaptın.hoşgeldin aramıza.bide kendine klo çizelgesi yaparsan ii olur gelişmeleri hem senin hem bizim görmemiz açısındana.s.
secilcim inşallah istedigin kiloya inersin ineriz inerler .ne diyimki 20 kilo vermişsin.bi 20 kilo daha rahat rahar verirsin.şu mekik işi 500 fazla diilmi nası cekiyon okadarı.ben 10 tane bile cekemiyom.yatıyorum kalkmak için eşofmanımdan pacamdan tutuyorum yoksa mümkün diil kalkamam.bravo yani dilek olay 500:bbo:
seçilcim seni tebrik ediyorum çok güzel bir başarı kendini çok iyi motive etmişsin darısı bizim başımıza yarabbimmmmmm
canım benim ben 2 senedir mekik çekiyom ve kiloma göre basenlerim var göbeğim az inşallah resimlerimi yollarım sizlere kardeşimde 50 mekiği zor çekiyo ama yarım mekik yaparsınız vücudunuzu ıstmadan çekemezsiniz bu önemli ben 100 le başladım 500 e geldm karnımda acı hissedene kadar yapıyom hemde güzel ter atıyom yza denize gitcemmmm deniz taşıcak laflarını artık duymak istemiyorum ayrıca nişanlımdan ayrıl ailesi kilolu olduğumu çocuğumun olamayacağını söylemiş ve bu beni çok etkilede iyiki ayrılmışım:):):) şimdi kendimle ilgileniyom sinirlenip kendimi yemeğe vurmuyorum yapıcaz arkadaşlar 20 küsür kilo vermem tek moral kaynağım bunu yaptıysam yapabilirim diyorum ve sizlerin bana desteğinizin çok büyük olacağına inanıyorum inşallah benimde sizlere bu konuda desteği olur
iyi geceler kızlar zayıflamaya çalışmaya çalışanlardanım hepinize kolay gelsin
hüzün geldim ben burdayım...sende benim gibi geç yatanlardan mısın
anam bi türlü bulusamadik bu gece ben geliyorum siz yoksunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuzkaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar bende yatıyorum hepinizi öptüm
sporda yapmadım
bu ara harbal iyice kayıpp noldu nerdesin kızzz saat farkı var diye sııyrılmaa yaz ciciş bizee
sen nerelerdesin güzelim yaaa.bence sayımızın biraz daha artmasını bekleyelim derim canım az kişiyiz.bide aynı topikte 2 grup zor olur gibime gelio ama siz bilirsiniz tabi..yeni arkadaslar gelmis. hosgeldiniz kizlar aramiza. a.s.
sizi de cuma gunu kilo listesine ekleyelim.
ya cimcimecim belki cuma gunu listeyi ikiye bolup, ikimiz ayri ayri tutup, kontrol edebiliriz.
Bu iki grup da kendi arasinda yarisabilir. bi nevi cuma yarismasi gibi. ama bu sefer agir toplar olarak bizler kendi aramizda yarismis oluruz.
ne dersiniz, bu bizim motivasyonumuzu olumlu etkiler mi? deneyelim mi bu cuma kizlar?
anam bi türlü bulusamadik bu gece ben geliyorum siz yoksunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuzkaydirigubbakcemile3
kızlar bugün yürüyüşe gidemedim kardan dolayı yarına hava biraz açılır işallahsenağlama