Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin seçilcim.listeyi ben ve herbal tutuyoruz.bu haftaki listeye yazamam ama cuma günü sabahtan bana tam kilonu bildirirsen hemen yazarım.bu arada cumaya kadar bizimle paylaşımda bulun mutlaka.ne yedin ne yaptın.hoşgeldin aramıza.bide kendine klo çizelgesi yaparsan ii olur gelişmeleri hem senin hem bizim görmemiz açısındana.s.

hoşbulduk arkadaşlar cuma günü tartılıp size bildiriyorum:):)

bn size kendimden bahsedeyim bende çocukluktan beri kilolu biriyim aynı zamanda zayıf halimi çok merak eden biriyim:):)inşallah görücem ailde ırsiyetimiz var ablam ve ben şuan tedavi görüyoruz aynı şekilde kardeşimde tedaviye başladı:KK43::KK43: sadece irsiyetten çok sanırım yeme alışkanlıklarımız etkili

mayıs 2008 tarihinde doktora gittim kilo görmekten çok korkuyodum korkmaktada haklı çıktım çünkü tam olarak 128 kilo çıktım:KK43::KK43: masa başı çalışmam hareketsiz kalmam ve boğazıma dikkat etmemem ve bazı sorunlar yaşamam ki psikoloji çok önemli çoğu kişi iştahtan kesilirken ben baya kilo alanlardanım:KK43::KK43: 9ayda bana 27 kilo olarak döndü aynı zamanda bu zamana kadar çok şey denedim bu sefer olucak biliyorum diyetten her sıkıldığımda bu sitede yazılan başarı öykülerini okuyorum ve bende yapabilirim diyorum

gelelim mayıs ayından bu güne ne kadar kilo verdiğime mayıs ayında 128 küsür çıkıyodumcuma günü 106,2 çıktım ve benden mutlusun yok:):) pantalonların şalvar gibi oluyo artık, sık sık onları giyip ayaya bakıyoruım ve acaip mutlu oluyorumm

neler yaptığıma gelince kahvaltımı yarım yağlı peynir tercihi ile başladım ve sucuk salam gibi ürünleri hayatımdan çıkardım evet yediğimde oldu ama kendimi cezalandırmasınıda bildim:):) lahana kürünü kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar birde 5i bir arada çayı içiyorum herakşam 1 bardak sütümü eksik etmiyorum ve 1 elmam ve 1 portakalımda eksik olmuyo ama şunu diyeyim benki oturup 1 ekmeği bitiren ben şuan 1 dilim kepek ekmeğini bitiremiyorum hergün spor yapmaya çalışıyorum hava soğuk olmasından dolayı ter atmakta zorlanıyorum 1 haftadır denediğim yöntemle acaip ter attım strec filmi dizlerimden başlıyarak göğüs altına kadar sardım hareket yaptım 45 dakika 500 yarım mekik kesinlikle 450 de kesmek yok die yasak ekledim kendime

bugün ne yediğime gelince peynir 1 haşlanmış yumurta biraz salatalık daha fazlasını yiyemiyorum içtiğim çay ve su midemi yeterince dolduruyo kahve içtim akşam dışarda arkadaşlarla buluştuk yarım simit yedim umarım pişman olmam ama çok güzeldi:):):)
benden bu kadar cuma gününden itibaren bendeee aranızdayımmmm benide alın aranızaaaa bende zayıflamak istiyorum bu arada yazdıklarım aramızda kalsın daha kilomu bilen yok:):):):)::roflol:

secilcim inşallah istedigin kiloya inersin ineriz inerler .ne diyimki 20 kilo vermişsin.bi 20 kilo daha rahat rahar verirsin.şu mekik işi 500 fazla diilmi nası cekiyon okadarı.ben 10 tane bile cekemiyom.yatıyorum kalkmak için eşofmanımdan pacamdan tutuyorum yoksa mümkün diil kalkamam.bravo yani dilek olay 500:bbo:

secilcim inşallah istedigin kiloya inersin ineriz inerler .ne diyimki 20 kilo vermişsin.bi 20 kilo daha rahat rahar verirsin.şu mekik işi 500 fazla diilmi nası cekiyon okadarı.ben 10 tane bile cekemiyom.yatıyorum kalkmak için eşofmanımdan pacamdan tutuyorum yoksa mümkün diil kalkamam.bravo yani dilek olay 500:bbo:

canım benim ben 2 senedir mekik çekiyom ve kiloma göre basenlerim var göbeğim az inşallah resimlerimi yollarım sizlere kardeşimde 50 mekiği zor çekiyo ama yarım mekik yaparsınız vücudunuzu ıstmadan çekemezsiniz bu önemli ben 100 le başladım 500 e geldm karnımda acı hissedene kadar yapıyom hemde güzel ter atıyom yza denize gitcemmmm deniz taşıcak laflarını artık duymak istemiyorum ayrıca nişanlımdan ayrıl ailesi kilolu olduğumu çocuğumun olamayacağını söylemiş ve bu beni çok etkilede:KK43::KK43: iyiki ayrılmışım:):):) şimdi kendimle ilgileniyom sinirlenip kendimi yemeğe vurmuyorum yapıcaz arkadaşlar 20 küsür kilo vermem tek moral kaynağım bunu yaptıysam yapabilirim diyorum ve sizlerin bana desteğinizin çok büyük olacağına inanıyorum inşallah benimde sizlere bu konuda desteği olur

seçilcim seni tebrik ediyorum çok güzel bir başarı kendini çok iyi motive etmişsin darısı bizim başımıza yarabbimmmmmm

seçilcim seni tebrik ediyorum çok güzel bir başarı kendini çok iyi motive etmişsin darısı bizim başımıza yarabbimmmmmm

aminnnnn sizide motive edeyim arkadaşlar yeterki verelim şu fazlalıkları

fazlamız var eksiğimiz yok yaniii:):):)
artık eksiğimiz olsun fazlamız olmasın:dance:

İxirim toprağım çok sevindim inanki. Sık sık görüşelim burdan. Bu arada bende mekik çekerken senin gibiyim. Seçilim bu arada seninde azmini kutluyorum. Herşey bir tarafa o eski nişanlının ailesine zayıf kadın nasıl olmuyormuş göstermeli ve onları utandırmalısın. Sonuna kadar desteğiz burada birbirimize. Bu arada elifim Eymen'i uyuttuğum için katılamadım kusuruma bakma. Şu andada başka işlerim var. Ben kaçıyorum.Hepinizi öpüyorum kızlar. Yarın görüşürüz. Mucckkkk

canım benim ben 2 senedir mekik çekiyom ve kiloma göre basenlerim var göbeğim az inşallah resimlerimi yollarım sizlere kardeşimde 50 mekiği zor çekiyo ama yarım mekik yaparsınız vücudunuzu ıstmadan çekemezsiniz bu önemli ben 100 le başladım 500 e geldm karnımda acı hissedene kadar yapıyom hemde güzel ter atıyom yza denize gitcemmmm deniz taşıcak laflarını artık duymak istemiyorum ayrıca nişanlımdan ayrıl ailesi kilolu olduğumu çocuğumun olamayacağını söylemiş ve bu beni çok etkilede:KK43::KK43: iyiki ayrılmışım:):):) şimdi kendimle ilgileniyom sinirlenip kendimi yemeğe vurmuyorum yapıcaz arkadaşlar 20 küsür kilo vermem tek moral kaynağım bunu yaptıysam yapabilirim diyorum ve sizlerin bana desteğinizin çok büyük olacağına inanıyorum inşallah benimde sizlere bu konuda desteği olur

tabiki seçilcim.biz zaten birbirimize destek olmak için burdayız.senide yazdım listeye..bide kendine bir kilo çizelgesi yaparsan ii olur

anam bi türlü bulusamadik bu gece ben geliyorum siz yoksunuz ben gidiyorum siz geliyorsunuzkaydirigubbakcemile3

hehe kizlar ben geldim ama hicc kimsecikler yok tabikine.. cunku saat burda gece 10 bucuk. turkiye'de sabah 5 bucuk. ancak girebildim kizlar..

ayy sabah misafir vardi, bi de reglim baslamisti bugun. baya abarttim galiba. cok pismanim. ben de aksam yemegi yemedim telafi olsun diye. ee bu da bi seydir benim gibi oburx biri icin. hem diyette hem de regliyken misafir cagirmayin kizlar yaa... benden soylemesi. kafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar bende yatıyorum hepinizi öptüm

sporda yapmadım

bu ara harbal iyice kayıpp noldu nerdesin kızzz saat farkı var diye sııyrılmaa yaz ciciş bizee

ya citol niye spor yapmadin yaa:eek:klava:
cumaya kadar 1 kilo vericez insallah.
bak liste elimizde tas gibi. birakmak yok citolcum yaa kuserim bak.
neyse telafi edecek vakit var, ama bak sali oldu millet.
spora devam, yemekleri kontrol. :hooray:

yeni arkadaslar gelmis. hosgeldiniz kizlar aramiza. a.s.
sizi de cuma gunu kilo listesine ekleyelim.

ya cimcimecim belki cuma gunu listeyi ikiye bolup, ikimiz ayri ayri tutup, kontrol edebiliriz.
Bu iki grup da kendi arasinda yarisabilir. bi nevi cuma yarismasi gibi. ama bu sefer agir toplar olarak bizler kendi aramizda yarismis oluruz.

ne dersiniz, bu bizim motivasyonumuzu olumlu etkiler mi? deneyelim mi bu cuma kizlar?

yeni arkadaslar gelmis. hosgeldiniz kizlar aramiza. a.s.
sizi de cuma gunu kilo listesine ekleyelim.

ya cimcimecim belki cuma gunu listeyi ikiye bolup, ikimiz ayri ayri tutup, kontrol edebiliriz.
Bu iki grup da kendi arasinda yarisabilir. bi nevi cuma yarismasi gibi. ama bu sefer agir toplar olarak bizler kendi aramizda yarismis oluruz.

ne dersiniz, bu bizim motivasyonumuzu olumlu etkiler mi? deneyelim mi bu cuma kizlar?
sen nerelerdesin güzelim yaaa.bence sayımızın biraz daha artmasını bekleyelim derim canım az kişiyiz.bide aynı topikte 2 grup zor olur gibime gelio ama siz bilirsiniz tabi..

kızlar bugün yürüyüşe gidemedim kardan dolayı yarına hava biraz açılır işallahsenağlama

X