Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar birde ben şuna inanıyorum hemen bi kaç kilo verince etrafımızdakilere mücdelemeyelimm ya nazar degiyor yada sürekli üstümde baskı hissediyorum en azından ben .... iyice gözle fark edilene kadar kimseye bişi sölemek yokkk .. sizler deyil tabii sizler güç ve esin kaynagımsıznız benimmmkaydirigubbakcemile5

tabiki çevremizdekiler anlamazsa çitolcuğumsositososito

Selam kızlar öncelikle çitolüm çok sevindim inan kendim vermişim gibi çok sevindim. Darısı başımıza ben 87 gösteriyodum 2-3 gündür geri 88 gösteriyorum. ve tıkıldım kaldım ya... suyu azalttım ondanmı acaba şiştimmi bilmiyorum. koşu bandımda gelmedi hala offf bir rehabet var üzerimde moralim bozuluyor. 4 günde 3 kiloyu verince sevindiydim takıldım şimdi. Bu arada iksir sende hoşgeldin yaşadığın yer gerçekten eskişehirmi yada sen eskişehirlimisin yoksa görev icabımı oradasınız bilgi verirsen sevinirim ben kendim eskişehirliyimde hemşerimiyiz yani a.s.

Son düzenleme:

canim benim bende erken menepozdayim bende aynen senin gibi cok güc kilo veriyorum ama pes etmek yok ha gayret veremeyiz diye bisey yok azim lazim...ben normalde diyete basladiktan iki üc gün sonra birakirdim yada unuturdum diyet yaptigimi , ama simdi burasi beni acayip motive ediyo ve cok mutlu oluyorum insan dahada bir azimleniyo hirslaniyo basaracagiz kizlar :lepi:

allah iyiliğini versin emi.. güldürdün beni valla..

bu arada merak ettim polis eşimisin??

canımmmmmm senin adına çok sevindim valla.. bu şekilde devam et lütfen.. e hadi bakalım 2 rakamlı kiulolarını ne zaman görücez??

Rubi kilo çizelgen olmuş gözüküyor ama benimkiler gözükmüyor bende resim olarak ekliyorum. sen benimkini görebiliyormusun bu mesajımda. eğer görebiliyorsan kendimize gözükmüyor demekki derkeeeennnn şimdi gördüm gerek kalmadı ama yinede tşk rubiş

Son düzenleme:
kızlar selam.kusura bakmayın biraz rahatsızlandım.giremedim daha önce..citolüm çooook sevindim inan.valla birincimiz sen olucaksın sanırım.kaydirigubbakcemile5

ixsir cim bu cuma senide ekliyorum listeye.bana tam kilonu cuma günü söylersin canım ok

ya kizlar bisi sorcam, regl iken tartilinca bir kac kilo fazla olabilirmis böyle bisi duymustum ben bu konuda bilgisi olan varmi? eger öyleyse ben bu hafta bi kac kilo fazla tartilcam:bbo:

kızlar saat 1 gibi bir dilim kepek ekmegi ve
iki domatesi rendeledim pişmeye başlayınca da
içine kibrit kutusu peynir attı sonra bir yada ikidilim ( hatırlamıyorum bir mi iki mi) yedim

saat 3.30 gibi de sebze yemegi yaptım akşama ondan bi tabak ve 3 dilim kepek ekmegi
kırmızı lahana turşusu ( harika olmuşş)
3 tanede partakal yedim( abartmışmıyım ) ama özledim beyaa

ohhh güzel bi doygunluk hissi var bende şu an birazda şekerleme yapsam akşama tam olcek kaydirigubbakcemile3

ya kizlar bisi sorcam, regl iken tartilinca bir kac kilo fazla olabilirmis böyle bisi duymustum ben bu konuda bilgisi olan varmi? eger öyleyse ben bu hafta bi kac kilo fazla tartilcam:bbo:

ewet cnm hatta özellik le o dönem ben tartılmaktan kaçarım regl bittikten 2-3 gün sonrası en ideali kaydirigubbakcemile5

bayanlar bugünkü menümü yazıyorum

uyanınca elma limon karanfil tarçın ve karabiberden oluşan suyumu içtim

kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir yedim

arada 1 muz yedim

akşamda lahana yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…