kızlar birde ben şuna inanıyorum hemen bi kaç kilo verince etrafımızdakilere mücdelemeyelimm ya nazar degiyor yada sürekli üstümde baskı hissediyorum en azından ben .... iyice gözle fark edilene kadar kimseye bişi sölemek yokkk .. sizler deyil tabii sizler güç ve esin kaynagımsıznız benimmmkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar yeni kalktım.tüm gece rüyamda bu ejim konusuyla ugraştım hala kararlıyım.hemen tartıldım 94 kiloyum.benimoglum tedaviyle 10 yıl sora oldu .şu an 3 yaşında.hep kilolu biriydim ama dizginliyodum .hamile kaldımda 75 dim.20 kilo aldım.4 kilo filan bebek dogururum sanıyodum.doğa doğa 1kilo 800 gr cocugum oldu.düşünün losa yatanda dev gibi bir anne kedi enigi gibi ufacık bi bebek:icecream:yediklerim yararsız olunca sadece beni beslemiş.bu arada pko hastasıyım ve güç kilo veriyorum.yani tedaviler filan derken aldım.uzatmıyım.demekki hiç vermemişim.hiç bir şey olmuyo üstüme:çok üzgünüm:
arkadaşlar yeni kalktım.tüm gece rüyamda bu ejim konusuyla ugraştım hala kararlıyım.hemen tartıldım 94 kiloyum.benimoglum tedaviyle 10 yıl sora oldu .şu an 3 yaşında.hep kilolu biriydim ama dizginliyodum .hamile kaldımda 75 dim.20 kilo aldım.4 kilo filan bebek dogururum sanıyodum.doğa doğa 1kilo 800 gr cocugum oldu.düşünün losa yatanda dev gibi bir anne kedi enigi gibi ufacık bi bebek:icecream:yediklerim yararsız olunca sadece beni beslemiş.bu arada pko hastasıyım ve güç kilo veriyorum.yani tedaviler filan derken aldım.uzatmıyım.demekki hiç vermemişim.hiç bir şey olmuyo üstüme:çok üzgünüm:
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrr şakkıdı
hayretler içindeyimmmmmmmm :1shok:
sevinçtenn uçuyorummm kaydirigubbakcemile3
dogrumu yalanmı nedir ne deyildirr inanın bilmiyorumm
ama tartımın pili bitmiştiii en son geçen çarşamba tartılmıştım 115.3 geliyodum şu an
111.3 kg kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
geliyorum ( tartıya yarın pil alıcam sanırım kendini toplamış pil içinde durdugu yerde) ama yanlışta tartmış olabilirr bilmiyorum nee iki kere çıktım üstüne ikisindede aynıyı gösterdi
ama inanın ben ben deyilimm abur cubur yemiyorum geçen hafta sadece bir tane halley yedim başka tatlı yemedim hiç .. cips hi.ç yemedim bisküvide .. normal ekmek yok hayımta .. yemem gerekeni önüme alıyorum başka bir şeye el atmıyorumm ... ya kızlarr
ben geçtigimiz yaz başında 103 kilo idim altı ayda 115.3 kg çıkmıştım belkide yakın zamanda alınan kilolarr mücadele verildimi çabuk gidiyorrr genede ben yarın yeni pillerimi alıyım ve cuma sabahı tartılayım..
ya kizlar bisi sorcam, regl iken tartilinca bir kac kilo fazla olabilirmis böyle bisi duymustum ben bu konuda bilgisi olan varmi? eger öyleyse ben bu hafta bi kac kilo fazla tartilcam:bbo:
ya kizlar bisi sorcam, regl iken tartilinca bir kac kilo fazla olabilirmis böyle bisi duymustum ben bu konuda bilgisi olan varmi? eger öyleyse ben bu hafta bi kac kilo fazla tartilcam:bbo:
ewet cnm hatta özellik le o dönem ben tartılmaktan kaçarım regl bittikten 2-3 gün sonrası en ideali kaydirigubbakcemile5
e kizlar ben napim yaa bu cumaya bitmezki reglim tartilmasammi yoksa moreilm bozulur fazla cikarsakafamçokkarıştı