he bu arada kızlar tatlıyı yemekten önce yiyin çünkü daha çabuk yakılıyor ve kanşekerini yüksettiği içinde fazla yemek yememiş olursunuz. tabi tatlı yeeme niyetiniz varsa sositososito
Kızlaaaaar bende bugün kaçırdım biraz.Resmen şişene kadar yedim yaaaaa:çok üzgünüm:
Cezaysa ceza azarsa azarÇok üzgünüm çoook
nolacak şimdi:1no2:
mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmm.kendimi nası affettirbilirim sana....söyle yapcam vallasenağlamaŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
evet canım ben daha evvel yazmıştım recep tayyip erdoğan da öyle diyet yapıyormuş.hem tatlı iştahı da kapatıyor.
gerçi benimkini açıyo nasıl bir cinsim ben yaaa kaydirigubbakcemile3
neden bağanmiyek canım beniiiimmm:)
af ettim cnm Şeniz :1hug: a.s.
merhaba arkadaşlar bende bugün ne yediğimi yazayım kalktığımda sirkeli suyumu içtim sonra bir greyfurt yedim sirkeli suyumu içtim saat altıda akşam yemeğimi yedim etli nohut iki dilim kepek ekmeği ve yeşil çayla beraber bir litre su içtim şimdiye kadarda biraz öncede bir elma bir portakal yedim bu akşamlık bu kadar ilerliyen saatllerde belki mısır yerim canım istedi patlamış mısır
naptı mutluyuz bu cimcime sanadamı kültablası fırlattı :roflol:
nasıl gidiyor alevsi eşin sıkıldımı diyetten yerimseniben
cnm nohutta cok kalori var yememelisin cnm ben yemiyom nohut kuru fasülye,makarna bilav :ecrin_bebek:
yok sıkılmadı da yarım kilo almış bu hafta bilmiyorum nasıl olacak sanırım yediklerinden de kısmam lazım ama zaten çok yemiyor işi de ağır yediklerini de kısarsam halsiz dişer diye korkuyorum ne yapıcam bilemiyorum.
kaynanamda sürekli etli yemekler yapıyo biraz sebze yese iyi olacak ama ben sebze yemeği yapsam o gidip etli yemek hazırlıyo tekrar bu da barışın yemeği diye
olurmu canım öyle şey herşeyden yemen gerekira.s onların eksiğini nasıl doldurucan olmaz yiceksin tabiki herşeyden hemde ama dozunda yerimseniben