Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim normaldir herkes ilk hafta veriyor ikinci hafta şaşırıyor nasıl kilo aldım ben diyor ama normaldir yediklerine devam etsin eşin hem gece çalışıyromuş boşver sakın kısma onu yemeğinden çünkü erkekler kadınlardan daha çok çalışır metabolizmaları vede zaten çalışıyorda eşin evde oturmuyor yani bizim gibi:roflol:

evet canım maalesef öyle teşekkür ederim ilgine.

seLam kızlar ne var ne yok :)

canım kimsecikler yok malesef :1no2: bu akşam herkes biyere kaçtı yaf bilmiyom bende nolduğunu kendim yazıyom kendim okuyom bugün :roflol: bilmem noldu bunlara ya bizden bıkıp sonrada başka topik açtılar galiba :nazar:

ben stepper kullanıyorum ama henüz daha yeni .. ama şu bi gercekki bacak basen kısmı acaip çalışıyor

rica ederim canım yaa nedemek biz burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. bu arada akşama çok acıkırsan salata yersin göbek yada ne varsa ama çok geç yeme yada yemiş yani kuru kayısı üzüm fındık gibi patlamış mısır yada ama ölçülü tabi bir avucu geçme kayısıdada iki üç tane yada meyve . mısırda sınır yok yağsız tuzsuz az tuzlu yani yani ben öyle yapıyom akşam yemeklerini yavaş yavaş kestim yediden sonra eğer geç kaldıuysam en geç sekiz ama ben çok geç yatıyorum tabi sen ona göre ayarla ben ikiden aşağı yatmam.yediğimle arasında en az yedi saat var yani yemekle. yerimseniben

Tamam tursari bundan sonra bu ayrıntılara daha dikkat edecema.s
Akşam sadece biradet mercimek köfteyle bir tanede form bisküvi yedim
oldumu başkansengözlerimebaksanab

aynen benim gibisin amma ben artık yemek sofraya koydummu yicemi yiyom kocam daha yerken hemen kalkıp bilgisayarın başına geçiyom onlar yemekleri bitirene kadar okuyorum burdaki yazıları o zamana yemek bitmiş ve iştahım kapanmış oluyo gözümde görmüyo misafir geldiğindede kendine her dilimin yarısını koy tatlı tabana koy tabak dolu gözükür gözümüz doyar önce verecez inşallah sıkma canının yemeden önce yaz buraya fikir al az yersin yedikten sonra yazmaktan iyidirkaydirigubbakcemile5

Haklısın nursena kendime ayrı tabak hazırlamak güzel bir fikir
bu acemiliğm daha önce hiç diyet yapmamamdandır burdada tabi sizin tavsiyeleriniz iyi olcakinşallah
canlarım beniiiiiiima.s.

peki kızlar yarında bir arkadaşa gitcem nasıl hareket etmem doğu olur bir fikir verin
yesen olmuyo yemesen olmuyo :uhm:

peki kızlar yarında bir arkadaşa gitcem nasıl hareket etmem doğu olur bir fikir verin
yesen olmuyo yemesen olmuyo :uhm:

canım nasıl olsa yedin sen onlardan kendin hazırla tabağınıyerimseniben nasıl olsa arkadaşın yerimseniben arkadaşlarının dediklerine uyma aman sonra yaparsın diyetini yok boşver sen böyle güzelsinlere sakın aldanma ye ama sınırlı ve az a.s.

Tamam tursari bundan sonra bu ayrıntılara daha dikkat edecema.s
Akşam sadece biradet mercimek köfteyle bir tanede form bisküvi yedim
oldumu başkansengözlerimebaksanab

aman utandırma canım beni ne başkasnı burda demirbaşlar varken :eek:iyi yapmışsın zaanla seninde yemek düzenin oturur. seni anlıyorum şimdi insan ilkde nasıl davrancağını şaşırıyor zamanla oturur senin düzeninde ama sporu unutma yapabiliyorsan egzersizsiz durma :lepi::lepi:

:enbuyukkk:
Nerde bu millet yawwww? Tursarim naparsın??????

topiği ayakta tutmaya çalışıyom busem yaff kaydirigubbakcemile3 ben topiği n nöbetçi bekçisi oldum belki kaçar maçar neme lazım :roflol: bize lazım bu topik biliyon yerimseniben

X