Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamalrrrrr ben okuyorudum cimcimem sen nasılsın nursena senide görüyon bacım sen nasılsın kısaca bugün topiğimin lolipopları nasıl bakemmmkaydirigubbakcemile2

ayol selam verdik bir Allah ın kulu almadı selamımı...siz görürsünüz alacağınız olsun...ben bi daha konuşur muyum sizinle senağlama

aşkım kocişim evde ona hizmet etmekten bi giriyom bakınıp çıkoym sizsizde olmuyo özürdiliyorum cimcimecim allahtan gitti şimdikte temizlik yapıcamm aman hiç sevmiyommmm amma mecbur işte öpüyorummmmm

selamalrrrrr ben okuyorudum cimcimem sen nasılsın nursena senide görüyon bacım sen nasılsın kısaca bugün topiğimin lolipopları nasıl bakemmmkaydirigubbakcemile2

iyim canım ya napayım uğraşıyoz işte kocam seçimde görevliydi izin yaptı öğlene kadar şimdide ev aldı başını yürüyo yakalamam lazım sonra görüşürüz

kızlarrrrrrrr bugün çokk iyiyim maşallah diyeyim kendime (dediklerim sonradan tersle sonuçlanıyor bazende ondan yani) sizlerde süpersiniz bugün biraz geç kalktım başağrısından uyuyamamıştım dün akşamda üçü geçiyordu yattığımda yine :1no2: bana bir uyuma formülü söyleyin yaf uyku tutmuyor birtürlü erken kalkmayıda denedim sabah horozlala beraber ama sonuç yine aynı malesef :1no2: bide benim eşim gece geliyor üç civarında o gelmedende uyuyamıyorum aklım onda kalıyor galiba

noldu yaf kimse yok herkes kaçtı neyse hafta başı herhlade ondan dolayıkaydirigubbakcemile2

anaaa kimse bişey yazmamış nölüyor yafff topiğim topikleri nerdesiniz yahuuuuuuuuu

hihoyyythihoyyythihoyyyt selamın hello yavriler şakkıdı anca buraya geldim valla evde işim vardı gecede geç yattık malum oylara bakmaktan şaşı olduk hepimiz kafamçokkarıştı

Kahvaltıya pek iç açıcı bi şekilde başlamdım yani ekmeği kaçırdım peyniride ama daha ekmem yemedim öğlen çorbayla salata yedim akşamda ekmeksiz yiycem ve sabahki karbonhidrat fazlallığını dengelemiş olcam -tatlicadiarzu-

spor namına iki gündür heç bişey yapamıyorum inşallah akşam iyi olursam yürürüm.

Raporumu verdim şimdide mesajımın ana fikrine geçiyorum laelaelaelaelae

Nerde bu millet :1shok:

Kızlaaaaar bende bugün kaçırdım biraz.Resmen şişene kadar yedim yaaaaa:çok üzgünüm:
Cezaysa ceza azarsa azarÇok üzgünüm çoook
nolacak şimdi:1no2:

amnn sabah beri netim bozuk
bir akıl dedipte eşimin leptobunu açmamışımm nasıl kafasızım yaa
bende sabah yumurt ıLE kahvaltı yaptım
sonra yarım yumurta daha yedim ara ögün niyetine
sonrada gezmeye gittim ordda yarım kek
bir minik pogça ve patatesli bi şşi vardı adı ney bilmem 3 dilimde ondan yedim
ewde geldigimdede yarım dilim ekmek 3 sarma biraz peynir yedim
ama şu bayramlık kutuda yuvarlak ince çikolatala varya ondan sanırım 3 ama 4 de olabilir yedim
şiştimmmm
akşamı kazasız atlatırsam bişi olmaz gibime geliyo fisfisfisfisfisfis

Kızlaaaaar bende bugün kaçırdım biraz.Resmen şişene kadar yedim yaaaaa:çok üzgünüm:
Cezaysa ceza azarsa azarÇok üzgünüm çoook
nolacak şimdi:1no2:

sana ceza azar yok bundan sonra yapacağın tek şey şu olsun canım yediğim zaman çok pişman oluyorum dicen ve nasıl bir ac çektiğini haturla bu sana ömür boyu yeter a.s.

:enbuyukkk:
ya canım benim cüssemize göre yemek yememiz lazım aslında ya cüssene göre değerlendir yemeğiniyerimseniben bence gayet iyisin çikolata bira fazla kaçmış ama olsun. ya tatlı yemek isteyenler bir tatlı kaşığı bal yesin oldu bitti işte veee kızlar balın bir özelliğini öğrendim bu aralar. bal dizilmiş odunları ateşleyen kibrit gibi yağları yakıyormuş araştırın canlarımm:asigim:

sana ceza azar yok bundan sonra yapacağın tek şey şu olsun canım yediğim zaman çok pişman oluyorum dicen ve nasıl bir ac çektiğini haturla bu sana ömür boyu yeter a.s.

Ya bugün misafirim vardı şu rejimdeyken misafir ağarlamaktan hoşlanmıyrum.Sabah sadece su içtim ama öğleden sonra misafirlerimle yedim.Acaba akşamda yemesem bu yediklerim hemen kilo olarak kalırmı bende.Ya kilo almak istemiyoruuuuuum.Bir daha yemiycem söz tursari bir daha yersem burdaki herkes yuuuuuuuuh desin nolur....klava:

bide arkadaşlar hiçbirşey birden kesilmekle bırakılmazki. Allahu teala bile haramları birden yasaklamamış yavaş yavaş bıraktırmış insanlara. bence bu kadar acımasız olmayalım kendimize.biz kendimize eziyet olsun diye kendimizden nefret edelim diyee diyet yapmıyoruzki kendimiz için kendimize olan özsaygımız için diyet yapıp kilo vermeye çalışıyoruz ve bir kilo bile bize ne kadar güvenimizi mutluluğumuzu arttırıyor.lütfen yemek yedikten sonra bu kadar üzülmeyin ve birden bire herşeyi kesmeyede çalışmayın. ben diyete olduğum zaman dört dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaparken belkide daha fazla daha sonra kesin dört oldu sonra üç şimdi de iki bazen ikiyi bile yiyemiyorum şişiyorum. herşeyi birden kesmedim mesela ben dün iki tane çokoprens yedim biri kahvaltıda biri akşam ama sıkıntı yapmıyorum çünkü arada tatlıda yenmeli yoksa benim gibi unutup tatlı yemeği kanşekerinizin düştüğü zaman anlarsınız -tatlicadiarzu-nolur yaff valla nerdeyse yalvarcam hee kendinize eziyet etmeyin j-hergün ben bunu başarabilirim kendimi kiloluda olsam kelde olsam yada herneyse seviyorum diye başlayın. çünkü sizi çoooooookkkkkkkk sevenler var etreafınızda bende sileri seviyorum:asigim::1hug:

canım benim herşeyden önce bu kiloarı verene kadar kendimizi herkesten soyutlayamayızya tabiki misafirlerimizide ağarlıcaz ama bence kendimize şöyle diyebiliriz herşeyden tabiki yiceksin ama az ve şunu söyle kendine ben bunlardan daha önce çok yedim tatlarınıda biliyorum. ama herşeyden ye yoksa sonradan dayamnamaz saldırırsın saldırıncada kendine kızıp daha çok yersin benim gibi. ben bu kadar rahat kilo verdiğimiz ve diyette olduğumu hatırlamıyorum. çünkü kendime baskı yapmıyorum. diyettesin diye beynimi kemirip durmuyorum sadece keyfini çıkarmaya çalışıyorum o kadar inan daha önce bu kadar rahat kilo verdiğimi hatırlamıyorum. burası ve burdaki arkadaşların hepsi bu kouda yok yardımcı oluyorlar birbirimize destek olarak kendimizi severek ve eziyet etmeden diyet yapıp yaza harika olucaz inşallahhihoyyyt:lepi::dance:

he bu arada kızlar tatlıyı yemekten önce yiyin çünkü daha çabuk yakılıyor ve kanşekerini yüksettiği içinde fazla yemek yememiş olursunuz. tabi tatlı yeeme niyetiniz varsa sositososito

canımsıııııın tursaria.s. moral oldun vallahikaydirigubbakcemile2

rica ederim canım yaa nedemek biz burda birbirimize destek olmak için bulunuyoruz. bu arada akşama çok acıkırsan salata yersin göbek yada ne varsa ama çok geç yeme yada yemiş yani kuru kayısı üzüm fındık gibi patlamış mısır yada ama ölçülü tabi bir avucu geçme kayısıdada iki üç tane yada meyve . mısırda sınır yok yağsız tuzsuz az tuzlu yani yani ben öyle yapıyom akşam yemeklerini yavaş yavaş kestim yediden sonra eğer geç kaldıuysam en geç sekiz ama ben çok geç yatıyorum tabi sen ona göre ayarla ben ikiden aşağı yatmam.yediğimle arasında en az yedi saat var yani yemekle. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…