Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayol selam verdik bir Allah ın kulu almadı selamımı...siz görürsünüz alacağınız olsun...ben bi daha konuşur muyum sizinle senağlama
selamalrrrrr ben okuyorudum cimcimem sen nasılsın nursena senide görüyon bacım sen nasılsın kısaca bugün topiğimin lolipopları nasıl bakemmmkaydirigubbakcemile2
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Kızlaaaaar bende bugün kaçırdım biraz.Resmen şişene kadar yedim yaaaaa:çok üzgünüm:
Cezaysa ceza azarsa azarÇok üzgünüm çoook
nolacak şimdi:1no2:
amnn sabah beri netim bozuk
bir akıl dedipte eşimin leptobunu açmamışımm nasıl kafasızım yaa
bende sabah yumurt İLE kahvaltı yaptım
sonra yarım yumurta daha yedim ara ögün niyetine
sonrada gezmeye gittim ordda yarım kek
bir minik pogça ve patatesli bi şşi vardı adı ney bilmem 3 dilimde ondan yedim
ewde geldigimdede yarım dilim ekmek 3 sarma biraz peynir yedim
ama şu bayramlık kutuda yuvarlak ince çikolatala varya ondan sanırım 3 ama 4 de olabilir yedim
şiştimmmm
akşamı kazasız atlatırsam bişi olmaz gibime geliyo fisfisfisfisfisfis
sana ceza azar yok bundan sonra yapacağın tek şey şu olsun canım yediğim zaman çok pişman oluyorum dicen ve nasıl bir ac çektiğini haturla bu sana ömür boyu yeter a.s.
Ya bugün misafirim vardı şu rejimdeyken misafir ağarlamaktan hoşlanmıyrum.Sabah sadece su içtim ama öğleden sonra misafirlerimle yedim.Acaba akşamda yemesem bu yediklerim hemen kilo olarak kalırmı bende.Ya kilo almak istemiyoruuuuuum.Bir daha yemiycem söz tursari bir daha yersem burdaki herkes yuuuuuuuuh desin nolur....klava:
canımsıııııın tursaria.s. moral oldun vallahikaydirigubbakcemile2