:enbuyukkk:
topiği ayakta tutmaya çalışıyom busem yaff kaydirigubbakcemile3 ben topiği n nöbetçi bekçisi oldum belki kaçar maçar neme lazım :roflol: bize lazım bu topik biliyon yerimseniben
Efffffeeerrriiimmmmmmmmm.... Hep böyle ol gözüm arkada kalmasın kaydirigubbakcemile3 Bizim hayısızlar yok ortalarda, kocasını gören kıvrılıyo yanına herhal:roflol:
busem sen stepper kullanıyormusun bende alsammı diye düşünüyomda boşuna köşede dursunda istemiyom :uhm:
ya hiçsorma cimcime bir giriyor şöyle br bakıp trip atıp kaçıyor:roflol:başkalarıda aynısını yaptı citol da geldi gitti öyle bu arada diğer kızlasrın hakkını vereyim gelenlerle yazıştık valla :lepikumuşsundur a.s
Kız ben aldım ilk çıktığında 5 sene oluyo öyle süs olarak duruyor. Aslında yapacaksan eğer faydalı yani bacak basen çok güzel çalıştırıyor ama yoruyo be bir yerden sonra tutmuyo dizlerim sen bilirsin kullanacaksan al ama kullanmayacaksan boşver.Ben geçen ay koşu bandı aldım durumun müsaitse onu al tavsiye ederim.
canım stepper sormuşsun .valla benim var hiç yapamıyorum..cok sıkıntı veriyo..cabuk yoruyo..şimdi aktif spor aleti diye bişey cıkmış o cok zevkli bi arkadaşda var.her yerini çalıştırıyo.sanki koşar gibi ama yorulmuyosun.dalların kolların basenin üst bacak yani her yer.her evve lazımda bi bak.ben düşünüyorum
hmm evet baktım görmüştüm bunu daha önce gayet güzel bir spor aleti acaba gerçekten etkilimiki acaba
bahsettim ya bi arkadaşımın var .cok eglenceli hiç sıkmıyo.yaptıkca yapasın geliyo.yürüme bandından daha eylenceli bence........
tursaricim kacıyorum ben.seni gene uyku tutmuyo galiba.hadi sanada iyi uykular.sabah görüşürüzzz mucuks
ben geldim tursari uyumaya niyetin yok.bir derdim varda başlık açtım gel bacım sen oraya benim derlerimle ilgilen:)