Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet bal şeker olsun citolcüm yaramasın inşallah -tatlicadiarzu-

yedim cnm o an eşim müsade etse bir tane dahayicektim ama
dediki sonradan depresyona girip benim başıma ekşiyon dedi ve iizinvermedi sag olsun
şitim baya şu an ama

:dilcikar: Kalkimde işlerimi yapim :dilcikar::dilcikar:

bugün hapa başladım inşallah kilo yapmaz gerçi çok araştırdım iştah açıyormuş. ama ben kullandığımda miğde bulantısı iştah kapatmıştı ama kilo almışmıydım hatılamıyom yaf kimine kilo verdiriyormuş heheheehe :roflol:inşallah:Saruboceqkör istedi bir göz allah verdi iki göz olur o zaman sositososito

Yapmaz inşallah laelaelaelaelae yaa beni çaya çağırıyolar börek pişti diyolar he tamam dedim allahım napsam daha yemek saatimde gelmedi -tatlicadiarzu-
en iyisi börek yiyim azcık ekmek yemem :smiley-cool:

Ya rabbi beni bu gadder zeki yaratmak zorunda değildin biliyon demii -tatlicadiarzu-

ya ben bu haberleri artık seyretmicem yaa adam gibi sevindirici bir haber yok yaa hep ölüm çok sinirim bozuluyor. ölüm hak ama böyle insanların acısını görmek çok kötü :çok üzgünüm:

Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:

Citol kız senin künefeye laf ederken 4 dilim börek yedim he :1shok: :mymeka: ama 7 den beri sadece meyve yemiştim yaa :ecrin_bebek:

ahh bende bugün bir delilik yaptım:1no2:biraz önce daha kahvaltı ettim sayılır. ama abartmadım yinede sositososito bu saatten sonrada bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum sositososito meyve yerim acıkırsamda artıkın :sm_cool: tamam doğru bişey yapmadım ama canım bişey istemiyordu vaşım çatlıyor ağrıdan nedense belkide temiz havaya ihtiyacım var. oralarda temiz hava varsa bana yollarmısınız. adresimi yolları
m size aaaaaaaaaaaahhh

bir dilim börek kaç kalori bak bakalım olmadı bugün bişey yemzsin daha olur biter. gamyoncuiremsu bu arada ben geçen gece rüyamda kebaplar güzel güzel yemekler gördüm aç yatmıştım ayyy :roflol:laelaelaelaelae o hale gelmeden yat uyu erkenden :roflol:

ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:

kız iyiki bi tartı aldın öbürünü çocuk bozdu bunuda sen bozacanŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…