ben..--.emre delirticen beni ..
eşim--********************
*****************ayrıldı..:roflol:
adam utanmasa annesinin evine gitcek...bi keresinde de gene bi cinnet anında topladım eşyamı gidicem taksiyi çağırdım..adam bana geç oldu yarın gidersin dedi ya...gel de delirme bu adamla:roflol:
Sizin gibi yeni evliyiz 2-3 yıllık kızımda 1-2 yaşında bende 21 falan bir gece kavga ettik babamlar yanımızda kalıyodu kızıma bakmak için, gittim babama ben boşanıcam diye babam kahroldu olurdu olmazdı beni yatıştırdı. Her kavgada gidiyodum babama ben boşancam diyodum, hep de gece kavga ediyoduk gündüz çalıuşıyoz ya. Yine bir gece kavga, hemen babama gittim öbür odaya boşanacağım diye, babamda ne dedi biliyonmu tamam kızım şimdi git sabah boşanırsın kaydirigubbakcemile3 Sabaha sinirmi kalıyo geçiyodu tabi, adamcağızda alıştı kavglarımıza öyle deyip atıyodu başından beni sabahta gülmekten ölürdü kaydirigubbakcemile3
bizimki böyle durumlarda annemi arıyor.kaydirigubbakcemile3 başa çıkamıyor kaydirigubbakcemile3 manyak bikere annemi aradı gecenin bi vakti bir civarı kadının sesi kısıldı birden bire korkudan:bbo: ama tabi sonra hallettim bende onu
bende bi kavgamı anlatım bari
şimdi bizde bir kavga ettik somayın ben topladım pılıyı pırtıyı
dedim ben gidiyorum
eşimde güle güle dedi( o dönem baya bi geççimsizligimiz vardı)
dedi bende yoruldum az mola verelim
bu bıraktı terminale beni
sonra dedi haşlıgın varmı
bende dedim nerden olsun çalışıp kazanıyomuyum kaydirigubbakcemile3
nese yaklaşık bir buçuk sene öncesi çıkardı 300 tl verdi
sonra bindi arabaya bizi orda bıraktı gittiiiii
eyvah dedim beim bi tarf tutuştu adam gittii
zannediyorum bırakamaz bizii
baktım otbüs geliyo dedim buraya kadarr
:a015:
ama bi baktım koskoca otobüsün arkasında bizim araba kugu gibii süzülerek geri geliyoo
allahh ama tabi ben hiç bozuntuya vermiyorum diyorumki bişimi unuttun
sanki giden o
soruya bakk
nese herif baktı gözlerime dediki bak pişman oluruz gitmee
ben nededim :
( bu ara yazarken de nasıl gülüyorum)
tmm ama az önce verdigin parayı geri alamassın benden Şeniz
aahh ahh sonra bizi adanaya kebab ymeye ve alışverişe götürmüştüü
yeniden balayı hesabıı
94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdinasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......
94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdinasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......
Hoşgeldin kız a.s. bak hemen gir muhabbete kaynaş kilo vermede yağ yakımında beya bi etlisi oluyo kaydirigubbakcemile3
Bide biz şişko değiliz :mymeka: balık etliyiz acuk -tatlicadiarzu-
Yılgınlık yok bıkkınlık yok tam gaz motivasyona devam delikafadulden
gece topiği ayağa kaldıran manyahlar kaydirigubbakcemile yazarken düşünmedinizmi lem bu kızlar bu sayfaları nasıl okuyucak diye okumasak çatlarız okumamız lazım :roflol:
Şaşı oldum okuyucam diye he sırnaşık şey
Ben şimdi gidiyom oyumu kullanıp görevimi yerine getircem.sositososito
Citol yeme o künefeyi zaten dürüm yiycen benimde canım istiyo zaten nefsimle mücedele ediyom :1ninca:
bende bi kavgamı anlatım bari
şimdi bizde bir kavga ettik somayın ben topladım pılıyı pırtıyı
dedim ben gidiyorum
eşimde güle güle dedi( o dönem baya bi geççimsizligimiz vardı)
dedi bende yoruldum az mola verelim
bu bıraktı terminale beni
sonra dedi haşlıgın varmı
bende dedim nerden olsun çalışıp kazanıyomuyum kaydirigubbakcemile3
nese yaklaşık bir buçuk sene öncesi çıkardı 300 tl verdi
sonra bindi arabaya bizi orda bıraktı gittiiiii
eyvah dedim beim bi tarf tutuştu adam gittii
zannediyorum bırakamaz bizii
baktım otbüs geliyo dedim buraya kadarr
:a015:
ama bi baktım koskoca otobüsün arkasında bizim araba kugu gibii süzülerek geri geliyoo
allahh ama tabi ben hiç bozuntuya vermiyorum diyorumki bişimi unuttun
sanki giden o
soruya bakk
nese herif baktı gözlerime dediki bak pişman oluruz gitmee
ben nededim :
( bu ara yazarken de nasıl gülüyorum)
tmm ama az önce verdigin parayı geri alamassın benden Şeniz
aahh ahh sonra bizi adanaya kebab ymeye ve alışverişe götürmüştüü
yeniden balayı hesabıı
ayy eşinin bu tarz yaklaşımı baya üzüyor olmalı seni
ama onun için deyil kendin için zayıflamalısın
geçen hastanede bir bayan annesini getirmiş doktora ve dediki
ya annemin bunu bana yapmaya ne hakkı var 90 kilo ve ben onu yerinden kaldırıp indiremiyorum bel fıtıgı oldum tedavi görüyorum hiç ewlenmedim onun yüzünden demişti
ve hiç aklımdan çıkmıyo
düşünsene o kadınıd hm kızı tarafından horlanmak
ama kızıda haklı belki 20 kilo daha hafif olsaydı daha saglıklı olacaktı o da
ne bilieyim işte
düşmez kalkmaz bir allah
başımıza bişi gelse kimse bakamzda bizlere vallaa-tatlicadiarzu-
ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:
Kızım şimdi sen dijital tartının hevesine durup durup tartılıyon galiba kaydirigubbakcemile3 yapma öyle moralin bozulur haftada 1 çık cumaları o kadar. Bende regl olmadım hala ya 3 gün oldu offffffffffffffffff......
Citol yeme o künefeyi zaten dürüm yiycen benimde canım istiyo zaten nefsimle mücedele ediyom :1ninca:
he valla bende severim avanta işlerikaydirigubbakcemile3citolcum canım çok güldürdün beni yaw kaydirigubbakcemile3 biz buna kendi aramızda kısa günün kaarı diyoruz canım :roflol: iyi anıymış yaf. ne diyim süpersinn:lepi:
ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:
Eminim şu an künefe güpletiyon citol kaydirigubbakcemile
Allahım sen şu kızların hepsinim midesine sahip çık iştahlarını kes :Saruboceq:
Bastım mühürü geldim şakkıdı kahvaltıyı çok erken yapmıştım sonra bişey yemedim şimdi yarım ananas yedim cokacimcoook kayınvaldemler kıymalı börek yapıyolarmış ben yemem diyetteyim dedim aman boşver dediler :1shok: bunlar bana düşanmı yav dün akşamda un helvası yaptık :mymeka:
Bende gittim markete bi sürü yeşillik aldım hafta içi rahat rahat otlamak için kaydirigubbakcemile3
cancazım ben 10 şubattan beri hiç yemiyorum ne künefe ne drüm
öncesinde valla her pazar bizim künefe ve dürüm günümüzde
öyleki bazı akşamlar bile yemegimiz o şekildi
ve ben diyete girdigimden beri yemiyorum
valla insan bazen böyle yaparakta motive oluyo
şu an çok mutluyum inşallah tam gaz devammm
he valla bende severim avanta işlerikaydirigubbakcemile3
ya kızım hasta etme beni
her gün tartılmayı yasaklıyorum bak
duyarsamm yazmam bid aha sanaaa tmm mıı cumadan cumaya tartılcazz
he cnm ya ama yarım porsiyondan az fazla yedim valla bir dürüm yedim ama ikinciyede yer vardı midemde üçüncüyede kaydirigubbakcemile3 ama şu an şiştim çay demledim iççem .. az da çips ve çikolata yedim
artık 2 hafta kaçamak felan yok