Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

he yaaa sen bu akşam güpletmeyide aşmışsın noluyoruz şımardın hee bu hafta birinci oldun diye klava:

kız sende az deli diilmişsin:)))))))))

Üç manyak ne güzel sohbet ettik gece gece demi kaydirigubbakcemile3 Sohbeti ben başlattım ben bitireyim bari hadi bakem deliler yatalım 2 olmuş saat hatta 1 saat ileri 3 olmuş, daha oy kullanacaz demi kaydirigubbakcemile3

kız sende az deli diilmişsin:)))))))))

ya düşün cimcime benimki en küçük ailenin sıkıntıya hiç gelemez malesef beni varya nomalde o hale getirmen için bayaa bi uğraşman lazım son radde yani anlican ozamanda aklım gidiyor yerinden düşünmeden yapıyorum normalde adım aterken bile nereye gider diye hesabını yaparım öyleyim ben ama bu erkekler yokmu ayyy -tatlicadiarzu- son numara yaaa şımarık bizimkide klava:

he yaaa sen bu akşam güpletmeyide aşmışsın noluyoruz şımardın hee bu hafta birinci oldun diye klava:

Sorma ya şöhret başımı döndürdü yarın caza vericem kendime söz. Hadi öptüm ikinizide iyi geceler rüyanızda beni görün muccckkkkk :1hug:

Sabahçılar yazık size okurken başınız dönerse ayran için kaydirigubbakcemile3

Üç manyak ne güzel sohbet ettik gece gece demi kaydirigubbakcemile3 Sohbeti ben başlattım ben bitireyim bari hadi bakem deliler yatalım 2 olmuş saat hatta 1 saat ileri 3 olmuş, daha oy kullanacaz demi kaydirigubbakcemile3

hakkatten..hadi bende gideyim bari...tursarim delüüüüüüm çok öptüm...ii geceler...

canım cokkkk tesekkur ederımmm inş ıyı huyludur dedıgın gubu... yok yok zaten kötu de olsa basa cıkarım ben Allahın izniyle..

öpuyorum canımmm

canım hoşgeldiiiiinnnnnnn

günaydın tatlım ben günün aydınlığını yaşarken sen ...çını devirip uyuyor olucaksın gece karabasanlar gelmedi bana mışıllllll mışılll uyudummmm şimdi ben senin rüyana gireyimde gör 100kg lık cüsseyle :):):):)

valla süpersiniz cimcime ile iyi kaynatmışsınız:):)Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evelenende pişman evlenmeyende..içinden çıkılmaz bi döngü:)))))))))

cimcimecim silmeyi unutmuşunuz bende okudum çok güldüm bizde öle her kavgada boşanıyoz allahtan gurbetteyizde ailemizin haberi olmuyo hiç birinden:1no2:

valla nispet yapıyo güpletti eriteyim diye de uyumadı heralde okucam diye hal geldidelikafadulden:a015:

offf offf oku oku bitmedi amma konuşmuşunuz ne ayranı damacanayla içsem az geliir okucam diye ağrıyan başım gene ağrımaya başladı

aynen yazılanları okudum ve gülme krizine girdim yorumsuz bırakıyorummm harikasınız aynen devam:):):)

günaydın seçilcim ben kaçıyom gözüm ağrıdı kızımda anne kahvaltı diyip duruyo iyi günler

94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdi nasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......

ewett günaydınlar sıra bende akşamki kynatmalırınız ayroum yapmadan önce sabah bir kase çorba ve 2 dilim kepek ekmegi yedim
ama kızlar öglen bir künefe ve bir dürüm yemeyi düşünüyorum
akşamada sadece salat ayerim

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. ben ve eşim sitenin takipçisiyiz ve birlikte diyet yapıyoruz. ben onun adına bu gruba girebilir miyim ?? kendim için de 80+ ya giricem de :))

hg cnm
amanın namahrem var derli toplu oturun hanımlarrr kaydirigubbakcemile3
yani varyaa bişi dicemm
toplum içinde rencide etmek istemiyorumm
lütfen yakın zamanda msn den seni rencide etmek istiyorummsırnaşık şey

Aaaaaa bide kutu kola bitirdim söylemeyi unuttum, bide 3 tane kek yedim unutmuşum -tatlicadiarzu-

abowww abowwwwww
dicek bişi bulamıyorumm

kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?

ben ilk hafta yapmıştım yürümüştüm nivea bady yapmıştım
bir de son iki haftadır 15 dakka 30 arası yürüyorum
pek istekli deyilim bu konuda
merakediyolar tabi...en çok citol üzülecek gelmedi bu gece...kaçırdı muhabbeti..kaydirigubbakcemile3
ya valla kaçırmışım anam erkenden yatar oldum ben bende anlamıyorum
ama güzel sohbet olmuş sabah sabah bende iyi güldüm sayanizdeee

valla kız abudik gubidik bişiler gördüm rüyamda ama sen deyildin heralde
allah allaa bak şaşırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…