Zayıfla tabi kız benide zayıflat nolurrrr engel olun yememe kaydirigubbakcemile3 Benimde tek ümidim denizde yüzüp, bol su içmek anca o zaman zayıflarım gibime geliyor. Hedef 65 di benim küçülttüm hedefü 70 e çektim senin boy kaç?
kız sende az deli diilmişsin:)))))))))bizimki böyle durumlarda annemi arıyor.kaydirigubbakcemile3 başa çıkamıyor kaydirigubbakcemile3 manyak bikere annemi aradı gecenin bi vakti bir civarı kadının sesi kısıldı birden bire korkudan:bbo: ama tabi sonra hallettim bende onu
kız sende az deli diilmişsin:)))))))))
he yaaa sen bu akşam güpletmeyide aşmışsın noluyoruz şımardın hee bu hafta birinci oldun diyeklava:
Üç manyak ne güzel sohbet ettik gece gece demi kaydirigubbakcemile3 Sohbeti ben başlattım ben bitireyim bari hadi bakem deliler yatalım 2 olmuş saat hatta 1 saat ileri 3 olmuş, daha oy kullanacaz demi kaydirigubbakcemile3
hakkatten..hadi bende gideyim bari...tursarim delüüüüüüm çok öptüm...ii geceler...
canım yaa geçmiş olsun ayzamadım daha önce inşallah iyi huylu çıkar kistler bi problem çıkmaz ualarımız seninle. aklına kötü gelmesin sakın iyi düşün iyi olsun dua et bolbol kendinede şimdi duan daha çok kabul olur. sıkıntıda olan sensin çünkü kendin için daha iyi dua edersin :Saruboceq:
blacksiya geçmiş olsun canım
Teşekkür ederizz :)) gerçi erkeklerle bayanların metabolizması hızı farklı oluyor illa ki ama maksat motivasyon değil mi :)) hem belki sizlerin de eşleri katılır zamanla :)
Biz 20 gün önce kadar diyet ve yürüyüşe başlamıştık eşim 5 kilodan fazla ben 2,5 kilo vermiştim iki haftada ama geçen hafta ailemin yanına g,d,nce olduğu gibi geri aldıkama moral bozmak yok yarından itibaren diyete ve yürüyüşe kaldığımız yerden devam edicaz inşallah.
Hepimize Allah kolaylık versin :)
Sabah gelip topiği açanlara mektup yazayım bide.
İxsirim,çitolüm,seçilim, günaydın size. Siz bu satırları okurken ben ...çımı devirmiş uyuyor olacağım. Muhabbeti kaçırdınız ve ayvayı yediniz. Saçınızı başınızı yolmazmıyım ben sizin hee deyin bakem. kaydirigubbakcemile Şu anda rüyanızda beni görüyosunuzdur inşallah, karabasan olup gircem rüyanıza ve size diyet bozdurucam. kötükedihüso:jeyyar: Sizde bana notunuzu yazın kalkınca okurum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evelenende pişman evlenmeyende..içinden çıkılmaz bi döngü:)))))))))
he yaaa sen bu akşam güpletmeyide aşmışsın noluyoruz şımardın hee bu hafta birinci oldun diyeklava:
Sorma ya şöhret başımı döndürdü yarın caza vericem kendime söz. Hadi öptüm ikinizide iyi geceler rüyanızda beni görün muccckkkkk :1hug:
Sabahçılar yazık size okurken başınız dönerse ayran için kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. ben ve eşim sitenin takipçisiyiz ve birlikte diyet yapıyoruz. ben onun adına bu gruba girebilir miyim ?? kendim için de 80+ ya giricem de :))
yani varyaa bişi dicemmYa valla size sinirimden kızıma hazırladığım ama uyuyup kaldığı için yemediği koca kase kelogsunu yedim yaaa -tatlicadiarzu- Pişmanmıyım hayır battı balık yan gider cokacimcoook Çabuk zaptetsin biri beni sizi bile yerim haaa.... Ahanda şiştim camış gibi abbooovvvv......-tatlicadiarzu-
Aaaaaa bide kutu kola bitirdim söylemeyi unuttum, bide 3 tane kek yedim unutmuşum -tatlicadiarzu-
kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?
ya valla kaçırmışım anam erkenden yatar oldum ben bende anlamıyorummerakediyolar tabi...en çok citol üzülecek gelmedi bu gece...kaçırdı muhabbeti..kaydirigubbakcemile3
valla kız abudik gubidik bişiler gördüm rüyamda ama sen deyildin heraldeSabah gelip topiği açanlara mektup yazayım bide.
ıxsirim,çitolüm,seçilim, günaydın size. Siz bu satırları okurken ben ...çımı devirmiş uyuyor olacağım. Muhabbeti kaçırdınız ve ayvayı yediniz. Saçınızı başınızı yolmazmıyım ben sizin hee deyin bakem. kaydirigubbakcemile Şu anda rüyanızda beni görüyosunuzdur inşallah, karabasan olup gircem rüyanıza ve size diyet bozdurucam. kötükedihüso:jeyyar: Sizde bana notunuzu yazın kalkınca okurum kaydirigubbakcemile3