Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben..--.emre delirticen beni ..

eşim--********************
*****************ayrıldı..:roflol:

yaw bunlar hep aynı
rabbim yaratırken erkek milletinii
zannedersem araya karbon kagıdı koymuşşş
ama büyük bi ihtimalle fırlatmazdım bişi ona kızz deli zaten benim heriff abowww

adam utanmasa annesinin evine gitcek...bi keresinde de gene bi cinnet anında topladım eşyamı gidicem taksiyi çağırdım..adam bana geç oldu yarın gidersin dedi ya...gel de delirme bu adamla:roflol:

yıkıldım valla gülmektenn kızz kızmadaa rahatmış odaa

Sizin gibi yeni evliyiz 2-3 yıllık kızımda 1-2 yaşında bende 21 falan bir gece kavga ettik babamlar yanımızda kalıyodu kızıma bakmak için, gittim babama ben boşanıcam diye babam kahroldu olurdu olmazdı beni yatıştırdı. Her kavgada gidiyodum babama ben boşancam diyodum, hep de gece kavga ediyoduk gündüz çalıuşıyoz ya. Yine bir gece kavga, hemen babama gittim öbür odaya boşanacağım diye, babamda ne dedi biliyonmu tamam kızım şimdi git sabah boşanırsın kaydirigubbakcemile3 Sabaha sinirmi kalıyo geçiyodu tabi, adamcağızda alıştı kavglarımıza öyle deyip atıyodu başından beni sabahta gülmekten ölürdü kaydirigubbakcemile3

bizimki böyle durumlarda annemi arıyor.kaydirigubbakcemile3 başa çıkamıyor kaydirigubbakcemile3 manyak bikere annemi aradı gecenin bi vakti bir civarı kadının sesi kısıldı birden bire korkudan:bbo: ama tabi sonra hallettim bende onu

bende bi kavgamı anlatım bari

şimdi bizde bir kavga ettik somayın ben topladım pılıyı pırtıyı
dedim ben gidiyorum
eşimde güle güle dedi( o dönem baya bi geççimsizligimiz vardı)
dedi bende yoruldum az mola verelim
bu bıraktı terminale beni
sonra dedi haşlıgın varmı
bende dedim nerden olsun çalışıp kazanıyomuyum kaydirigubbakcemile3
nese yaklaşık bir buçuk sene öncesi çıkardı 300 tl verdi:KK70:
sonra bindi arabaya bizi orda bıraktı gittiiiii

eyvah dedim beim bi tarf tutuştu adam gittii
zannediyorum bırakamaz bizii
baktım otbüs geliyo dedim buraya kadarr
:a015:

ama bi baktım koskoca otobüsün arkasında bizim araba kugu gibii süzülerek geri geliyoo

allahh ama tabi ben hiç bozuntuya vermiyorum diyorumki bişimi unuttun
sanki giden o
soruya bakk:KK70:
nese herif baktı gözlerime dediki bak pişman oluruz gitmee
ben nededim :
( bu ara yazarken de nasıl gülüyorum)
tmm ama az önce verdigin parayı geri alamassın benden Şeniz
aahh ahh sonra bizi adanaya kebab ymeye ve alışverişe götürmüştüü
yeniden balayı hesabıı

dedim ben gidiyorum

ama bi baktım koskoca otobüsün arkasında bizim araba kugu gibii süzülerek geri geliyoo

sanki giden o
ben nededim :
yeniden balayı hesabıı

vermediğine sevindim parayı süpersiniz yaaaaa

adana da kebaplarıda yedin ohhh valla iiymiş:):):)

94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdi:KK43: nasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......

ayy eşinin bu tarz yaklaşımı baya üzüyor olmalı seni
ama onun için deyil kendin için zayıflamalısın
geçen hastanede bir bayan annesini getirmiş doktora ve dediki
ya annemin bunu bana yapmaya ne hakkı var 90 kilo ve ben onu yerinden kaldırıp indiremiyorum bel fıtıgı oldum tedavi görüyorum hiç ewlenmedim onun yüzünden demişti
ve hiç aklımdan çıkmıyo
düşünsene o kadınıd hm kızı tarafından horlanmak
ama kızıda haklı belki 20 kilo daha hafif olsaydı daha saglıklı olacaktı o da
ne bilieyim işte
düşmez kalkmaz bir allah
başımıza bişi gelse kimse bakamzda bizlere vallaa-tatlicadiarzu-

94 kilo ile bende varım burda ne yapacaz şimdi:KK43: nasıl gidecek bu kilolar bu arada 23 yaşındayım çokda gencim ama hiç göstermiyorum nedense... neden olacak bu kilolar yüzünden annemle yan yana kardeş gibi kalıyoz valla eşimlede öle kafamın etini yiyor akşama kadar zayıfla diye ne yapacaksa zayıflatıp anlayamıyorum koluna takıp gezdirecek heralde. neyse bende hergün başlayıp bırakıyorum
ama hergün 2 kupa yeşil çayımı içiyorum. içiyorum ama içtiğim günden belli 2 kilo daha almışm bu nasıl oluyor tarihi bişey buldum heralde hehehehehe:) yeşil çay şişmanlatıyormuş ben buldum bilim adamımı olsam neeee............ neyse arkadaşlar benimde zayıflma konusunda yardımcı olursanız hep beraber varım bende şimdiye kadar bişey yemedim çok acıktım bir tost yaptırayım bari olurmu hıhhhhhh çokmu söylesenize yaaaaaaaa ..... niye sesiniz gelmiyorrrr ağlarım bak zaten şişkoyummmmmmmmmmmmmm öööööööööööö.......

Hoşgeldin kız a.s. bak hemen gir muhabbete kaynaş kilo vermede yağ yakımında beya bi etlisi oluyo kaydirigubbakcemile3
Bide biz şişko değiliz :mymeka: balık etliyiz acuk -tatlicadiarzu-

Yılgınlık yok bıkkınlık yok tam gaz motivasyona devam delikafadulden

gece topiği ayağa kaldıran manyahlar kaydirigubbakcemile yazarken düşünmedinizmi lem bu kızlar bu sayfaları nasıl okuyucak diye okumasak çatlarız okumamız lazım :roflol:

Şaşı oldum okuyucam diye he sırnaşık şey

Ben şimdi gidiyom oyumu kullanıp görevimi yerine getircem.sositososito

Citol yeme o künefeyi zaten dürüm yiycen benimde canım istiyo zaten nefsimle mücedele ediyom :1ninca:

canım hoşgeldin yok öyle şişkoyum zayıflıyınca eşimbeni tatıp koluna gezcek. sen burdan zayıflamadan zaten burdan gidemezsin.kaydirigubbakcemile bu arada sen yaza zayıfladınmıydı sen kocan istesede sen takmıcan onu koluna biraz burnu sürtsün. kaydirigubbakcemile5 bu arada boşver onun ne dediğini sen kendin için başlıcaksın bu diyete o stedi bu istedi diye değil sen istiyorun dye olmalı a.s kafana iyice koy kilo vericem fıstık gibi olcam diye kocanın dediklerinide aklından çıkar :sm_cool: bu konuda onunla yorum yapma o kendi görsün söylesin sende pas verme :sm_cool:hiçbişey olmamış gibi davran :nazar: hem ne nasıl bir baskı yaptığını anlamış olur üzülür sonrada kötükedihüso

Hoşgeldin kız a.s. bak hemen gir muhabbete kaynaş kilo vermede yağ yakımında beya bi etlisi oluyo kaydirigubbakcemile3
Bide biz şişko değiliz :mymeka: balık etliyiz acuk -tatlicadiarzu-

Yılgınlık yok bıkkınlık yok tam gaz motivasyona devam delikafadulden

gece topiği ayağa kaldıran manyahlar kaydirigubbakcemile yazarken düşünmedinizmi lem bu kızlar bu sayfaları nasıl okuyucak diye okumasak çatlarız okumamız lazım :roflol:

Şaşı oldum okuyucam diye he sırnaşık şey

Ben şimdi gidiyom oyumu kullanıp görevimi yerine getircem.sositososito

Citol yeme o künefeyi zaten dürüm yiycen benimde canım istiyo zaten nefsimle mücedele ediyom :1ninca:

oo bonusun hoşgeldin yavrum nasılsın bugün başın döndümü okurken yazıları kaydirigubbakcemile3 valla dün topiği patlattık. ama varya sizlerin herbirinizin yeri ayrı herbiriniz ayrı güzzellik katıyorsunuz valla kankam oldunuz bea :asigim:

dedim ben gidiyorum

sanki giden o
ben nededim :
yeniden balayı hesabıı

citolcum canım çok güldürdün beni yaw kaydirigubbakcemile3 biz buna kendi aramızda kısa günün kaarı diyoruz canım :roflol: iyi anıymış yaf. ne diyim süpersinn:lepi:

ayy eşinin bu tarz yaklaşımı baya üzüyor olmalı seni
ama onun için deyil kendin için zayıflamalısın
geçen hastanede bir bayan annesini getirmiş doktora ve dediki
ya annemin bunu bana yapmaya ne hakkı var 90 kilo ve ben onu yerinden kaldırıp indiremiyorum bel fıtıgı oldum tedavi görüyorum hiç ewlenmedim onun yüzünden demişti
ve hiç aklımdan çıkmıyo
düşünsene o kadınıd hm kızı tarafından horlanmak
ama kızıda haklı belki 20 kilo daha hafif olsaydı daha saglıklı olacaktı o da
ne bilieyim işte
düşmez kalkmaz bir allah
başımıza bişi gelse kimse bakamzda bizlere vallaa-tatlicadiarzu-

ya canım benim işte bu yüzden bende tedbili olmak istiyorum. a.s malesef ilerimiz nasıl olcak belli değil Allah kimsenin eline düşümesin bizi kendi evladımızın bile. ama yüksünmeden acaba kilolarım benden utanıyormu diye düşünmek istemiyorum:dilcikar: inşallah busefer olucak bu iş :sm_cool:

ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:

Naber millet yuh size be bıraktığımız yerden anca 4-5 sayfa ilerlemişiniz hiç zorlanmadım okurken kaydirigubbakcemile3 Seçilim kaçırdın sobeti gece valla, naparsın? Çitol amma güldüm yazdığın anına kaydirigubbakcemile3 Ya hepimiz bir çocukluk döneminden geçiyoz işte evlilikte. Yaş olgunlaştıkça kavgaların bile şekli değişiyo demi? kaydirigubbakcemile3

ya bu arada ben bugün tartıldın dün tartıldığımda 91.300 dü bugün 700 olmuş ya bu regl yüzünden mi yaf oluyor böyle acaba:1shok:

Kızım şimdi sen dijital tartının hevesine durup durup tartılıyon galiba kaydirigubbakcemile3 yapma öyle moralin bozulur haftada 1 çık cumaları o kadar. Bende regl olmadım hala ya 3 gün oldu offffffffffffffffff......

Kızım şimdi sen dijital tartının hevesine durup durup tartılıyon galiba kaydirigubbakcemile3 yapma öyle moralin bozulur haftada 1 çık cumaları o kadar. Bende regl olmadım hala ya 3 gün oldu offffffffffffffffff......

doğru söylüyosun canım ama dayanamıyom -tatlicadiarzu- ben eskisindede hergün tartılırdımkaydirigubbakcemile2

ya bu arada busecim ben doğumdan sonra düzensizleştim iyice bu ay diyet yapıyom diye daha beter oolucam diyordum ama herhalde bu bal su ve elma sirkesi karışımı düzenledi.doğumdan beridir beş güne kadar leke görüyordum sonra açılıyordu ama bu ay ilk günden başladı gayet düzgün bir şekilde şaşırdım gerçekten tek fark elma sirkeli ballı su ben ona bağlıyorum zaten kiloda verdirdi.delikafadulden

Bastım mühürü geldim şakkıdı kahvaltıyı çok erken yapmıştım sonra bişey yemedim şimdi yarım ananas yedim cokacimcoook kayınvaldemler kıymalı börek yapıyolarmış ben yemem diyetteyim dedim aman boşver dediler :1shok: bunlar bana düşanmı yav dün akşamda un helvası yaptık :mymeka:

Bende gittim markete bi sürü yeşillik aldım hafta içi rahat rahat otlamak için kaydirigubbakcemile3

Eminim şu an künefe güpletiyon citol kaydirigubbakcemile

Allahım sen şu kızların hepsinim midesine sahip çık iştahlarını kes :Saruboceq:

cancazım ben 10 şubattan beri hiç yemiyorum ne künefe ne drüm
öncesinde valla her pazar bizim künefe ve dürüm günümüzde
öyleki bazı akşamlar bile yemegimiz o şekildi
ve ben diyete girdigimden beri yemiyorum
valla insan bazen böyle yaparakta motive oluyo
şu an çok mutluyum inşallah tam gaz devammm

citolcum canım çok güldürdün beni yaw kaydirigubbakcemile3 biz buna kendi aramızda kısa günün kaarı diyoruz canım :roflol: iyi anıymış yaf. ne diyim süpersinn:lepi:
he valla bende severim avanta işlerikaydirigubbakcemile3

ya kızım hasta etme beni
her gün tartılmayı yasaklıyorum bak
duyarsamm yazmam bid aha sanaaa tmm mıı cumadan cumaya tartılcazz
Eminim şu an künefe güpletiyon citol kaydirigubbakcemile

Allahım sen şu kızların hepsinim midesine sahip çık iştahlarını kes :Saruboceq:

he cnm ya ama yarım porsiyondan az fazla yedim valla bir dürüm yedim ama ikinciyede yer vardı midemde üçüncüyede kaydirigubbakcemile3 ama şu an şiştim çay demledim iççem .. az da çips ve çikolata yedim
artık 2 hafta kaçamak felan yok

Bastım mühürü geldim şakkıdı kahvaltıyı çok erken yapmıştım sonra bişey yemedim şimdi yarım ananas yedim cokacimcoook kayınvaldemler kıymalı börek yapıyolarmış ben yemem diyetteyim dedim aman boşver dediler :1shok: bunlar bana düşanmı yav dün akşamda un helvası yaptık :mymeka:

Bende gittim markete bi sürü yeşillik aldım hafta içi rahat rahat otlamak için kaydirigubbakcemile3

Aynen benim arkadaşlarda öyle ben diyete başaldığımdan beri yaş pasta börek çörek yapmalar hiç sorma .Ama onlara bir şart sundum sizlere gelirim ama bana salata çeşitleri yapın diye.Bakalım bide böyle deniycem.

Ya bu arada çitol hakkaten dürmüde künefeyide yiycen mi:1shok:
Yeme gııııııııyasakkelime

ooooo yemişsin bile o zaman afiyet olsun canım
mutlu olmanda önemli deeeemiiiii:dance:

cancazım ben 10 şubattan beri hiç yemiyorum ne künefe ne drüm
öncesinde valla her pazar bizim künefe ve dürüm günümüzde
öyleki bazı akşamlar bile yemegimiz o şekildi
ve ben diyete girdigimden beri yemiyorum
valla insan bazen böyle yaparakta motive oluyo
şu an çok mutluyum inşallah tam gaz devammm

he valla bende severim avanta işlerikaydirigubbakcemile3

ya kızım hasta etme beni
her gün tartılmayı yasaklıyorum bak
duyarsamm yazmam bid aha sanaaa tmm mıı cumadan cumaya tartılcazz

he cnm ya ama yarım porsiyondan az fazla yedim valla bir dürüm yedim ama ikinciyede yer vardı midemde üçüncüyede kaydirigubbakcemile3 ama şu an şiştim çay demledim iççem .. az da çips ve çikolata yedim
artık 2 hafta kaçamak felan yok

ya doğru söylüyon citol falla doğru söylüyon tmm bidaha tartılmıcam yazmayın bana kaydirigubbakcemile

X