Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok kötüyüm yaaaa kendmden nefret ediyorummmmmm

Yoldaşım,gardaşım sıkma heç o tatlı canını bende sendenim yani makarna zedelerden. Akşam 2 tabak ketçaplı,mayonezli spagetti bitirdim sonrası zafiyet geçirdim.Hafta sonu oldummu sapıtıyom bende böyle nolacak halimiz yawww...:1no2:

süper gidiyon valla bravoooo

Selam millet naparsınız bakıyom kalabalığız valla ben yatacam birazdan dünün uykusuzluğu var üstümde gözlerim yanıyoooooooooooooooo:ecrin_bebek:

İyi geceler kızlar karnım çok şiş benimde hafta sonu mağduruyum bugün noldu bu milllete anlamadım kıtlıktan çıkmışlar sanki kıymalı börek yetmedi bide çiğköfte yapmışlar bide bizküvi pastası bide bana gel demezlermi :1shok:

Ay yemicem diye içimden geçirerek indim ama kötü hissetim kendimi ve yedim davul gibiyim şu an kafamçokkarıştı

ixir lem sonra okursun gel buraya kaydirigubbakcemile şu lavmanı nasıl yapıcaz bi konuşak

Yok anam yok bugün hepimiz sapıtmışız geçmişler ola yarını kurtarmaya bakalım kızlar.

ıxsirim canım benim yenimi okuyon topiği daha yolacam saçının kaydirigubbakcemile

Anam anam Antalyayıda chp aldı nasıl korna çalıp geziyolar kafam şişti yawwww

Korna bitti şarkıya başladı millet yawww yar saçların lüle lüle akp sana güle güle diye bağırıyo millet gecenin 1'inde ne seçimmiş beee breh breh breh -tatlicadiarzu-

Eşim daha yeni geldi sayımdan he buda erken gelmiş hali çıkarım birazdan çıkmasaydım sana bi bulaşmayı planlıyodum buse naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…