Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülelim accık kızlarrrrrr
1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi:
2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.
3-mutluyuza.s.a.s.
ablacımmmmm..çok özür diliyorum senden...eşimle çok acayip bi kavgaya giriştik...tlf da başladı eve kadar devam etti.....kafam çok karışıktı....nolur kusura bakma...ay düşünün dayanamadım adamın kafasına kültablasını fırlattım...neyse isabet etmedi Allah tan....
koca bi tabak makarna yedim ve hiç durmadan da yemeye devam etmek istiyorum ((((((((((((((((((((((((((
koca bi tabak makarna yedim ve hiç durmadan da yemeye devam etmek istiyorum ((((((((((((((((((((((((((
dün neler yedim yazayim dün gece yorgunlukdan yazamadim sabah1dilim ekmek kepekli tabi2domates azcik peynir 1kahve ,1tabak taze fasülye ölen,aksam:1tabak kisir ,azcik börek,1ufak dilim kekyedim dayanamadim yedim ama ondan sebeb bu gün kendime ceza verdim bu günde davetliydim hic güpletmedim delikafadulden sabahda ekmek yemedimmmmmmm durun bu günüde yazayim kizlar sabah 1tabak taze fasülye,ölen 1tabak fasülye,aksam:1tabak mantarli kavurma,1tabakda salata pasta vardi yemedim yaaaaaaaaaaaa cokda guzel gözüküyordudelikafadulden süperim deilmiiiiiiiiiii:lepi:
süppersin canım yaf ben hiçbirini yemeyebilirdim ama pastaya asla dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
süppersin canım yaf ben hiçbirini yemeyebilirdim ama pastaya asla dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-
kim var kim yok :)