Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım doğum kontrol hapına başladım aman kilo aldırmasında ben zayıflarım ondan korkuyporum ben kaydirigubbakcemile

bünye alışana kadar biraz zorlancan heralde
benimde acayip yumurtalıklarım ağrıyo ölüyomadet biteli 15 gün oldu onla bi ilgisi varmıki

DOHTOR BEY

Verdigin perhize budur gayratim,
Bundan baska uyamayong dohtor bey,
Üç sepet yimirta sabah kahvaltim,
Teker teker sayamayong dohtor bey!

Iki legen pilav bir yayig ayran,
Ister yagli olsun ister yavan,
Yanina keseyong bes kilo sovan,
Yeyong yeyong doyamayong dohtor bey!

Üç tencere bamya yirim bisince,
Yirmi tas su içip biraz kosunca,
Her yani sökülür garnim sisince,
Saglam göynek geyemeyong dohtor bey!

Sinciye acimdan çogtan ölürdüm,
Sagolsun gomsular ediyo yardim,
Bi guzudan fazla yimem söz virdim,
Ayip olur cayamayong dohtor bey!

Bazi az geliyo bes kasa hurma,
Yedi lahanadan yapiyoz sarma,
Onuda mi yeding deye hiç sorma,
Utaneyong deyemeyong dohtor bey!

Günde iki çuval unum gideyo,
Avradim her sabah ekmek edeyo,
Bir gazan fasille gönül ye deyo,
Artirmaya giyamayong dohtor bey!

Senede girk dönüm bostan ekering,
Benden baska kimse yimesing dirim,
Gavini, garpizi gabigli yirim,
Acelemdeng soyameyong dohtor bey!

Bilmem gara Memmed nereye gider,
Buyumus gismatim, buyumus gader,
Bi günde yedigim iste bu gadar,
Daha fazla yeyemeyong dohtor bey!

gülelim accık kızlarrrrrr

ay ben bu şiiiri biliyom bedirhan gökçe okumuştu:roflol: ay o zamana gülmüştüm.bu arada yumurtalıkların üşüttüğün için ağrıyordur çünkü benim her baharda dengesiz havalar yüzünden sıkıntısını yaşadığım bişey bu arada benimde ağrıyor. afedersin tuvalete gittiğimde yanma bile yapıyor malesef :1no2: bu arada biri eşimde sizile zayıflayabilirmi demişti dimi abowwwww yazılara bak :roflol:zaten iki okur çıkar gider bu ne yaaa karı muhabbeti diye :roflol:kaşım gözüm döndü ben adamım lan diye kaçar burdan :roflol:

tablo4.jpg

1-askito ve BUSE26:hooray::hooray::lepi::nazar::nazar:

2-xhüzünx:lepi::lepi:a.s.a.s.:nazar::nazar:

3-mutluyuza.s.a.s.:nazar::nazar:

ablacımmmmm..çok özür diliyorum senden...eşimle çok acayip bi kavgaya giriştik...tlf da başladı eve kadar devam etti.....kafam çok karışıktı....nolur kusura bakma...ay düşünün dayanamadım adamın kafasına kültablasını fırlattım...neyse isabet etmedi Allah tan....

insallah benden sebeb deildir kavganiz yoksa cok üzülürüm ben regl dönemindeyim ya ondan alinganim azcik ama önemli deildi ama iste insan hali kiriliyor insan istemeden delikafadulden unutum bile ben canim mucukkkkkkkkk kocamankaydirigubbakcemile5

dün neler yedim yazayim dün gece yorgunlukdan yazamadim sabah1dilim ekmek kepekli tabi2domates azcik peynir 1kahve ,1tabak taze fasülye ölen,aksam:1tabak kisir ,azcik börek,1ufak dilim kekyedim dayanamadim yedim ama ondan sebeb bu gün kendime ceza verdim bu günde davetliydim hic güpletmedim delikafadulden sabahda ekmek yemedimmmmmmm durun bu günüde yazayim kizlar sabah 1tabak taze fasülye,ölen 1tabak fasülye,aksam:1tabak mantarli kavurma,1tabakda salata pasta vardi yemedim yaaaaaaaaaaaa cokda guzel gözüküyordudelikafadulden süperim deilmiiiiiiiiiii:lepi:

koca bi tabak makarna yedim ve hiç durmadan da yemeye devam etmek istiyorum :KK43:((((((((((((((((((((((((((

koca bi tabak makarna yedim ve hiç durmadan da yemeye devam etmek istiyorum :KK43:((((((((((((((((((((((((((

kalk ve o ortamı terk et canım aynı zamanda ekşi bir elma ye ve sonra dişlerini fırçala bak etkisin, göreceksin kaydirigubbakcemile5

dün neler yedim yazayim dün gece yorgunlukdan yazamadim sabah1dilim ekmek kepekli tabi2domates azcik peynir 1kahve ,1tabak taze fasülye ölen,aksam:1tabak kisir ,azcik börek,1ufak dilim kekyedim dayanamadim yedim ama ondan sebeb bu gün kendime ceza verdim bu günde davetliydim hic güpletmedim delikafadulden sabahda ekmek yemedimmmmmmm durun bu günüde yazayim kizlar sabah 1tabak taze fasülye,ölen 1tabak fasülye,aksam:1tabak mantarli kavurma,1tabakda salata pasta vardi yemedim yaaaaaaaaaaaa cokda guzel gözüküyordudelikafadulden süperim deilmiiiiiiiiiii:lepi:

süppersin canım yaf ben hiçbirini yemeyebilirdim ama pastaya asla dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

zaten pasta fırsatı buldummuda kaçırmayı hiççççç düşünmüyom valla çünkü ben dengelemeye alıştım sositososito kendimmi çatlatayım ayollllll:roflol:

süppersin canım yaf ben hiçbirini yemeyebilirdim ama pastaya asla dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

pastaya deilde kisira dayanamiyommmmmmm dün kac cesit vardi 2yas pasta ,1kek ,tuzlu kek ,kisir ,börek, ismik tatlisi ,daha vardi ama ben ucuz attlattim delikafaduldendelikafadulden

kıslar ben bugün yediklerimi yasiyim sabah bi domates 2 dilim kepek ekmeği 3 adet yeşil 3 adet siyah zeytin ve 3 catal peynir artı bide 2 bardak tek şekerli cay
zaten sabah kahvaltı gec oldu öglen yemeği gibi oldu akşam yemeğindede bi tabak pilav üstüne bi kepce nohut yemeği ekmek yemedim
az öncede haşlanmış brokaliye iki kaşık yoğurt koydum yedim sanırım bunu yememem lasımdı ama yedim napim pufffff :S

X