Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kendime hakim olmayı ögrenmeliyimm bir havul birde elma yedim geçti krize girmiştim vallaa

off eşimde beni baştan çıkarmaya çalıştı hadi gidelim ya kokoreç yiyelim yada lahmacun yemeye gidelim dedi ama ben azmettim hayr dedim ona bişeyler hazırladım ondadaa yemedimm başarıyorummmmmhihoyyyt

canım çok özüe dilerim yemek falan derken giremedim buraya .haftasonum biraz koşuşturmacayla geçer özür diliyorum.ilk önce yapıcaksın bunu.hatta cuma günü birinci olucaksın kendine sürekli bunu söyle.benimde böyle bi sorunum vardı.eğer kendine hakim olamıyorsan sana yardımcı olacak bişey önermek istiyorum.ilaç vs. diil.etkisi kanıtlanmış ve özellikle benim 5 kilo vermeme çok etkisi olan bişi.şimdi google gir ve nilgün hipnomeditasyon cd leri yazıp arattır.sağlıklı zayıflama diye bi cd si var.ben çok faydasını gördüm.ayrıca motivasyon cd sini de aldım ve canım bişeyler yemek istediğinde dinliyorum.sende bu konuyu bir araştır derim.cd de kendine hakim olmak için ne yapman gerektiğini anlatıyor sana...ben çok aburcubur yiyen bir insandım .ev aburcubur dolu ama ancak haftada 1 defa yiyorum .bazen 2 haftada bir aklıma geliyo.biz zayıflıycaz..çok güzel olucaz.giydiğimiz yakışıcak.

hadi citolüm göreyim seni...bu cuma ilk 3 e gireceksin ok

kızlar bende giremedim bugün gündüz yemeğe misafirlerim vardı onlar gitti akşamda çaya misafirlerim vardı ıslak kek yaptım küçücük 1 dilim ondan yedim çay birazda leblebi bu kadarkaydirigubbakcemile2

kızlar bende giremedim bugün gündüz yemeğe misafirlerim vardı onlar gitti akşamda çaya misafirlerim vardı ıslak kek yaptım küçücük 1 dilim ondan yedim çay birazda leblebi bu kadarkaydirigubbakcemile2

ii yapmışsın bacım afiyet olsuncokacimcoook

slm arkadaşlar bi tesadüfle bu topige yaklaşık 3 saat önce girdim.ve baştan sona bütün yazılanları okudum haliyle saat iki bucuk.ve karar verdim bende başlıyorum.kurtulacam bu kilolardan.sölemesi ayıp bende agır toplardanım hele bi can simitim var en derin sularda batırmaz beni aşagı.kaç kilosun der gibisiniz inanın bende bilmiyorum evde tartı var ama belki 4 aydır korkudan cıkmıyorum.en sevdiim şeyler abur cubur tatlı kısaca kilo aldıran ne varsa onlar.inşallah yarın tartılıp yazarım artık burda bende varım-tatlicadiarzu-:dance:hepimiz başarırız umarım.azmin elinden bişe kurtulamaz.:1hug:

hosgeldin aramiza ixsir cim iyi yaptin geldin yerimseniben en son kac kiloydun?

ixsir cim hoşgeldin aramıza canım.ne iyi ettin

hoşgeldin ixsir bu ağır topların arasına işallah hep birlikte zayıflarız:hooray:

öncelikle günaydınlar herkeseee

ixsir hg din sende aramıza biliyosun yarışımız var tartıl sende hemen listeye alalımm kendimde seni görür gibiyim bende 5-6 gün önce aynen senin gibiyken bu raya rastladım ve azmettim kararlıyımm tadı harika kendi ufak ama bize kat kat yag aldıran her şeyden uzak durmaya çalışıyorum, uzak duramıyosam bile azaltıyorum bir oturuşta bir ekmek yiyen benn şimdi 2 dilim kepekl ekmegi ile kalkıyorum sofradan bu çok güzel
hele dün akşamkii açlık krizimi atlattıysam bundan sonra ölmem ben daa hihoyyyt
kahvaltımı iki dilim kepek ekmegi
peynir , biraz sucuklu yumurta ( ne kadar çok sucuklu yumurta yiyoruzyaa yazınca fark ediyorumm)
iki bardak çay ( toplam tek şeker)

kızlar ben her yedigimi buraya yazıyorumya rahatsız olmuyosunuz dimi ya :uhm:

öncelikle ixir hoşgeldin aramıza.. umarım sende bir anönce motive olup aramıza katılırsın

citolcum.. sen ne yersen buraya yaz hayatım. bende yazıyorum elimden geldiğince.. ama hafta sonları takılamıyorum fazla..

bu arada sabaph tostumu yedim çayımı içtim.. hafta sonu evde olduğumuz için biraz kaçırma oldu ama normale göre çok az..

gerçekten kendimi iyi hissediyorum sabah 1 saat yürüyüşümü de yaptım.. ohh mis gibi

arkadaşlar yeni kalktım.tüm gece rüyamda bu ejim konusuyla ugraştım hala kararlıyım.hemen tartıldım 94 kiloyum.benimoglum tedaviyle 10 yıl sora oldu .şu an 3 yaşında.hep kilolu biriydim ama dizginliyodum .hamile kaldımda 75 dim.20 kilo aldım.4 kilo filan bebek dogururum sanıyodum.doğa doğa 1kilo 800 gr cocugum oldu.düşünün losa yatanda dev gibi bir anne kedi enigi gibi ufacık bi bebek:icecream:yediklerim yararsız olunca sadece beni beslemiş.bu arada pko hastasıyım ve güç kilo veriyorum.yani tedaviler filan derken aldım.uzatmıyım.demekki hiç vermemişim.hiç bir şey olmuyo üstüme:çok üzgünüm:

bu arada henüz bişey yemedim.eşim nöbetten gelcek onu bekliyorum.şu unaların ligt ekmeginden alıcam 2 dilim yiyecem.şu ana kadar bir çikilota ve dün yaptıgım kekten kesin hüpletmiştim şakkıdıama sakız aldım ağzıma.birde kıslar üçü bi arada cay koydum ocağa yazın o cayla rahat rahat toksinleri atıp 6 kilo vermiştim yine aldım .bu sefer almıycam hazirana kadar 80 olucam:Saruboceq::Saruboceq:öptüm hepinizi.paylaşımların tümünü okudugum için tanıyo gibiyim sizi:1hug:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrr şakkıdı

hayretler içindeyimmmmmmmm :1shok:

sevinçtenn uçuyorummm kaydirigubbakcemile3

dogrumu yalanmı nedir ne deyildirr inanın bilmiyorumm

ama tartımın pili bitmiştiii en son geçen çarşamba tartılmıştım 115.3 geliyodum şu an

111.3 kg kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

geliyorum ( tartıya yarın pil alıcam sanırım kendini toplamış pil içinde durdugu yerde) ama yanlışta tartmış olabilirr bilmiyorum nee iki kere çıktım üstüne ikisindede aynıyı gösterdi

ama inanın ben ben deyilimm abur cubur yemiyorum geçen hafta sadece bir tane halley yedim başka tatlı yemedim hiç .. cips hi.ç yemedim bisküvide .. normal ekmek yok hayımta .. yemem gerekeni önüme alıyorum başka bir şeye el atmıyorumm ... ya kızlarr

ben geçtigimiz yaz başında 103 kilo idim altı ayda 115.3 kg çıkmıştım belkide yakın zamanda alınan kilolarr mücadele verildimi çabuk gidiyorrr genede ben yarın yeni pillerimi alıyım ve cuma sabahı tartılayım..

kızlarr neden kilo çizelgesi yapmıyosunuz her seferinde kaç kiloydu diye araştırmak yorucu oluyoo
hadi ama güzellerrr

kızlar tarihe baktım defter tutuyorum da bel ve basen de 5 er santım eksik çıkıyorum göbek kısmı aynı ölçüde duruyo bi gariplik var amaaafisfisfis

kızlar şimdide sürekli giydigim bir etegim var tam üstüme oturuyo bakım dedim bolluk varmı yokk aynı
peki nerden gitti bu kilo ödem mi attım ilk başta yoksa ( o da neyse )kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdide bir ara ögün yaptım
birsalatalık
bir domates
biraz peynir
bir dilim kepek ekmegi(48 kalori)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…