kendime hakim olmayı ögrenmeliyimm bir havul birde elma yedim geçti krize girmiştim vallaa
off eşimde beni baştan çıkarmaya çalıştı hadi gidelim ya kokoreç yiyelim yada lahmacun yemeye gidelim dedi ama ben azmettim hayr dedim ona bişeyler hazırladım ondadaa yemedimm başarıyorummmmmhihoyyyt
kızlar bende giremedim bugün gündüz yemeğe misafirlerim vardı onlar gitti akşamda çaya misafirlerim vardı ıslak kek yaptım küçücük 1 dilim ondan yedim çay birazda leblebi bu kadarkaydirigubbakcemile2
citolcum aman diim kötükedihüso yerken mutlu olcaksin ya sonra pisman olmicakmisin? en iyisi sen simdi cik cama balkona derin bir nefes al yedim doydum de.. faydasi olacaktir
bacım burdasın da niye sesin çıkmıyo
slm arkadaşlar bi tesadüfle bu topige yaklaşık 3 saat önce girdim.ve baştan sona bütün yazılanları okudum haliyle saat iki bucuk.ve karar verdim bende başlıyorum.kurtulacam bu kilolardan.sölemesi ayıp bende agır toplardanım hele bi can simitim var en derin sularda batırmaz beni aşagı.kaç kilosun der gibisiniz inanın bende bilmiyorum evde tartı var ama belki 4 aydır korkudan cıkmıyorum.en sevdiim şeyler abur cubur tatlı kısaca kilo aldıran ne varsa onlar.inşallah yarın tartılıp yazarım artık burda bende varım-tatlicadiarzu-:dance:hepimiz başarırız umarım.azmin elinden bişe kurtulamaz.:1hug:
slm arkadaşlar bi tesadüfle bu topige yaklaşık 3 saat önce girdim.ve baştan sona bütün yazılanları okudum haliyle saat iki bucuk.ve karar verdim bende başlıyorum.kurtulacam bu kilolardan.sölemesi ayıp bende agır toplardanım hele bi can simitim var en derin sularda batırmaz beni aşagı.kaç kilosun der gibisiniz inanın bende bilmiyorum evde tartı var ama belki 4 aydır korkudan cıkmıyorum.en sevdiim şeyler abur cubur tatlı kısaca kilo aldıran ne varsa onlar.inşallah yarın tartılıp yazarım artık burda bende varım-tatlicadiarzu-:dance:hepimiz başarırız umarım.azmin elinden bişe kurtulamaz.:1hug:
ii yapmışsın bacım afiyet olsuncokacimcoook