kız biz seni uyudun diye gözden çıkarmıştık:)))))))))))))))))))
ayyy nası güldümm...adam dünden beri ii gözle bakmıyo zati bana..şimdi tek başıma gülüyürum tam deli dicek:roflol::roflol:Sabah gelip topiği açanlara mektup yazayım bide.
İxsirim,çitolüm,seçilim, günaydın size. Siz bu satırları okurken ben ...çımı devirmiş uyuyor olacağım. Muhabbeti kaçırdınız ve ayvayı yediniz. Saçınızı başınızı yolmazmıyım ben sizin hee deyin bakem. kaydirigubbakcemile Şu anda rüyanızda beni görüyosunuzdur inşallah, karabasan olup gircem rüyanıza ve size diyet bozdurucam. kötükedihüso:jeyyar: Sizde bana notunuzu yazın kalkınca okurum kaydirigubbakcemile3
oooo burda muhabbetin alası var benim kocada yok zaten evdebu muhabbet kaçmazda yaf benim başım ağrıdı yaff :çok üzgünüm:
yok güzelim olamadım daha çıldırıcam artık..........sansürledim ayıp:))))))))
merakediyolar tabi...en çok citol üzülecek gelmedi bu gece...kaçırdı muhabbeti..kaydirigubbakcemile3
oooo burda muhabbetin alası var benim kocada yok zaten evdebu muhabbet kaçmazda yaf benim başım ağrıdı yaff :çok üzgünüm:
ayyy nası güldümm...adam dünden beri ii gözle bakmıyo zati bana..şimdi tek başıma gülüyürum tam deli dicek:roflol::roflol:
biz şimdi buseyle geçiririz ağrını:))))))))
zayıflıcam tabi yaf bonusun cetvelindeki karı varya valla şaşırıp bakacak valla bana :roflol: :roflol:asonrada geçip kolbbastı oynıcam valla zaten yazsonu düğün var ona hazılanmam lazım :jeyyar:Bende çok az işaret geldi gerisi gelmedi ya diyetten herhalde dengem bozuldu be yaw..:ecrin_bebek:
Not yazdım o çatlak kiremitlere pişman olacaklar ve bu sayfaları okurken beyinleri sulanacak kaydirigubbakcemile3
Tursari anlat kız gazla beni yaza zayıflıcazmı he kaydirigubbakcemile3
bakın şimdi size dün gece ki kavgalan ufak bir kuble....aklıma geldikçe gülüyorum....:roflol:
zayıflıcam tabi yaf bonusun cetvelindeki karı varya valla şaşırıp bakacak valla bana :roflol: :roflol:asonrada geçip kolbbastı oynıcam valla zaten yazsonu düğün var ona hazılanmam lazım :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3 manyaksınız kızım siz çoçuklar sizi gülmekten öldüm valla gece gece :roflol:kaydirigubbakcemile3
ben..--.emre delirticen beni ..
eşim--hastaneye yatırayım o zaman seni..kalk hazırlan(burda aklıma direk buse geldi gülmemek için zor tuttum)
ben-- sen yat hastaneye...normal olmayan sensin..
eşim--(buraya dikkat)bak şimdi giderim bi daha yüzümü göremezsin (sanki git dedim)
ben--saçma sapan konuşma ben sana git mi dedim
eşim -- işine gelmedimi saçmalama...
ve 1- 2 laf tan sora kültablası parçalara ayrıldı..:roflol:
adam utanmasa annesinin evine gitcek...bi keresinde de gene bi cinnet anında topladım eşyamı gidicem taksiyi çağırdım..adam bana geç oldu yarın gidersin dedi ya...gel de delirme bu adamla:roflol:
5 yıllık evliyim bu 2 oldu..bi dahakine ne yaparım bilmiyorumya sen kültablsı parçalamıssın ben telefon kırdım kafasında :roflol: yaa üff benimde tersin çok pis yaa hakkatten normalde hiiiçççççç kavga etmem sakinimdir kimse bilmez beni ama benim üzerime çok gelindimi öfff-tatlicadiarzu- birkere kardeşimin ayağına kocamasayı indirdim :bbo: zaten benide eşim ve kardeşimden başkası delirtmeyi başaramadı okkadar sabırlıyım yanii :roflol:
adam utanmasa annesinin evine gitcek...bi keresinde de gene bi cinnet anında topladım eşyamı gidicem taksiyi çağırdım..adam bana geç oldu yarın gidersin dedi ya...gel de delirme bu adamla:roflol:
Sizin gibi yeni evliyiz 2-3 yıllık kızımda 1-2 yaşında bende 21 falan bir gece kavga ettik babamlar yanımızda kalıyodu kızıma bakmak için, gittim babama ben boşanıcam diye babam kahroldu olurdu olmazdı beni yatıştırdı. Her kavgada gidiyodum babama ben boşancam diyodum, hep de gece kavga ediyoduk gündüz çalıuşıyoz ya. Yine bir gece kavga, hemen babama gittim öbür odaya boşanacağım diye, babamda ne dedi biliyonmu tamam kızım şimdi git sabah boşanırsın kaydirigubbakcemile3 Sabaha sinirmi kalıyo geçiyodu tabi, adamcağızda alıştı kavglarımıza öyle deyip atıyodu başından beni sabahta gülmekten ölürdü kaydirigubbakcemile3