Evet kaşınanları dövüyoz şiddete evetçiyiz biz, çünkü evdede şiddeti biz uyguluyoz :roflol: kültablası olur, çorba kasesi olur ama burda sadece oklavamız var kaydirigubbakcemile3
ya bu yeni gelen mesajları niye böle çabuk bakamıyoz illa sayfayı yeniden açmammı lazımm
oluer nası bi tedavi düşünüyosun:))))))))))))))
kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?
ben yatıyom kızlar başım ağrıyo bide kocam uyuyamıyomuş tattı bana bugün neyse iyi geceler kızlar iyi muhabbetler
teşekkürler cimcime benden bu gecelik bu kadar yatıyorum hepinize iyi geceler ve hoşçakalın
burayıda sizide cok sevdim ben :)
kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?
ben hiç yapmıyom veremiyomda doğru dürüs zaten
kız Allah iyi etsin seni emi:roflol::roflol: işe yarıyo valla..çok sık diil ama arada yapmak lazım...sürekli yaparsan etkisi geçer...bu arada harbiden benimde adım tablalı deliye çıkacak:roflol::roflol:
bacım sabahları 45 dk plates yapıyorum...stepperımı yeni aldığım için 350 adım da stepper...30 dk ısındıktan sonra 30 dk spor en idealiymiş...daha fazlasıı sadece kasları yorarmış...
Ehem ehem haftanın 1.si olaraktan bir cevap vereyimmmmm kaydirigubbakcemile3:hooray: Her gün yapamasamda gün aşırı 30 yada 40 yada 50 dk yürüyüş koşu bandında ama çok yüksek tempoda koşar adımla yani o kadar:jeyyar: Benimde var stepperımda ölüm geliyo yapması öyle duruyo süs gibi cimcimem güzel yapıyo onu. Yapabiliyosan yap tabiii ne güzel o zaten basenleri çok güzel eritiyo eskiden yapmıştım.
O ne len 390 dk 6,5 saat yapıyo be öldürcenmi bizi kaydirigubbakcemile3
Valla öyle kız yani pilates dışında her işime yarıyoooo, kızda çıkıp üstüne oynuyo. Sende seninkini sakla da çocuğuna verirsin kaydirigubbakcemile3
Aynen öylee, asirenklerde deliyi görünce kaçtı herhakaydirigubbakcemile3lde
ben yatıyom kızlar başım ağrıyo bide kocam uyuyamıyomuş tattı bana bugün neyse iyi geceler kızlar iyi muhabbetler
teşekkürler cimcime benden bu gecelik bu kadar yatıyorum hepinize iyi geceler ve hoşçakalın
burayıda sizide cok sevdim ben :)
ya yazdım ama göremiyom yaf nölüyör kaydirigubbakcemile3 neyse bi gittim valla topği ayağa kaldırmıssınız yaf bu ne maşşallah ne muhabbet ohhh ben köpüşümü uyuttum geldim ama yazıları okucam diye uykum geldi yaf :roflol: busecim geldin topiğe bomba düştü valla baksana ben nerde kalmışım oku oku bitmeyyo iyi muhabbet koymussunuz hee süper valla :sm_cool:
kız buse sen nere gittin barışmaya mı:)))))))))))))
ben kullanıyom kızlar topu gayette iyi oluyor bende bel fıtığı var ve boynumda hiç dayanıklı değildir topla harika karın egzersizleri oluyor vallla sositososito ben çocuk uyutmanın haricinde kullanıyom yani aslında onunla oynuyor benim köpüşüm koca topa vuruyor sonrada attiii diyor ay deli ediyor beni :roflol::asigim:
ıyi geceler canlar rüyanızda beni görün emi... Hemide zayıf olarak kaydirigubbakcemile3
Sen yine iyisin kızım, sabah topiğe gelenler sapıtacak oku oku bitmez kaydirigubbakcemile3
Yok kız ben dün barştıydım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bugünde tatile girdim zaten kaydirigubbakcemile3 Senden ne haber olmadınmı daha?
merakediyolar tabi...en çok citol üzülecek gelmedi bu gece...kaçırdı muhabbeti..kaydirigubbakcemile3Bak hele yatacam diyenler burda hala gidemiyonuz demiiiii sengözlerimebaksanab