Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kaşınanları dövüyoz şiddete evetçiyiz biz, çünkü evdede şiddeti biz uyguluyoz :roflol: kültablası olur, çorba kasesi olur ama burda sadece oklavamız var kaydirigubbakcemile3

kız Allah iyi etsin seni emi:roflol::roflol: işe yarıyo valla..çok sık diil ama arada yapmak lazım...sürekli yaparsan etkisi geçer...bu arada harbiden benimde adım tablalı deliye çıkacak:roflol::roflol:

ya bu yeni gelen mesajları niye böle çabuk bakamıyoz illa sayfayı yeniden açmammı lazımm

Malesef canım yada bol bol mesaj yazarsan sen yazana kadar bide bakmışın yeni mesajlar yazılmış böle işte:dance:

oluer nası bi tedavi düşünüyosun:))))))))))))))

Bilmemki :uhm:halan bi gelsin düşünürüm ben kaydirigubbakcemile3

kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?

bacım sabahları 45 dk plates yapıyorum...stepperımı yeni aldığım için 350 adım da stepper...30 dk ısındıktan sonra 30 dk spor en idealiymiş...daha fazlasıı sadece kasları yorarmış...

ben yatıyom kızlar başım ağrıyo bide kocam uyuyamıyomuş tattı bana bugün neyse iyi geceler kızlar iyi muhabbetler

teşekkürler cimcime benden bu gecelik bu kadar yatıyorum hepinize iyi geceler ve hoşçakalın

burayıda sizide cok sevdim ben :)

ya yazdım ama göremiyom yaf nölüyör kaydirigubbakcemile3 neyse bi gittim valla topği ayağa kaldırmıssınız yaf bu ne maşşallah ne muhabbet ohhh ben köpüşümü uyuttum geldim ama yazıları okucam diye uykum geldi yaf :roflol: busecim geldin topiğe bomba düştü valla baksana ben nerde kalmışım oku oku bitmeyyo iyi muhabbet koymussunuz hee süper valla :sm_cool:

kızlar kilo veren kızlar bana hele deyin bakem bi siz günde kaç dakika spor yapıyonus ben 20 dk yapıyorum ve stepper da nasıl sizce devammı edim yoksa çoğaltmammı lazım egzersiz dakikamı hım ?

Ehem ehem haftanın 1.si olaraktan bir cevap vereyimmmmm kaydirigubbakcemile3:hooray: Her gün yapamasamda gün aşırı 30 yada 40 yada 50 dk yürüyüş koşu bandında ama çok yüksek tempoda koşar adımla yani o kadar :jeyyar: Benimde var stepperımda ölüm geliyo yapması öyle duruyo süs gibi cimcimem güzel yapıyo onu. Yapabiliyosan yap tabiii ne güzel o zaten basenleri çok güzel eritiyo eskiden yapmıştım.

ben hiç yapmıyom veremiyomda doğru dürüs zaten

Yap bacım sarkarsın valla abbbooowwww pek kötü olur valla kaydirigubbakcemile3

kız Allah iyi etsin seni emi:roflol::roflol: işe yarıyo valla..çok sık diil ama arada yapmak lazım...sürekli yaparsan etkisi geçer...bu arada harbiden benimde adım tablalı deliye çıkacak:roflol::roflol:

Aynen öyle kaydirigubbakcemile3
bacım sabahları 45 dk plates yapıyorum...stepperımı yeni aldığım için 350 adım da stepper...30 dk ısındıktan sonra 30 dk spor en idealiymiş...daha fazlasıı sadece kasları yorarmış...

O ne len 390 dk 6,5 saat yapıyo be öldürcenmi bizi kaydirigubbakcemile3

kız düzelttik heralde yanlış yazmışım...kaydirigubbakcemile3

ben kullanıyom kızlar topu gayette iyi oluyor bende bel fıtığı var ve boynumda hiç dayanıklı değildir topla harika karın egzersizleri oluyor vallla sositososito ben çocuk uyutmanın haricinde kullanıyom yani aslında onunla oynuyor benim köpüşüm koca topa vuruyor sonrada attiii diyor ay deli ediyor beni :roflol::asigim:

ben yatıyom kızlar başım ağrıyo bide kocam uyuyamıyomuş tattı bana bugün neyse iyi geceler kızlar iyi muhabbetler

teşekkürler cimcime benden bu gecelik bu kadar yatıyorum hepinize iyi geceler ve hoşçakalın

burayıda sizide cok sevdim ben :)

İyi geceler canlar rüyanızda beni görün emi... Hemide zayıf olarak kaydirigubbakcemile3

Sen yine iyisin kızım, sabah topiğe gelenler sapıtacak oku oku bitmez kaydirigubbakcemile3

kız buse sen nere gittin barışmaya mı:)))))))))))))

Yok kız ben dün barştıydım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bugünde tatile girdim zaten kaydirigubbakcemile3 Senden ne haber olmadınmı daha?

kız biz seni uyudun diye gözden çıkarmıştık:)))))))))))))))))))

Bak hele yatacam diyenler burda hala gidemiyonuz demiiiii sengözlerimebaksanab

yok güzelim olamadım daha çıldırıcam artık..........sansürledim ayıp:))))))))

Son düzenleme:
Sabah gelip topiği açanlara mektup yazayım bide.

ıxsirim,çitolüm,seçilim, günaydın size. Siz bu satırları okurken ben ...çımı devirmiş uyuyor olacağım. Muhabbeti kaçırdınız ve ayvayı yediniz. Saçınızı başınızı yolmazmıyım ben sizin hee deyin bakem. kaydirigubbakcemile Şu anda rüyanızda beni görüyosunuzdur inşallah, karabasan olup gircem rüyanıza ve size diyet bozdurucam. kötükedihüso:jeyyar: Sizde bana notunuzu yazın kalkınca okurum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…