Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaar.nasılsınız.daha erken giremedim özür:1no2:bende sabah 3 ice dilim çavdar ekmeği(aslında 2 ama çok açtım gözüm doysun diye incecik 3 dilim yaptım....yerimsenibene buda bi taktiktir dimi...)beyaz peynir.ufak bi dilim kaşar peynir ve çay...şimdide bir çay alıp geldim pc nin başınaa

evet kızlar kilolu bir bayan olarak (şişman demeye ağzım varmıyor alışkanlık işte:sm_cool:) bir çok kere diyet yapmayı denedim. Tabi kısa süreli sonuçlar elde ettim ama aynı kiloları fazlasıyla (boğazım durmazsa alırım tabi, hiç kendime kabahat bulmam neymiş efendim soç o işe yaramaz diyet listelerindesırnaşık şey) geri aldım üstüne birde iki sene hamilelik (oldummu ben laf aramızda 115 kilo kimseye söylemeyin haa küserim bak). Neyse uzun lafın kısası giydiklerim üstüme yakışmaz oldu, her kilolu bayan gibi aynalara küstüm, arkadaş arasındaki bi sohbette söz kiloya dayanacak diye ödüm patlar oldu vs.....(ohooo daha anlatsam sayfalar yetmez). Derken bir gün uzman bir doktordan yardım almaya karar verdim tarih 09 şubat 2009 (anlayacağınız daha çok yeni) 115 kilo olarak gittim....... aradan bir hafta geçti dün yine kontrolüm vardı tartılmak için can atıyordum (ben ki tartı gördüğüm yerde korkar kaçarım) sonuçççç 109 6 günde 6 kilo doktor bile şaşırdı beni örnek hasta olarak gösterdi. nasılmı zayıfladım bunuda sonra sizlerle paylaşacam..:hooray:

seviniyorum ama ben iki kilo gider diye hesap etmistim hayal kirikligi oldu benim icin ama pes etmek yok tam gaz devam

bence gayet ii gidiyosun hem cumaya kadar 2 olur zaten hatta geçebilir bile.vücudun alışsın hele bi bak ben 5 kilo verdim durdu şimdi..ama hiç moralimi boozmuyorum.siz varsınız.önemli olan kaç kilo verdiğimiz diiil.verip veremediğimiz.yavaş ta olsa olsun ..a.s.:teselli:

çok seviniriz canım .biz kendi aramızda ufak bi rekabet ortamı yaratıp daha ii motive olabilmek için bi yarışma yapıyoruz .her cuma aç karnına sabah tartılıp kilolarımızı bildiriyoruz .aramızda 1.2. falan seçiyopruz.bir dahaki listeye ismini ekleyebilirim istersen

niye sonra paylaşıyosun bacım.paylaşda bizde bilelim.

canıııım.sağolasın ama biraz abartmış gibi oldum sanki.yada bana öyle geldi...sen nasılsın naptın şekerim:1hug:

cimcimecim elbetteki paylaşacam ama benim evde en büyüğü 5 yaş olmak üzere 4 tane çocuğum olunca kafamı toparlayamıyorum akşam onları yatırdıktan sonra rahat kafayla yazacağım

cimcimecim elbetteki paylaşacam ama benim evde en büyüğü 5 yaş olmak üzere 4 tane çocuğum olunca kafamı toparlayamıyorum akşam onları yatırdıktan sonra rahat kafayla yazacağım
tamam bacım bekliyoruz ben şaka yaptım zati
müsait olunca yazarsın.öptüm senia.s.

bu arada anca dank etti bacım allah bağışlasım maşallah.arka arkaya 5 tane .valla ii cesaret .sen bu koşturmacada nası kilo verdin 6 günde şaşmamalı.sırnaşık şeyinsanın beyni döner valla-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3.ben yapamam gibime geliyo.5 senelik evliyim daha cesaret edip 1 taneyi yapamıyoruz

elif nasıl yaptım neler yedin spor yapıyomusunn anlatt uzun uzun iyi geliyo bizleree
4 tane çocuk oo maşallah allah analı babalı büyütmek nasıp etsinni . kaç senelik ewlisin ya çok hızlısınız maşallahh

kızlar ben bu aralar başarı öykülerinde dolanıyorum acayipp iyi geliyoo sizlerdee okuyun tmm cnlarımm örnek olalım bizde istiyorumm kaydirigubbakcemile5

ya kızlar nerdesiniz yok kimse moralim bozuluyo ,,,:bbo:
bırakıyom ben bu işi hepiniz allaha emanet olunn sizleri tanıdıgıma sevindimm byyysenağlama
:çok üzgünüm:

ya kızlar nerdesiniz yok kimse moralim bozuluyo ,,,:bbo:
bırakıyom ben bu işi hepiniz allaha emanet olunn sizleri tanıdıgıma sevindimm byyysenağlama
:çok üzgünüm:

canim nereye gidiyosun ayol dur bakalim yok öyle hemen kacmak, hem bugün pazar bazilarimizin kocisleri evde, ilgi bekliyodur dimi:jeyyar: kizlar ben bu aksam bir tane ufacik kücücük tavuk budu haslamasi , sivi yagli bezelyeli pilav, salata yicem tabiki abartamadan görüsürüüüzzzz

bende zaten blof yaptım kötükedihüso ama benimde eşim ewde o tv izliyo ne isterse yapıyom sabah halı bile sildimm ama engel deyil yazmama kendimi tek hissediyorumm yaaa

kızlar geldim.yarım misafirim var bi yandan hazırlık yapıyorum .bi yandan eşim evde.bi yandan temizlik yapıyorum hepsi birden arada bi molası veriyorum.söle güzelim niye bozuldu moralin

ya kimse yok diye moralim bozuluyo.. baksana ben yazıyorum bi tekkk ..
bu ara şimdi kendime özel bi tabak hazırladım beyaz peynir üstüne bolca pul biber döktüm( metebolizmayı hızlandırıyomuş acı)
bir domates bir salatalık ve bir yeşil biberr iki dilim kepek ekmekk

harikaydıı yaa cnm daha fazlasını istiyoo o kadar güzel gittiki hımmm tutuyorum kendimii

güzelim acı metabolizmayı çalıştırıyo ama iştahida açıyo.aman dikkat et.çok fazla yememeye çalış

cimcimee off şu an varyaa koşarak mutfaga gitmek yarım ekmek arası domates salatalık peynir sandeviç yapmak vee hızlıca yemek istiyorummmmmmm:bbo:

cimcimee off şu an varyaa koşarak mutfaga gitmek yarım ekmek arası domates salatalık peynir sandeviç yapmak vee hızlıca yemek istiyorummmmmmm:bbo:

citolcum aman diim kötükedihüso yerken mutlu olcaksin ya sonra pisman olmicakmisin? en iyisi sen simdi cik cama balkona derin bir nefes al yedim doydum de.. faydasi olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…