- 11 Şubat 2009
- 184
- 100
heralde öyledir bende fazla çıktım 101.700 2 haftadır veremiyorum benim kilo vermesi durakladı heralde çok canım sıkılıyo yarın doktor ne diycek bakalım:teselli::ecrin_bebek:günaydınn bacılarr
arkamdan fatiha okumayı unutmayın sakın 108.5 çıktım tartıdaa
tüh ya verdigin kiloyu geri almak kadar kötü bişe yok valla çok üzgünümm .....
ya internette baktım sebze suyunu falan sıkıp içiyomuşun 8 gün ıyyyy sabah ıspanak suyu falan ben hayatta yapamam başka bi şey yok 8 gün sonrada lavman var mış aman boş verrr dedlerimiz lavmanmı yapmış uzun yaşamışlar hormonlu yiye yiye oluyo hastalıklar
doğru söylüyor boşaltım sistemini tembelleştiren bir olay.şu küçük tüplerden bahsediyordun sanırım.onlar hastalık döneminde tuvalete çıkamayan insanların günlük boşaltma işlemi için kullanılıyor.maden suyu bile çok kullanıldığında pankreası filan tembelleştiriyormuş.
canlarım ben bunu araştırdım nette amerikalı bir doktorun önerisi ve bunu aslında bizim eski tabipler bulmuşlar zaten bu ayın dünya üzerindeki etkilerine yani manyetik etkilerine göre yapılan bişey herzaman yapılacak bişey değil ve ilk yapılan lavman normal lavman ama oda en son yapılacak şey asıl temizliği yapan sebze ve meyve detoksları ve zeytinyağı+limon bunları yaptıktan sonra yedinci günündemi ne lavan yapılıyor ve birgün yapılıyormuş okadar. ve sağlık açısından çok iyiymiş. ya düşünsenenize depresyondan nefes almaya kadar bir çok rahatsızlığa ve insanı rahatsız eden biçok şeyi normale döndürüyormuş
benimki durma deyil sanırım ççünkü böyle olacagını biliyordum
önlenemez bir yeme istegi tüm hafta boyunca yakamı bırakmadı
günaydiiin kizlaar,
ya ben takip ediyorum yazdiklarinizi ayni zamanda söyle bir cizelge eklemek istiyorum ama beceremiyorum. Nasil yapacam onu ben ya???
Benim kilom 108 idi 1 ay önce sonra lahana corbasi hep yemege basladim. Taze lahana dan pisiriyordum hep. Güzeldi aslinda tadi fena degildi. Bikmamistim daha ama... Kizlar ben calistigim icin yetistiremiyordum. Aksama kadar calis sonra eve gel... ev isine mi yetiseyim; kizin dersine mi; onlara pisirmek var e bide üstüne üstlük bu corbayi pisirmek.... of yaaaa
Hii, iste ben bir bucuk hafta da lahana corbayla 4 kilo vermistim (biliyorsunuz ilk etapta insan cok cabuk veriyor sonra ama yavasliyor... hele bu kilo da -tatlicadiarzu- )
Sonra biraktim iste yapamadim artik su corbayi... ne güzel 104 e inmistim. Simdi yine bu sabah tarildim 105.6 :1no2:
günaydiiin kizlaar,
ya ben takip ediyorum yazdiklarinizi ayni zamanda söyle bir cizelge eklemek istiyorum ama beceremiyorum. Nasil yapacam onu ben ya???
Benim kilom 108 idi 1 ay önce sonra lahana corbasi hep yemege basladim. Taze lahana dan pisiriyordum hep. Güzeldi aslinda tadi fena degildi. Bikmamistim daha ama... Kizlar ben calistigim icin yetistiremiyordum. Aksama kadar calis sonra eve gel... ev isine mi yetiseyim; kizin dersine mi; onlara pisirmek var e bide üstüne üstlük bu corbayi pisirmek.... of yaaaa
Hii, iste ben bir bucuk hafta da lahana corbayla 4 kilo vermistim (biliyorsunuz ilk etapta insan cok cabuk veriyor sonra ama yavasliyor... hele bu kilo da -tatlicadiarzu- )
Sonra biraktim iste yapamadim artik su corbayi... ne güzel 104 e inmistim. Simdi yine bu sabah tarildim 105.6 :1no2:
olsun arada vücut istiyo yoksa hastalanırsın allah korusun takma aşkım ya haftaya daha güzel olacak moral bozuk başlayınca bütün hafta öle gidiyo sıkma tatlı canınıklava: