Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bunu asla yapamammmmmmmm

evet çorba nefis oluyor bu arada

umutsuzluk yok yaaa hele ki sen asla kapılma bak ne kadar fark var ilk günle.

walla ben esımden ıstedım lavmanı hayır dedı :):) o gunluk yedıklerını cıkarır hem cok kullanırsan bagırsakların mıkrop kapabılır ya da tembellesır dedı

anlayacagınız esım vermıo bana lavman setını

doğru söylüyor boşaltım sistemini tembelleştiren bir olay.şu küçük tüplerden bahsediyordun sanırım.onlar hastalık döneminde tuvalete çıkamayan insanların günlük boşaltma işlemi için kullanılıyor.maden suyu bile çok kullanıldığında pankreası filan tembelleştiriyormuş.

yok canım vajinumusun onunla alakası yok canım benim genelde psikolojik oluyor genelde değil sebebi güvensizlik ve endişedir.. tamamen psikolojik. he ama ondan dolayı korktum diyorsan o başka tabi. ama doğum sırasında yapılan bir olay bu bende doğumdan önce yaptırdım ve bu mecbur yapılıyor zaten ve zorlayıcı bişey değil. senin canını çok yakmışlar herhalde dengesizler klava:

citol , bonus, cimcime, tursar, , ixir secil. Alevsi ve adını sayamadıgım herkese merhabaaa

iyi aksamlar nasılsınız bayanlar yarın tartı gunu ay ay ayyyyyyyyyyyy

canım iyiyim cok şükür iyi gidiyor mutluyum valla. hiç böyle diyet yaptığımı hatırlamıyorum senağlama sevincimden AĞLAMAK İSTİYORUMsenağlama

yani vajinismusla ilgili tedavi gördüm ve aklımda yer eden en büyük korku buydu doktorum da onayladı zaten.:) tabi be o zaman bekardım ve bir erkek doktorla birlikte yapıldı.evet çok aptalca bi tutum sergilediler.aylarca aklımdan gitmedi tabi hala aklıma geliyo.

canım iyiyim cok şükür iyi gidiyor mutluyum valla. hiç böyle diyet yaptığımı hatırlamıyorum senağlama sevincimden AĞLAMAK İSTİYORUMsenağlama

mutluluktan ağlamak... ağla be güzelim valla iyi olur:) ben ağlamayı çok severim nedense mutluyken üzgünken atıyo insanın içindeki kötülükler.

canlarım ben bunu araştırdım nette amerikalı bir doktorun önerisi ve bunu aslında bizim eski tabipler bulmuşlar zaten bu ayın dünya üzerindeki etkilerine yani manyetik etkilerine göre yapılan bişey herzaman yapılacak bişey değil ve ilk yapılan lavman normal lavman ama oda en son yapılacak şey asıl temizliği yapan sebze ve meyve detoksları ve zeytinyağı+limon bunları yaptıktan sonra yedinci günündemi ne lavan yapılıyor ve birgün yapılıyormuş okadar. ve sağlık açısından çok iyiymiş. ya düşünsenenize depresyondan nefes almaya kadar bir çok rahatsızlığa ve insanı rahatsız eden biçok şeyi normale döndürüyormuş

sinir oluyorum bu çok bilmişlerinn tavırlarına. bilgilerini insanların üzerinde acımasızca kullanıyorlarya gıccccccıııııık oluyom. okumuş o zamana kadar ama eski tabirle adam olamamışlar bu tipler. ya ben bildiklerimi insanlara söylerken bile için titriyor zararı olurmu acaba diye bu tipler adamların canlarını okuyorlar öff öffklava:klava: Allah böylelerinin eline düşürmesin. bak çok basit bir işlem bile sende neye sebep olmuş gıcıklar klava:

zaten detoks temizliyor ve tüm bunlar detoks sayesinde oluyor bence lavman konusunda fazla birşey söylemek istemiyorum.açıkçası çok iyi bilmiyorum ama lavman konusunda düşünsenize yiyoruz içiyoruz lavman yapıyoruz tamam bitti.geçen ismini hatırlayamadım var ya meşhur doktor o seda sayan da söylemişti tavsiye etmediğini.en iyisinin yağdan uzak olduğunu söylemişti.o yediğimiz etler yaplar işte kilo yapıyormuş.ve birikiyormuş bunlar.bol sebze yiyip bol su içerek ve yağdan uzak durarak o birikmiş yağları eritbilirmişiz.öyle demişti ama adamın ismi aklıma gelmiyo yaaa.

maalesef canım yaaa hala aklımda adamın söyledikleri "rahat bırak kendini rahat bırak hah şimdi sık sık sık kızım sıksana kendini sıkma p... sık sık sık of yaaa kaçırıyo bu yaaa"

Yav kızlar bir lavman muhabbetidir gidiyor onu anladıkda gerisi ne onu anlamadım.Bende istiyom yapmayı bide anlayabilsem.Lavma olayı basit onda korkulacak bişey yok ya abartmayın.Doğumdan önce mutlaka yaptırıyorlar zaten.Lavma acı veren,korkulacak bişey değil ha eğer kendin yapmıyosan bir başkası yapıyorsa kötü yani psikoloji mi kalır o zaman insanda. Bip lenmeyecek şekilde anlatayım. Hani saç boylarının şişeleri varya pilastik ucu sivri saçımızı boyuyoruz. ışte onun içinde su var sadece ve o şişenin ocunu saçına değil de kaydirigubbakcemile3 popona sokup suyu oraya boşaltıyosun 2-3 seferde tabiki tuvalette yapmanız lazım çünkü sıkmanızla birlikte ishal giderek bağırsaklarınız boşalmış oluyo. Bu kadar basit ya kendiniz yapacaksınız zaten. Offf ben bu konuyu aydınlattım bir Allahın kuluda geri kalanını anlatsın yani ne yicez,ne zaman yicez falan fıstık... Hadi kızlar ya....

gerçi herkes farklı bişey söylüyorya insanlarda neye inancaklarını şaşırıyor gerçekten ama ben bunu yaptıran birkaç kişi var onlarda çok öneriyor kozmik beden demizliğini emes hastası olupta bu beden temizliğiyle ayağa kalkan bile var yani o yüzden ben buna çok inanıyorum. aslında bu işi şuna benzetiyorum ben tadilattan çıkmış bir evi önce uçtan uca temizlersin sonra da nnormal temizlik yaparsın ya onun gibi yani ben yine bunu yapmaya çalışıcam sonrada diğer doktorun dediği gibi yaparım. önce vücudumu temizlemem lazım yerimseniben

evet canım bu şekilde sorun yok zaten ama benim yaşadıklaımı anlattım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…