kızlarrrrr kilo bildiriminizi yapsanıza yaaa çok merak ettim ixsir nursena tavarish e burdasınızz dilara sen yaptın:):)
önceki sayfaları sonra okuyun :):)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wk0nQjr/weight.pngcitol cum benim hedef kilom 65. Ve dedigim gibi 108 ile baslamistim ama istersen bugünkü rakamla basliyalim 105.6. Bide hangi tarih lazim dedin???
millet ya uyuyo yada afedersiniz geçen konuşuyorlardı tuvaletten sonra tartılalım diye onu bekliyolardır-tatlicadiarzu-
kızlarrrrr kilo bildiriminizi yapsanıza yaaa çok merak ettim ixsir nursena tavarish e burdasınızz dilara sen yaptın:):)
canımcım tam birsürü şeyler yazdım.tam yazımı yoluycakken elektirik gitti.şimdi geldi.bu bana yapılırmı bi döktürüp yazmıştım...hava cok yağmurlu burada
kiloma gelince 83 ..ama sanırsam dijital olsaydı 800-700 gr çıkardı..napiim 83e cok yakın.bu durumda yaklaşık 1 kilo filan oluyo verilen
ama niyeyse moralsizim 4-5 gündür..o yüzden her cuma olduğu gibi sevinçli diilim.inşALLAH eski neşem ve motivasyonum geri gelir :çok üzgünüm:
birde sabah bel,basen,göğüs.göbek ölçülerimi aldım.zaten düzenli 4 haftadır kaydediyorum ama degişmemiş bu hafta nası oluyo kafam karıştı :uhm:
güneş acsada bende acılsam offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff
senağlama:çok üzgünüm: :a015:
Bende durum aynı hatta vahim dün tartıldım 96.600 bugün 97.500 akşam yediğim 2 tane cips yaptı sanırsam tuzundan dolayı şiş yapmıştır.
İrademin asla karşı koyamadığı şey abur cuburlar helede cips kendim almıyorum görmemek istememek için ama kocam uyuzu akşam bi sürü almış :çok üzgünüm: bu bana yapılırmı diyorum e azcık yersin sende diyo ben anlatamıyorum galiba kenidimle nasıl mücadele ettiğimi.
yok kimse anlamıyor su an nasıl yemek istediğimi allah biliyo :çok üzgünüm:
hayıdrdır ixsircim neden moralin bozukk geçer inşallah
hem her kiloda incelme olmaz
vücüt yüzeyimizi düşünsene hep aynı yerden kilo vermiyozki
nursena aferin kızz devam yeme aman anammm
bonuss 2 paket derken kaç gmlık tı bu pakatlerr kalarisini ooo ama varya bende rafulsss a bayılırımmm
hayıdrdır ixsircim neden moralin bozukk geçer inşallah
hem her kiloda incelme olmaz
vücüt yüzeyimizi düşünsene hep aynı yerden kilo vermiyozki
canım valla herangi bi sebebi yok ama inan son yıllardaki en büyük moralsiz bezgin hiç bişeyden mutlu olamıyan bi ruh hali içindeyim...
aceba diyet yaparmı kız bunu...ama bence bunla ilgisi yok...
Bende ağlamak istiyorum yaa
gel anam aglıyam .kozmik bedenden önce ruhumuzu temizliyem.iyi ruh gelsin
canım valla herangi bi sebebi yok ama inan son yıllardaki en büyük moralsiz bezgin hiç bişeyden mutlu olamıyan bi ruh hali içindeyim...
aceba diyet yaparmı kız bunu...ama bence bunla ilgisi yok...
gel anam aglıyam .kozmik bedenden önce ruhumuzu temizliyem.iyi ruh gelsin
günaydin kizlarrr nasilsiniz? simdi tartildim ve gözlerime inanamadi gecen hafta 111.7 idim , bugün 109.2 yasassinn cook mutluyum:sm_cool: