Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

secilcim ben lahana corbasini zaten kereviz koymadan yapiyorum. Havuc koyuyordum bide burda almanya da varda orda tr de de olmasi lazim. Bullion koyuyorum. Ya tavuk tadinda bullion yada sebze bullion u. Cok güzel tad veriyor. Biber koyabilirsin daha mesela… yani sevdigin sebzeleri koy

millet ya uyuyo yada afedersiniz geçen konuşuyorlardı tuvaletten sonra tartılalım diye onu bekliyolardır-tatlicadiarzu-

Bende durum aynı hatta vahim dün tartıldım 96.600 bugün 97.500 akşam yediğim 2 tane cips yaptı sanırsam tuzundan dolayı şiş yapmıştır.

İrademin asla karşı koyamadığı şey abur cuburlar helede cips kendim almıyorum görmemek istememek için ama kocam uyuzu akşam bi sürü almış :çok üzgünüm: bu bana yapılırmı diyorum e azcık yersin sende diyo ben anlatamıyorum galiba kenidimle nasıl mücadele ettiğimi.

yok kimse anlamıyor su an nasıl yemek istediğimi allah biliyo :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Cimcimemmmmm,çitolümmmm listeyi kim tutuyosa işte ben 81 kg.

Elif80 'in kilosu da 100 kg.

Kaçtım ben sonra gelirimmmmmm muckkkk

kızlarrrrr kilo bildiriminizi yapsanıza yaaa çok merak ettim ixsir nursena tavarish e burdasınızz dilara sen yaptın:):)

canımcım tam birsürü şeyler yazdım.tam yazımı yoluycakken elektirik gitti.şimdi geldi.bu bana yapılırmı bi döktürüp yazmıştım...hava cok yağmurlu burada :nazar:

kiloma gelince 83 ..ama sanırsam dijital olsaydı 800-700 gr çıkardı..napiim 83e cok yakın.bu durumda yaklaşık 1 kilo filan oluyo verilen

ama niyeyse moralsizim 4-5 gündür..o yüzden her cuma olduğu gibi sevinçli diilim.inşALLAH eski neşem ve motivasyonum geri gelir :çok üzgünüm:

birde sabah bel,basen,göğüs.göbek ölçülerimi aldım.zaten düzenli 4 haftadır kaydediyorum ama degişmemiş bu hafta nası oluyo kafam karıştı :uhm:
güneş acsada bende acılsam offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff
senağlama :nazar: :çok üzgünüm: :a015:

Bende durum aynı hatta vahim dün tartıldım 96.600 bugün 97.500 akşam yediğim 2 tane cips yaptı sanırsam tuzundan dolayı şiş yapmıştır.

İrademin asla karşı koyamadığı şey abur cuburlar helede cips kendim almıyorum görmemek istememek için ama kocam uyuzu akşam bi sürü almış :çok üzgünüm: bu bana yapılırmı diyorum e azcık yersin sende diyo ben anlatamıyorum galiba kenidimle nasıl mücadele ettiğimi.

yok kimse anlamıyor su an nasıl yemek istediğimi allah biliyo :çok üzgünüm:

canımya takma kafana tuz acayip bi şey hemen şişiriyo benim kocada dün akşam kızımla koca bardak nescuikli sütle yanına kocaman brovnileri götürdü ağlıcaktım nerdeyse ye ya bi şey olmaz diyo hımmm bana ne dediklerini unuturmuyum (iradesiz sin sen) bende lafı yapıştırdım valla ben irademe sahip biriyim zamanında bunları yediğim için bu haldeyim dedim sabredecez hayatımkaydirigubbakcemile

ahh eliff ahhhhh kız bu kız her hafta kilo veriyo yaa maşallahhh diyelim nazar degmesin kızz buse bana msn si ni ver sor elife bir mahsuru yoksa eger
tiyolarını alıyım napıyo bu cadıı
100 oldu yaaaaaaaaaaa
aglamak istiyorummmmmmmmmm

ben kaçıyom kızlar öpüyorum beni bu hafta 89 olarak kaydedersiniz öptümmmm hepinizi misafirim gelecek

hayıdrdır ixsircim neden moralin bozukk geçer inşallah
hem her kiloda incelme olmaz
vücüt yüzeyimizi düşünsene hep aynı yerden kilo vermiyozki

nursena aferin kızz devam yeme aman anammm

bonuss 2 paket derken kaç gmlık tı bu pakatlerr kalarisini ooo ama varya bende rafulsss a bayılırımmm

arkadaşalr pazar günü 111.7 idim bu sabah 110.6 çıktım sanırım 1kg 100 gr eksilmişim :)))) valla sayfaları okumaktan ancak yazabildim

nursena aferin kızz devam yeme aman anammm

bonuss 2 paket derken kaç gmlık tı bu pakatlerr kalarisini ooo ama varya bende rafulsss a bayılırımmm

Paket değildi lem kaydirigubbakcemile pakettten kaseye koymuştum lafın gelişi iki tane yazmışım benneyaptımki

canım valla herangi bi sebebi yok ama inan son yıllardaki en büyük moralsiz bezgin hiç bişeyden mutlu olamıyan bi ruh hali içindeyim...
aceba diyet yaparmı kız bunu...ama bence bunla ilgisi yok...

Bende ağlamak istiyorum yaa

gel anam aglıyam .kozmik bedenden önce ruhumuzu temizliyem.iyi ruh gelsin :nazar:

günaydin kizlarrr nasilsiniz? simdi tartildim ve gözlerime inanamadi gecen hafta 111.7 idim , bugün 109.2 yasassinn cook mutluyum:sm_cool:

canım valla herangi bi sebebi yok ama inan son yıllardaki en büyük moralsiz bezgin hiç bişeyden mutlu olamıyan bi ruh hali içindeyim...
aceba diyet yaparmı kız bunu...ama bence bunla ilgisi yok...

gel anam aglıyam .kozmik bedenden önce ruhumuzu temizliyem.iyi ruh gelsin :nazar:

Senin çocukluğuna inmemiz lazım -tatlicadiarzu-

günaydin kizlarrr nasilsiniz? simdi tartildim ve gözlerime inanamadi gecen hafta 111.7 idim , bugün 109.2 yasassinn cook mutluyum:sm_cool:

hüzünüm tebrik ederim. geçen hafta aynı kilodaymışız bende 111. 7 idim şimdi 110.6 yım maşallah sen neler yapıyorsun böyle. spor diyeceksin ama ben sabah 8 akşam 8 bu masanın başında oturuyorum yaaaaaa inanın yürümeye fırsatım yokkkk Çok üzgünüm çoook

X