Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav kızlar bir lavman muhabbetidir gidiyor onu anladıkda gerisi ne onu anlamadım.Bende istiyom yapmayı bide anlayabilsem.Lavma olayı basit onda korkulacak bişey yok ya abartmayın.Doğumdan önce mutlaka yaptırıyorlar zaten.Lavma acı veren,korkulacak bişey değil ha eğer kendin yapmıyosan bir başkası yapıyorsa kötü yani psikoloji mi kalır o zaman insanda. Bip lenmeyecek şekilde anlatayım. Hani saç boylarının şişeleri varya pilastik ucu sivri saçımızı boyuyoruz. İşte onun içinde su var sadece ve o şişenin ocunu saçına değil de kaydirigubbakcemile3 popona sokup suyu oraya boşaltıyosun 2-3 seferde tabiki tuvalette yapmanız lazım çünkü sıkmanızla birlikte ishal giderek bağırsaklarınız boşalmış oluyo. Bu kadar basit ya kendiniz yapacaksınız zaten. Offf ben bu konuyu aydınlattım bir Allahın kuluda geri kalanını anlatsın yani ne yicez,ne zaman yicez falan fıstık... Hadi kızlar ya....

hay ağzını öpiim yaf sabahtan beridir bunun kötü bişey olmadığını söylüyom ama zaten en zahmetsizi de bence o ama bende ne yenifr ne yenmez bilmiyom yaf biraz daha araştırıcam ona göre burda yazarım galiba bonus ben yaptım çok rahatladım demişti ama oda yok ortada :1no2: neyse ben araştırayım. bence çok gerekli bişey bu kozmik beden temizliği kilo vermedede etkili oluyormuş yahuu duyduğumda çok şaşırmştım:1shok: neyse ben biraz daha bakınayım Şeniz

gerçi herkes farklı bişey söylüyorya insanlarda neye inancaklarını şaşırıyor gerçekten ama ben bunu yaptıran birkaç kişi var onlarda çok öneriyor kozmik beden demizliğini emes hastası olupta bu beden temizliğiyle ayağa kalkan bile var yani o yüzden ben buna çok inanıyorum. aslında bu işi şuna benzetiyorum ben tadilattan çıkmış bir evi önce uçtan uca temizlersin sonra da nnormal temizlik yaparsın ya onun gibi yani ben yine bunu yapmaya çalışıcam sonrada diğer doktorun dediği gibi yaparım. önce vücudumu temizlemem lazım yerimseniben

aklına geldikçe bayram temizliği bahar temizliği aman dip köşe genel temizlik demezsen 1 defaya mahsus sakıncası yok bence:)
hani şu yiyip yiyip pişman olup kusanlar gibi bi süre bağımlılık yapmasın da:)

bu arada alevsinin bununla alakalı ktü bir tecrübesi varmış yav anlattı şimdi :mymeka:benimde sinirlerimi bozdu salak doktor

evet canım bu şekilde sorun yok zaten ama benim yaşadıklaımı anlattım işte:KK43:

Anlıyorum canım bir kadın doğumcuya gidip o çatala yatmak bile insanın psikolojisini bozuyorken senin yaşadığın gerçekten hoş değil.Ama tecrübe olmuş oldu bir daha olurda yapılması gerekirse ben kendim yaparım de izin verme.Onlarında canına cocom zaten emin ol senin ne kadar hoşuna gitmiyorsa bunu başkasının yapması hemşirelerin,doktorlarında gitmiyor.Allahım tez zamanda bir bebekle yüzünü güldürsün de o zaman bu bile gözüne gözükmez mutluluktan.Allahtan ümidini kesme bu arada.

aklına geldikçe bayram temizliği bahar temizliği aman dip köşe genel temizlik demezsen 1 defaya mahsus sakıncası yok bence:)
hani şu yiyip yiyip pişman olup kusanlar gibi bi süre bağımlılık yapmasın da:)

yok be canım senede bir kere yapılıyor dediğin gibi bayaram temizliği gibi yerimseniben onlar salak yaff öyle şey olurmu tutama kendini sonrada pişmalıktan çıkar. zaten bunu bunla yapamazsın çünkü aynı etkiyi vermez yemekler midede çözülüp bağırsağa indiği için geç kalmış olursun. boşuna yaılmış olur oda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hay ağzını öpiim yaf sabahtan beridir bunun kötü bişey olmadığını söylüyom ama zaten en zahmetsizi de bence o ama bende ne yenifr ne yenmez bilmiyom yaf biraz daha araştırıcam ona göre burda yazarım galiba bonus ben yaptım çok rahatladım demişti ama oda yok ortada :1no2: neyse ben araştırayım. bence çok gerekli bişey bu kozmik beden temizliği kilo vermedede etkili oluyormuş yahuu duyduğumda çok şaşırmştım:1shok: neyse ben biraz daha bakınayım Şeniz

Ok canım araştırda bilgilendir bizi,bende bakayım bir taraftan.

ıyı aksamlar kızlar...
ben acayıp yogun gunler gecırıyorum, bılg basına oturmaya vaktım olmuyo, ama hafta sonundan ıtıbaren buralardayım, merak etmeyım olur muuu?

bu hafta cok dıkkat etmemekle beraber 105.800 olmusum, sımdı tartıldım!
gercı sabah tartılsam kesın daha az cıkardım ama neysee..
erken cıkıcam evden, o yuzden sımdıden yazayım dedım...

bu arada tam okumamakla beraber tursarı nın kozmık beden temızlıgı yapma planları varmıs galıba!
bılgı sahıbı bırı olarak hemen aydınlatayım ıstedım!

annem bu marankı nın tavsıyelerıyle mart 7 ıla 14 arasında bı haftalık kozmısk beden temızlıgı yaptı!
tursarıcım marankı ve kozmık beden temızlıgı dıye google da aratırsan herseyı cıkıyor karsına!
ne yıcen, ne yemıcen falan!

bu arada annemden bılıyorum kı lavman 7 gun boyunca her gun sabah ve aksam 5 de yapılıyor!
yanı gunde ıkı kere! kı lavman aslında bu bı haftanın en kolay ıslemı!
bende cok merk edıyodum ama, sonucta ıcıne 1-2 kasık sırke katıp dezenfekte ettıgınız suyu ozel bı aparatla bagırsaklarınıza bosaltıyorsunuz!
sonra anında gerı cıkmak ıstıyor tabeee...

onun dısında sahahları taze sıkılmıs sebze ve meyve suları, ıcıne bı tatlı kasıgı zeytınyagı ılavesıyle!
ogle haslanmıs sebze! ama sadece haslanmıs! tuz falan yok!
aksam da sadece salata! z yag ve lımon var ama tuz yıne yok!
ahaa da 7 gun boyunca yenecek menu budur!
arada bıtkı cayları..
galıba sıyah cay ve kahve de yoktu!

vee asıl onemlı kısma gelelım!
7 gun aksam bısey yemek yok!
250 gr lımon suyu ve 250 gr zeytınyagını karıstırıp, 2 saaatte yudum yudum ıcıyosun!
kusmamak zorundasın, yoksa detoks gume gıdıyoo!
ama bu ıctıgın karısım, kusturan bısey!

sonracıgıma bu karısımı ıcıp, kusmadıktan sonra karacıgerının uzerıne sıcak su torbası koyup, felaaket bı gece gecırmek uzere yatıyosun!
annem o geceyı sole anlatıyoo!
ben 4 tane cocuk dogurdum, bole dehset bıısey yasamadım!:)
aynı kotu geceyı beraber detoks yaptıgı ıkı arkadası da yasamıs!
resmen bole ıcımızde bıseylerın kotugunu hıssettık, cok canımız yandı dıyolar!

o ıctıgın lımonlı z yaglı sıvı karacıgerını temızlıyo aslında!
ve ertesı gun tuvalete yesıl bı sekılde zeytınyag cıkarman gerekıyo lavman sonrası!
tabı bıde o hep anlatılan sıyah sıyah taslardan!

annem bu 7 gunde 5 kıloya yakın verdı!
ama sonrasında kıtlıktan cıkmıscasına yemeye basladı!
bı hafta sonunda 4 kılosunu gerı aldı!

beden temızlıgıne gelınce!
yıne aynı ılacları kullanıyo, yıne aynı nası yetıstıgı bellı olmayan sebzelerden yıyoruz, yıne aynı cekırdek, yıne aynı cay, aynı peynır falan...
temızledıkten sonra tekrar kırletmemek ıcın bı formul yok anlayacagın!
hayat eskısı gıbı surup gıdıyooo!

fazla uzun oldu, ama ayrıntılarıyla acıklamaya calıstım bacımm..
karar senınz, ıster yap, ıster yapmaaa!:)

herkeslere selam eder, gozlerınızden operım..
en kısa zamanda gorusmek uzere..

canım iyiyim cok şükür iyi gidiyor mutluyum valla. hiç böyle diyet yaptığımı hatırlamıyorum senağlama sevincimden AĞLAMAK İSTİYORUMsenağlama

canım walla ben de oyle hayatımda ilk ciddi diyetım hemde kalpten ve yanımda gormesemde kk gucu var, arkadaslarım var hanı sankı sızle hep yanyanayım cok ıyı geldınız bana sag olun :))):lepi:

Ay bu zormuş ya ben vazgeçtim.Bir kere aç bile dururum ama kahvesiz aslaaaaaa.....

Zahmetli bir iş yaaaa..
Burda yazıyo....Ahmet Maranki Kozmik Beden temizliği ile 10 yaş gençleşmenin yolları-MUCİZE İKSİRLER

vay be ne kahveymiş be adama koca boşattırır herhalde kaydirigubbakcemile3 bende araştırdım bakalım kararsızım hem çok iyi hemde çok zahmetli bişeymiş yaf bilmemki bir kere falan zannediyordum ama her akşam yada sabah biraz fazla bence bilmem ki napiim neyse o gün gelsinde karar veririm ama bunu eşimlede konuşmam lazım bakiim o ne dicek bu işe :1shok:

evet zeynepcan verdiğin bilgiler için teşekkürler bu arada karaciğere sıcak su torbasıda nedir ben nette baktım hiçbirinde böyle bişey yazmıyordu. sadece karaciğere konulan sıcak su torbası yüzünden mi çok ağrısı olmuş merak ettim

vay be ne kahveymiş be adama koca boşattırır herhalde kaydirigubbakcemile3 bende araştırdım bakalım kararsızım hem çok iyi hemde çok zahmetli bişeymiş yaf bilmemki bir kere falan zannediyordum ama her akşam yada sabah biraz fazla bence bilmem ki napiim neyse o gün gelsinde karar veririm ama bunu eşimlede konuşmam lazım bakiim o ne dicek bu işe :1shok:

Kız Allah iyiliğini versin, kocanla ne alakası var ya ona yapmıcan kendine yapıcan :roflol:

Seçilim sen naparsın? Cimcimem nirelerde be yaw... 3 haftadır cumaları kaçıyo yaaa onsuz tadı çıkmıyoki kilo bildiriminin, azarlayacak, kaydirigubbakcemile3bağıracak ki tadı çıksın demi ama :roflol:

eee çitolüm azarlar bu haftada :roflol:

Çitolüm bu arada ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarına ölürüm mölürüm ne me lazım söyliyeyimkaydirigubbakcemile3. tam tamına 81 kg. yani 3 kilo verebilmişim ama görünüşe göre ilk 3 e giremeyeceğim senağlama

Kız Allah iyiliğini versin, kocanla ne alakası var ya ona yapmıcan kendine yapıcan :roflol:

anam baksana gece son gün sıkıntı veriyorumuş kızar sonra bana :eek:klava:anaaaaam bide onun bıdıbıdısını dinleyemem söylicem tabiki sadece yoksa ben ne dersem o olur :jeyyar:haberi olsun yani danışmadan bişey yapmam ama dediğim gibi yine benim dediğim olur :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Seçilim sen naparsın? Cimcimem nirelerde be yaw... 3 haftadır cumaları kaçıyo yaaa onsuz tadı çıkmıyoki kilo bildiriminin, azarlayacak, kaydirigubbakcemile3bağıracak ki tadı çıksın demi ama :roflol:

eee çitolüm azarlar bu haftada :roflol:

tatlım sanırım evde deil bugün hiç görüşemedik arıcaktım ama ben eve geç geldim rahatsız etmiym dedim evet işleri var özledim onuuuu o kadar da dedim bak özlerim ben seni die:):):):) 3 kilo süperrrrrrr ilk 3 e girememekmi offf valla süpersin aynen devam tatlım:):):)a.s.:sm_cool:a.s.:sm_cool::içelim:

Çitolüm bu arada ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarına ölürüm mölürüm ne me lazım söyliyeyimkaydirigubbakcemile3. tam tamına 81 kg. yani 3 kilo verebilmişim ama görünüşe göre ilk 3 e giremeyeceğim senağlama

valla süpersin biz gramlara seviiniyoz sen ipi göğüslemissin canım :1hug: tebrik ediyorum şimdiden ama sabah tartılırsan daha çok şaşırıcaksın bakarsın dört kilo vermiş çıkıcaksın valla lavobadan sonra cıbıl tartıl bakalım ne çıkıcak merak ettimdelikafadulden canım inşallah bizde senin gördüğün kiloları görürüz:teytey:inanın duygulanıyorum biri mutlu oldumu kilo verip mutluluğunu buraya yansıttımı valla sanki ben kilo vermiş kadar seviniyorum. sevinçten ağlıcam yaf senağlama ya bende diyom niye bu kadar duygusalım ya ben regl olduğum için kaydirigubbakcemile3

off kızlar ben diyete başladım ama sanırım uygulayamıyorum kilo verceğime aldım sanki çok moralim bozukkk :KK43:

off kızlar ben diyete başladım ama sanırım uygulayamıyorum kilo verceğime aldım sanki çok moralim bozukkk :KK43:

sana öyle geliyordur canım yaf ama ilk haftalarda böyle olur zayıflıcam diye başlıyosun ama bir bakmıssın zayıflamaktan ziyade kilo almışsın yada yerinde sayıyorsun ama topiktekilere bak o günleri atlatınca üçbeş gidiyor kilolar çünkü vücud başta direnç gösteriyor ve stok yapıyor malesef ama alışınca dediğim gibiyerimseniben

X