Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben bu kosmik beden temizliğine taktım yapcam inşallah. ne hastalıklar yapıyomuş bu fazlalıklar insana. Alooo arkadaşlar çok uyuyanlara sesleniyom bu beden temizliği bunada çare oluyormuş çünkü sebep iç organlardan geliyormuş. yorgunluk, devamlı uyku hali, sesemlik falan. bende diyom madem bedenimziin enerjiye hareket için bu kadar yiyoz nereye gidiyor bu enerjiler diyee:uhm: yapcam yapcam

a arkadaşlar kozmik beden temizliğinde neler yemek gerekiyor nasıl davranmalıyız bilen varsa yazsın az kaldı. hee buu arada lavmana kim yardım ediyodu:roflol::roflol:

ben anlamam cnm ben almayayim alanada mani olmayayim :eek:

ya şaka yapıyom canım bonusla iksir arasında bu dialog geçtide ona gönderme yapıyorum. ama kozmik beden teizliğini yapıcam kesin. çünkü uyku probleminden zayıflamaya cilt güzelliği karın ağrılarına kadar herşeye iyi geliyormuş yaşıda uzatıyormuş :1shok: çok şaşırdım. gerçi yaş meselesi herkese göre değişir Allah bilir orasınıda. neden sağlıklı kimseye yük olmadan sağlıklı hastalıksız bir ömür geçirmiyeyimki :teytey::teytey:

a arkadaşlar kozmik beden temizliğinde neler yemek gerekiyor nasıl davranmalıyız bilen varsa yazsın az kaldı. hee buu arada lavmana kim yardım ediyodu:roflol::roflol:

ya internette baktım sebze suyunu falan sıkıp içiyomuşun 8 gün ıyyyy sabah ıspanak suyu falan ben hayatta yapamam başka bi şey yok 8 gün sonrada lavman var mış aman boş verrr dedlerimiz lavmanmı yapmış uzun yaşamışlar hormonlu yiye yiye oluyo hastalıklar

citoool....evde diilim su an ...yarin aksamustunden oncede gecemem eve...sana zahmet ben eve gidene kadar listeyi sen tutar misin ....hadi ben kactim....

ya internette baktım sebze suyunu falan sıkıp içiyomuşun 8 gün ıyyyy sabah ıspanak suyu falan ben hayatta yapamam başka bi şey yok 8 gün sonrada lavman var mış aman boş verrr dedlerimiz lavmanmı yapmış uzun yaşamışlar hormonlu yiye yiye oluyo hastalıklar

doğru dedelerimiz çok güzel yaşamışlar ama o zamn böyle yemek çeşiti falan yoktu sabah kahvaltıdan akkşam yemeğine kadar sağlıklım besleniyorlardı ama bizim bu şansımız yok onun için ben bunları değerlendirmeyi düşünüyom ama tabi tembellik yapmazsam kaydirigubbakcemile3

oyyy kızlar bi gittim neler olmuş yaaa bundan sonra düzenli takip ederim diyorum ama olmuyor:KK43: okudum okudum bitmedi 10 syf atlayıverdim:)
salı günü evde tadilat vardı temizlik yaptım pek bakamadım.dün kayınvalidemle alışverişe gittik palto filan aldım tabi bu durumu annem kıskandı bugünde onunla alışverişe gittim annemin bazı sıkıntıları nedeniyle yarın ve cmt yine onunla geçireceğim.yine tüm gün takip edemem ama eşimin rejimi süper gidiyo:)
bu arada bugün eti formun çikolatalarından aldım ona bi tane hemen güpletti tabi:) neyse bakalım ama iştahı iyice azaldı eskiden 3 tabak yemek yerdi yarım ekmek yerdi sonra bi yarım ekmekle çikolata yerdi banamısın demezdi.şimdi 2 kap yemeği zor yiyor.ekmek de en fazla bir dilim.bu hafta daha çok verecek sanırım:KK70:

ya aslında kızlar kahvaltıda eskiden çorba içilirdi bilen bilir.acaba diyorum kahvaltıda peynir ekmek yerine şöyle yağı tuzu az leziz çorba nasıl olur yani denemek isteyenlere:) ben bazen yapıyorum süt çorbası mesela.kahvaltıda harika oluyor.
hemen tarif vereyim.
köftelik bulgur 1 çay bardağı kadar hatta daha az.2 su burdağı yarım yağlı yada yağsız süt.1 su bardağı su.bi cimcik pul biber azıcık tuz.

suda ince bulguru kaynatıp içine yavaş yavaş sütü ilave ediyoruz.biraz kaynıyor.sonra içine az tuz.sonrada kapatmaya yakın bicimcik pul biber. mmmmhh nefissss...

Selam kizlar,
yazdiklarinizi hep takip ediyorum... bana cevap yazan arkadaslara cok tesekkür ederim. Vaz gectim artik su Lahana Kapsülünden (aslinda zaten yaramiyacagini biliyordum...) ya uf ya cok cabuk zayiflamak olmuyormu
ben kacıyorum aksama gorusuruz...[/COLOR][/B]

ben kapsüle karşıyım lahananın kendisini kaynatıp içsenize hem daha sağlıklı hemde kendini yapıyosunuz:):)

ya bide su lavman ve kozmik nedir??
bide su sirke bal ve su karisimini bütün gün boyunca mi iciyorsunuz yoksa günde bi kez mi yoksa her ögünden önce mi???[/QUOTE]

sirkeyi bende içiyom su bardağına 1 kaşık sirke atınca içemiyomn bende 1 kaşık sirkeyi az su ile karıştırıyom bir dıkışta içip ardından 1 su bardağı su içiyom işkence gibi oluyor ama napalım:):)

tamam kızlar bende varım bu lavman ısınde :)) sızı yalnız bırakır mıyım hıc

lavmanmı o ne yaw:S ben bilmem ve yapmam :):):)

iyi kız ne güzel uyutmuşun..benimki cok yaramaz valla zor uyutuyom be yakaydirigubbakcemile3

aşkıma laf yokkkkkkk:jeyyar:

citol , bonus, cimcime, tursar, , ixir secil. Alevsi ve adını sayamadıgım herkese merhabaaa

iyi aksamlar nasılsınız bayanlar yarın tartı gunu ay ay ayyyyyyyyyyyy

alevsi bende bayılırım çorbaya helede sabahları
uzun yola çıkacagımız zaman önce lokantaya ugrarr
mis gib mercimek çorbası içerizz ohh bol limonlu karabiberlii
hımmmmmmmm

citol , bonus, cimcime, tursar, , ixir secil. Alevsi ve adını sayamadıgım herkese merhabaaa

iyi aksamlar nasılsınız bayanlar yarın tartı gunu ay ay ayyyyyyyyyyyy

slm tatlım inşallah 3 kilo vermişsindir:)

bu lavman denilen şeyi ben yaptırdım.yıllar evvel bağırsak filmi çekilecekti.sanırım o günden sonra vajinismus oldum.hayatımın en kötü günüydü.belki yanlış bilgi olacak ama bana yapılan şey makattan bi parmak uzunluğunda bi çubuk yarımıyla sıvı verdiler iki kez.tabi bi gün önceden 2 şişe hint yağı içmiştim.hem kustum hem ishal oldumdu.
işte hint yağının ertesi günü 2 kez sıvı verdiler makattan.sıvıları yarım saat 45 dk kadar sürede boşalttım tuvalete.ardından hava goldurdular karnıma .oda gaz yaptı saatlerce gaz çıkardım alttan üstten ama sizlerin yapacağı lavman nasıl onu bilemiyorum.

ya aslında kızlar kahvaltıda eskiden çorba içilirdi bilen bilir.acaba diyorum kahvaltıda peynir ekmek yerine şöyle yağı tuzu az leziz çorba nasıl olur yani denemek isteyenlere:) ben bazen yapıyorum süt çorbası mesela.kahvaltıda harika oluyor.
hemen tarif vereyim.
köftelik bulgur 1 çay bardağı kadar hatta daha az.2 su burdağı yarım yağlı yada yağsız süt.1 su bardağı su.bi cimcik pul biber azıcık tuz.

suda ince bulguru kaynatıp içine yavaş yavaş sütü ilave ediyoruz.biraz kaynıyor.sonra içine az tuz.sonrada kapatmaya yakın bicimcik pul biber. mmmmhh nefissss...

hosgeldin cnm yarin ben denicem bakalim mmm nefismi olcakkkkkkkkk saka cnm denicem ama

X