a arkadaşlar kozmik beden temizliğinde neler yemek gerekiyor nasıl davranmalıyız bilen varsa yazsın az kaldı. hee buu arada lavmana kim yardım ediyodu:roflol::roflol:
ben anlamam cnm ben almayayim alanada mani olmayayim
a arkadaşlar kozmik beden temizliğinde neler yemek gerekiyor nasıl davranmalıyız bilen varsa yazsın az kaldı. hee buu arada lavmana kim yardım ediyodu:roflol::roflol:
ya internette baktım sebze suyunu falan sıkıp içiyomuşun 8 gün ıyyyy sabah ıspanak suyu falan ben hayatta yapamam başka bi şey yok 8 gün sonrada lavman var mış aman boş verrr dedlerimiz lavmanmı yapmış uzun yaşamışlar hormonlu yiye yiye oluyo hastalıklar
Selam kizlar,
yazdiklarinizi hep takip ediyorum... bana cevap yazan arkadaslara cok tesekkür ederim. Vaz gectim artik su Lahana Kapsülünden (aslinda zaten yaramiyacagini biliyordum...) ya uf ya cok cabuk zayiflamak olmuyormu
ben kacıyorum aksama gorusuruz...[/COLOR][/B]
tamam kızlar bende varım bu lavman ısınde :)) sızı yalnız bırakır mıyım hıc
lavmanmı o ne yaw:S ben bilmem ve yapmam :):):)
iyi kız ne güzel uyutmuşun..benimki cok yaramaz valla zor uyutuyom be yakaydirigubbakcemile3
aşkıma laf yokkkkkkk:jeyyar:
citol , bonus, cimcime, tursar, , ixir secil. Alevsi ve adını sayamadıgım herkese merhabaaa
iyi aksamlar nasılsınız bayanlar yarın tartı gunu ay ay ayyyyyyyyyyyy
citol , bonus, cimcime, tursar, , ixir secil. Alevsi ve adını sayamadıgım herkese merhabaaa
iyi aksamlar nasılsınız bayanlar yarın tartı gunu ay ay ayyyyyyyyyyyy
ya aslında kızlar kahvaltıda eskiden çorba içilirdi bilen bilir.acaba diyorum kahvaltıda peynir ekmek yerine şöyle yağı tuzu az leziz çorba nasıl olur yani denemek isteyenlere:) ben bazen yapıyorum süt çorbası mesela.kahvaltıda harika oluyor.
hemen tarif vereyim.
köftelik bulgur 1 çay bardağı kadar hatta daha az.2 su burdağı yarım yağlı yada yağsız süt.1 su bardağı su.bi cimcik pul biber azıcık tuz.
suda ince bulguru kaynatıp içine yavaş yavaş sütü ilave ediyoruz.biraz kaynıyor.sonra içine az tuz.sonrada kapatmaya yakın bicimcik pul biber. mmmmhh nefissss...