Darısı sizlere insaAllahMaşallah güzel bir rakam korumakta güzel
Aslında iyi bir rakam ama vermem lazım. Umarım sende verirsin. Ben h.ici çogunlukla tek ogun yapiyorum ve pesine cay yani yiyorum bazen. H.sonu gec kahvalti yapiyorum. Duzenim boyle suansen de güzel indin ama 76 ya. maşallahkeşke ben de insem o rakama ne mutlu olurum. inan 91 kilodan bakınca 76 harika görünüyor.
duygusal çalkantılarımız var canım ondan. bir de yoğunuz, kafamız dolu. senin çocuklar oyalıyor, bunaltıyor benim de iş yoğunluğu. daha sakin olsam eve gelince bu kadar yorulmasam daha rahat motive sağlayacağım. neyse Allah büyük bizim de rutinimiz böyle. buna ayak uyduracağız.İyi akşamlar. Kafayı bir türlü toplayamadim. Okullarda ara tatildeydi malum hayırlısıyla pazartesi olsun okul başlasın. Ufak ufak spora başlamak istiyorum. Biraz dikkat etmeyi başarirsam yavaş yavaş gider belki kilolarda. Kış geldi daha yepyeni kazaklarima giremiyorum, nasıl kızıyorum bazen kendime kiloyu neden koruyamiyorum diye
iyi olmuş ama ne güzelDarısı sizlere insaAllah
Aslında iyi bir rakam ama vermem lazım. Umarım sende verirsin. Ben h.ici çogunlukla tek ogun yapiyorum ve pesine cay yani yiyorum bazen. H.sonu gec kahvalti yapiyorum. Duzenim boyle suan
Açıkçası şu son iki aydır diyetin d sini düşünecek halim yoktu. Ama en azından öncesinde dikkat edebilirdim.. yani ben bir önceki ramazandan beri doğru düzgün diyet yapmadım kiduygusal çalkantılarımız var canım ondan. bir de yoğunuz, kafamız dolu. senin çocuklar oyalıyor, bunaltıyor benim de iş yoğunluğu. daha sakin olsam eve gelince bu kadar yorulmasam daha rahat motive sağlayacağım. neyse Allah büyük bizim de rutinimiz böyle. buna ayak uyduracağız.
Taşındık da yerleşmek bir haftamı alacak gibi görünüyor. Perşembeden beri dışarıdan sağlıksız beslendim baya artı bekliyorum anca kab kacağımı buldum da normal bir yemek yaptım bu akşamLenaG canım taşınma işini nasıl gidiyor, yerleşebildiniz mi?
Allah kolaylık versin taşınmak zor. Ama yardım alarak taşınmak daha zor. Bütün eşyalarım dolaplara dolmuştu. Hediyelik aldıklarım kutulardan çıkmış. Mutfağı ki salonda salonun ki mutfaktaTaşındık da yerleşmek bir haftamı alacak gibi görünüyor. Perşembeden beri dışarıdan sağlıksız beslendim baya artı bekliyorum anca kab kacağımı buldum da normal bir yemek yaptım bu akşam
Sağol canım valla sorma yığıldı bir odaya bütün koliler ara ki bulasın aradığını hava da birden bozdu çok zor oldu yahuAllah kolaylık versin taşınmak zor. Ama yardım alarak taşınmak daha zor. Bütün eşyalarım dolaplara dolmuştu. Hediyelik aldıklarım kutulardan çıkmış. Mutfağı ki salonda salonun ki mutfakta
Her türlü uzun sürüyor yerleşmek
Ay taşındınmi, Allah kolaylık versin. Başkası tasinirken çok kolay gibi gelirmiş bana yaşayınca anladım. Tam 1 haftada toplandım, 1 hafta hatta 10 günde yerleştim. Sanki yıl gibi gelmistiTaşındık da yerleşmek bir haftamı alacak gibi görünüyor. Perşembeden beri dışarıdan sağlıksız beslendim baya artı bekliyorum anca kab kacağımı buldum da normal bir yemek yaptım bu akşam
Toplanırken eşim hariç kimse yardım etmedi. Yerleşirken annem toplasam 1 saat geldi. Çocukların kıyafetlerini yerleştirirken bile hangi kıyafet hangisinin derken koliden aldı elime verdiAllah kolaylık versin taşınmak zor. Ama yardım alarak taşınmak daha zor. Bütün eşyalarım dolaplara dolmuştu. Hediyelik aldıklarım kutulardan çıkmış. Mutfağı ki salonda salonun ki mutfakta
Her türlü uzun sürüyor yerleşmek
yine de dikkat et yediklerine emeklerine yazık olmasın canım .Taşındık da yerleşmek bir haftamı alacak gibi görünüyor. Perşembeden beri dışarıdan sağlıksız beslendim baya artı bekliyorum anca kab kacağımı buldum da normal bir yemek yaptım bu akşam
Allah kolaylık versin. ama zaten eşyanın yeni eve atılması kısmı telaşlı. yavaş yavaş herşeyi yerleştirirsin Allahın izniyle.Sağol canım valla sorma yığıldı bir odaya bütün koliler ara ki bulasın aradığını hava da birden bozdu çok zor oldu yahu
Hava çok kötüydü bu hafta şansına ya neyseki atlatmissin yavaş yavaş yerlesirsin insallahSağol canım valla sorma yığıldı bir odaya bütün koliler ara ki bulasın aradığını hava da birden bozdu çok zor oldu yahu
gergin misin sürekli ya da uykusuzluk falan ?Bende kafayı hala tam toplayamadim. Anksiyete farklı bir boyuta ulaştı... 30 kasima randevu aldım inşallah gidebilirim
Var ya camasirla kurutma makinası bozulcak diye aklım çıktıevlerde lüzumlu lüzumsuz eşya çok. büyük eşyalar yerleşiyor da hemen ıncık cıncık zor yerleşiyor. bir de tabi sil, yıka, temizle yerleştir zaman alıyor.
Aksine fazla uyuyorum ama sabah ölü gibi kalkıyorum. Dönem dönem uykusuzlukta oluyor. Ama kafama bir dusunce takılınca kurtulamiyorum. Bu uyuz muhabbeti beni 3 hafta mahvetti. Çocukları iki kez cildiyeye götürdüm yok dedi. Atopik dermatit dedi. Ve hâla bir yerleri kızarıp kasiniyorlar. Atopik dermatit için nemlendirici aldım daha az önce ikisinide yıkadım, nemlendirdim. Hala karşımda kaşınıyorlargergin misin sürekli ya da uykusuzluk falan ?
uyuz zor yaa haklısın.Aksine fazla uyuyorum ama sabah ölü gibi kalkıyorum. Dönem dönem uykusuzlukta oluyor. Ama kafama bir dusunce takılınca kurtulamiyorum. Bu uyuz muhabbeti beni 3 hafta mahvetti. Çocukları iki kez cildiyeye götürdüm yok dedi. Atopik dermatit dedi. Ve hâla bir yerleri kızarıp kasiniyorlar. Atopik dermatit için nemlendirici aldım daha az önce ikisinide yıkadım, nemlendirdim. Hala karşımda kaşınıyorlar
uyuz zor yaa haklısın.
Ay taşındınmi, Allah kolaylık versin. Başkası tasinirken çok kolay gibi gelirmiş bana yaşayınca anladım. Tam 1 haftada toplandım, 1 hafta hatta 10 günde yerleştim. Sanki yıl gibi gelmisti
Sağol canım biz de kolay olsun diye paketleme dahil nakliye ayarladık yeni yemek takımı ve bardak takımı almıştım onları sararlarken o kadar uyardım ki bunalttım insanları çok şükür hiçbir şey kırılmamış.Toplanırken eşim hariç kimse yardım etmedi. Yerleşirken annem toplasam 1 saat geldi. Çocukların kıyafetlerini yerleştirirken bile hangi kıyafet hangisinin derken koliden aldı elime verdiaynı gün gorumcemle halası gelmişti onlarda yatak odasını bir nebze yerleştirdi. Kalan hersey yine benim elimden geçti
Ah anksiyeteden ben de çok çektim deneye yanıla doğru doz ve ilacı buldular neyse ki yine de tamamen sıfırlanmıyor ona gıcık oluyorum. İnşallah gidebilirsinBende kafayı hala tam toplayamadim. Anksiyete farklı bir boyuta ulaştı... 30 kasima randevu aldım inşallah gidebilirim