Kolilere oda yazmadin mi canımSağol canım valla sorma yığıldı bir odaya bütün koliler ara ki bulasın aradığını hava da birden bozdu çok zor oldu yahu
Ben 4 kez ev taşıdım. İkisi kendi evimdi. 1 ini kendim yerleştim ama çocuk yoktu. Yeni gelin evi olunca mutfak eşyası çoktu. Sonrasında hep elimin altında birileri oldu. Herkes gönlüne göre yerleştirin dedim. Arkasından 6 ay ne nerede onları aradım herşeye taşınırken kayboldu muamelesi yaptımToplanırken eşim hariç kimse yardım etmedi. Yerleşirken annem toplasam 1 saat geldi. Çocukların kıyafetlerini yerleştirirken bile hangi kıyafet hangisinin derken koliden aldı elime verdiaynı gün gorumcemle halası gelmişti onlarda yatak odasını bir nebze yerleştirdi. Kalan hersey yine benim elimden geçti
Canım uyuz ilaçları çok yakıcı oluyor. Bı dönem bende kasintidan öldüm. Uyuzum herhalde dedim yok bişi dedi. İlaç aldım 1 kez kullandım ama 1 kezden kesin çözüm olmaz sanırım psikolojik di benim kiAksine fazla uyuyorum ama sabah ölü gibi kalkıyorum. Dönem dönem uykusuzlukta oluyor. Ama kafama bir dusunce takılınca kurtulamiyorum. Bu uyuz muhabbeti beni 3 hafta mahvetti. Çocukları iki kez cildiyeye götürdüm yok dedi. Atopik dermatit dedi. Ve hâla bir yerleri kızarıp kasiniyorlar. Atopik dermatit için nemlendirici aldım daha az önce ikisinide yıkadım, nemlendirdim. Hala karşımda kaşınıyorlar
umarım çok geriye dönmemişimdir tartımı bulabilirsem göreceğim inşallahyine de dikkat et yediklerine emeklerine yazık olmasın canım .
Allah kolaylık versin. ama zaten eşyanın yeni eve atılması kısmı telaşlı. yavaş yavaş herşeyi yerleştirirsin Allahın izniyle.
İyi gecelerİyi geceler canlar
Bu gidişle bende psikolojik olarak kendimi yakcamKolilere oda yazmadin mi canım
Ben 4 kez ev taşıdım. İkisi kendi evimdi. 1 ini kendim yerleştim ama çocuk yoktu. Yeni gelin evi olunca mutfak eşyası çoktu. Sonrasında hep elimin altında birileri oldu. Herkes gönlüne göre yerleştirin dedim. Arkasından 6 ay ne nerede onları aradım herşeye taşınırken kayboldu muamelesi yaptım
Canım uyuz ilaçları çok yakıcı oluyor. Bı dönem bende kasintidan öldüm. Uyuzum herhalde dedim yok bişi dedi. İlaç aldım 1 kez kullandım ama 1 kezden kesin çözüm olmaz sanırım psikolojik di benim ki
Zaten benim büyük kızım alerjik astimliydi. Bebekken de sağı solu kizarirdi. Mesela pamukla, yünlü yastıkla oynasın kizarirdi. Ama böyle kaşıntı yara olacak şekilde olmazdı. Okul, taşınma dönemi stres çok olduk. Ödevlerde zorlandı yapmak istemiyor. Kendide stres oluyorum diye söylüyor. Küçüğüm de de sivri sinek isirsin aşırı derece bir kabarma oluyodu iki yazdır. Abur cubur yeme konusunu da çok abarttilar. Ben yine de iki kez doktora götürdüm. Atopik dermatit dedi, nemlendirici krem aldı. Siz çok evhamlanmissiniz dedi yolladı beni. Bende şimdi çocuk druna randevu aldım devlette alerji bölümüne sevk isticem. Bakalım o ne diyecek, alerjiye randevu bulabilecek miyim hayırlısı artık...Aijoo apotit sonradan da olur muymuş? Alerjik bi durum mu acaba? Hep pamuklu olacak temas eden şeyler
Güldüm haline deli kızKüçük olanı kreşe verdim 2 gün bile gitmedi. Halbuki kendisi ağladı gitmek istiyorum okula diye. Ne yaptıysam 2.gun gönderemedim. Seneye de gitmicekmisne yalan soyliyim, içten içe birkaç saat yalnız kalma fikri bile hoşuma gitmişti. İşlerimi hallederim,yürüyüş yaparım diye planlar yapiverdim hemen... Birde tutturunca gitmicem diye epey sinir oldum, kızmadım tabiki ama moralim bozuldu. Bi de demezmi sen evde yalnız kalamazsin ben sana yardım ederim, sütü dolaba koyuyor.bak ben şimdi hiç sıkılmam deyip, bir saat kendi kendine oynuyor falan.. tabi sadece o gunluk oldu bunlar
Zeki çocuğun halı başkaKüçük olanı kreşe verdim 2 gün bile gitmedi. Halbuki kendisi ağladı gitmek istiyorum okula diye. Ne yaptıysam 2.gun gönderemedim. Seneye de gitmicekmisne yalan soyliyim, içten içe birkaç saat yalnız kalma fikri bile hoşuma gitmişti. İşlerimi hallederim,yürüyüş yaparım diye planlar yapiverdim hemen... Birde tutturunca gitmicem diye epey sinir oldum, kızmadım tabiki ama moralim bozuldu. Bi de demezmi sen evde yalnız kalamazsin ben sana yardım ederim, sütü dolaba koyuyor.bak ben şimdi hiç sıkılmam deyip, bir saat kendi kendine oynuyor falan.. tabi sadece o gunluk oldu bunlar
Geldim canım bazen, iş yoğunlaşıyor modumu toparlıyamıyorum havalar serinledi yürüyüşümü aksatıyorum evde lesli filan mı yapsam diye düşünüyorum.
Kolay gelsin canım taşınmak zor iş yerleşirsin yavaş yavaş bende 1 yıl önce taşındım 20 yılı geçkin taşınmadığım için zor oldu tembelikte var demek kiii büyük eve eşyalarda uymayınca (dolap eksikliği filan var) tam bir düzen kuramadım inan ….Taşındık da yerleşmek bir haftamı alacak gibi görünüyor. Perşembeden beri dışarıdan sağlıksız beslendim baya artı bekliyorum anca kab kacağımı buldum da normal bir yemek yaptım bu akşam
Geçmiş olsun canım sen çok iyi bakıyorsun kızlara yakında geçecektir stres yapmaBu gidişle bende psikolojik olarak kendimi yakcamdeğil dedi çocuklara atopik dermatit dedi
Çok başkaZeki çocuğun halı başkamaşallah
Çocukla dışarı çıkamıyorum ki... Evde yapcam inşallah. Eskiden yaptigim gibi..Geçmiş olsun canım sen çok iyi bakıyorsun kızlara yakında geçecektir stres yapma
Spora başlasam diyorsun ne düşünüyorsun evde mi yapıcaksın havalarda soğudu
Okul için çok zorlamak doğru değil ama net kararlı bir tavır görmesi lazım çocuğun.Çocukla dışarı çıkamıyorum ki... Evde yapcam inşallah. Eskiden yaptigim gibi..
Aslında yaşı daha küçük ben zaten yazdan beri hep kararsızdım. Şubatta 4 yaş bitecek. Şuan kararlı bir duruş sergileyecek kafa durumumda yok..Okul için çok zorlamak doğru değil ama net kararlı bir tavır görmesi lazım çocuğun.
Onun isteği ile şekillenince hep bunu kullanıyorlar
4 küçükmüş ya bişey demiyorum o yüzden ben daha büyük gibi hatırladım. Böyle 4-5 yaş üst üste gidince de bıkıyor çocuklarAslında yaşı daha küçük ben zaten yazdan beri hep kararsızdım. Şubatta 4 yaş bitecek. Şuan kararlı bir duruş sergileyecek kafa durumumda yok..