Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu hafta çok yoğundum yine. yorgun geldim hep eve. buraya da pek giremedim.
sakinlemek istiyorum. sakinleyince daha güzel ve motiveli şekilde diyet yapabiliyorum.
Valla bende anlamadım ki
Misafir varken yediğimi başka zaman yesem yuvarlanirdim
Şimdi kilo vermişim
Sanırım sofraya hizmet etmekten aç oturup aç kalktım. Yoğunluktan açlığı anlamadım. İyi bir yöntem aslında😅

FB_IMG_1698917815353.jpg

Sen napıyosun Fulya nasıl gidiyor? 60kiloyum 60kiloyum

Canim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.

valla ben de aslında doğru düzgün diyet yapamıyorum. ama en azından sabitlemeyi başardım daha yukarı çıkmıyorum en azından.
sabah kahvaltısını kaldırdım. bu bana iyi geldi. yoksa daha da alırdım. zaten 91 kiloyum. çok yüksek bir rakam.
şöyle ki; malum iş yoğun ve çalışınca gün erken başlıyor. işyerine kahvaltı, öğle yemeği götürmek sıkıcı oluyor artık. hazırlayamıyorum. çünkü çok yorgun geliyorum. aralıklı oruç bana iyi kilo verdiriyor. ama sabahı kaldırıp öğlen kahvaltı yapsam, onda da bazen öğlen yumurta yemek istemiyorum ya da kahvaltı yapmak istemiyorum. dışarıdan yediğim de karbo çok oluyor falan. ayrıca hergün dışarıdan yemek çok pahalıya geliyor. o nedenle işyerine gelen yemekten yiyorum artık. ne olursa. pilavı az alıyorum, tatlıyı yemiyorum falan. ekmek yemiyorum zaten ama diğer karboyu orantılı yiyorum.

akşam da ev yemeği. aslında burada dursam yine kilo veririm, sabit kalmam. ama akşam yemeğinden sonra çikolata, çerez falan devam ediyorum. yine de çok şükür sabit kaldım. yani ilk adım olarak sabahı kaldırdım. ilk öğünüm 12.00-12.30 falan. şimdi ikinci adım olarak da akşam yemeğinden sonrakileri kaldırsam yavaştan da olsa kilo vermeye başlarım.

bende durumlar bu kızlar 🤗

Canim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.
sen de güzel indin ama 76 ya. maşallah 🧿 keşke ben de insem o rakama ne mutlu olurum. inan 91 kilodan bakınca 76 harika görünüyor.

Aijoo Aijoo Büşracım buraya takıl Elhanın sayfasına gel. rahatlarsın biraz. kafanı dağıtırsın. bekliyorum 😘
İyi akşamlar. Kafayı bir türlü toplayamadim. Okullarda ara tatildeydi malum hayırlısıyla pazartesi olsun okul başlasın. Ufak ufak spora başlamak istiyorum. Biraz dikkat etmeyi başarirsam yavaş yavaş gider belki kilolarda. Kış geldi daha yepyeni kazaklarima giremiyorum, nasıl kızıyorum bazen kendime kiloyu neden koruyamiyorum diye

İyi akşamlar. Kafayı bir türlü toplayamadim. Okullarda ara tatildeydi malum hayırlısıyla pazartesi olsun okul başlasın. Ufak ufak spora başlamak istiyorum. Biraz dikkat etmeyi başarirsam yavaş yavaş gider belki kilolarda. Kış geldi daha yepyeni kazaklarima giremiyorum, nasıl kızıyorum bazen kendime kiloyu neden koruyamiyorum diye
aynı sorun bende de var. bir yıl önceki kıyafetlerim olmuyor 😔

havalar bir türlü soğumadığı için kasım sonu geldi neredeyse kıyafet değişikliği yapmamıştım bugün yaptım. kısmen yapıyorum zaten. çoğu dolaplarda... bazı şeyleri yer değiştiriyorum o kadar. neyse...
yine karşıma kilodan dolayı giyemediğim güzelim kıyafetlerim geldi. üzüldüm... doğru düzgün giyilmemiş bile yepyeni duruyorlar. dolaplarda da yer tutuyorlar ama napim kimseye veremiyorum. kıyafetler zaten çok pahalı artık. kıyamıyorum... görünce de üzülüyorum. tekrar giymek nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

havalar bir türlü soğumadığı için kasım sonu geldi neredeyse kıyafet değişikliği yapmamıştım bugün yaptım. kısmen yapıyorum zaten. çoğu dolaplarda... bazı şeyleri yer değiştiriyorum o kadar. neyse...
yine karşıma kilodan dolayı giyemediğim güzelim kıyafetlerim geldi. üzüldüm... doğru düzgün giyilmemiş bile yepyeni duruyorlar. dolaplarda da yer tutuyorlar ama napim kimseye veremiyorum. kıyafetler zaten çok pahalı artık. kıyamıyorum... görünce de üzülüyorum. tekrar giymek nasip olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah olur bakalım

X