Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu hafta çok yoğundum yine. yorgun geldim hep eve. buraya da pek giremedim.Merhaba 3 gündür yatılı misafirlerim vardı.
Baya yoğun geçti
Sizler nasılsınız
Valla bende anlamadım kiben bu hafta çok yoğundum yine. yorgun geldim hep eve. buraya da pek giremedim.
sakinlemek istiyorum. sakinleyince daha güzel ve motiveli şekilde diyet yapabiliyorum.
diyete başlamam lazım demiştin. nasıl başlayabildin mi canım?Buralardayım nolsun hayat telaşı işte
diyete başlamam lazım demiştin. nasıl başlayabildin mi canım?
Canim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.
Maşallah güzel bir rakam korumakta güzelCanim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.
Sen napıyosun Fulya nasıl gidiyor? 60kiloyum
Canim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.
sen de güzel indin ama 76 ya. maşallah keşke ben de insem o rakama ne mutlu olurum. inan 91 kilodan bakınca 76 harika görünüyor.Canim duzenli giremiyorum cok yazamıyorum. Aralıklı oruç yapıyorum çok sükür bu ara 76 yım. Anneme gitmistim veremedim korumaya calistım. Sen neler yapıyorsun.
İyi akşamlar. Kafayı bir türlü toplayamadim. Okullarda ara tatildeydi malum hayırlısıyla pazartesi olsun okul başlasın. Ufak ufak spora başlamak istiyorum. Biraz dikkat etmeyi başarirsam yavaş yavaş gider belki kilolarda. Kış geldi daha yepyeni kazaklarima giremiyorum, nasıl kızıyorum bazen kendime kiloyu neden koruyamiyorum diyeAijoo Büşracım buraya takıl Elhanın sayfasına gel. rahatlarsın biraz. kafanı dağıtırsın. bekliyorum
aynı sorun bende de var. bir yıl önceki kıyafetlerim olmuyorİyi akşamlar. Kafayı bir türlü toplayamadim. Okullarda ara tatildeydi malum hayırlısıyla pazartesi olsun okul başlasın. Ufak ufak spora başlamak istiyorum. Biraz dikkat etmeyi başarirsam yavaş yavaş gider belki kilolarda. Kış geldi daha yepyeni kazaklarima giremiyorum, nasıl kızıyorum bazen kendime kiloyu neden koruyamiyorum diye
İnşallah olur bakalımhavalar bir türlü soğumadığı için kasım sonu geldi neredeyse kıyafet değişikliği yapmamıştım bugün yaptım. kısmen yapıyorum zaten. çoğu dolaplarda... bazı şeyleri yer değiştiriyorum o kadar. neyse...
yine karşıma kilodan dolayı giyemediğim güzelim kıyafetlerim geldi. üzüldüm... doğru düzgün giyilmemiş bile yepyeni duruyorlar. dolaplarda da yer tutuyorlar ama napim kimseye veremiyorum. kıyafetler zaten çok pahalı artık. kıyamıyorum... görünce de üzülüyorum. tekrar giymek nasip olsun inşallah